پیام سپاهان

آخرين مطالب

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟ سیاسی

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - دنیای اقتصاد /متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
 نشریه اکونومیست جلد این هفته خود را به اهمیت تأثیر اتفاقات امروز اوکراین بر آینده اروپا اختصاص داده است. ولادیمیر پوتین در نهم ماه مه، در میدان سرخ مسکو سالگرد شکست آلمان نازی را جشن می‌گیرد.
نکته جالب آن‌است که پوتین، دولت اوکراین را با نازی‌ها مقایسه و فروش به آن حمله کرده است، اکونومیست می‌نویسد این مراسم نشان‌دهنده موضع قاطع روسیه در برابر غرب است و این موضوع باید تمام اروپا را نگران کند.
با افزایش تعداد تلفات در اوکراین، اهداف جنگی پوتین برای توجیه خسارات روسیه گسترش یافته است. آنچه به عنوان یک عملیات نظامی ویژه آغاز شد، اکنون به مبارزه‌ای حیاتی برای روسیه علیه دشمنان دوردست تبدیل شده است.
به عقیده اکونومیست آینده اوکراین بیش از دیپلماسی نمایشی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به سقف جاه‌طلبی‌های پوتین وابسته است. همچنین به این معناست که بسیاری از اروپایی‌ها نسبت به تهدید بالقوه‌ای که روسیه برای آن‌ها می‌تواند در بر داشته باشد، بی‌تفاوت هستند و کماکان در درک چگونگی بازدارندگی آن اشتباه می‌کنند.
به باور اکونومیست، روسیه شاید در آستانه حمله به دیگر بخش‌های اروپا نباشد اما تلاش خواهد کرد تا با افزایش حملات سایبری، عملیات نفوذ، ترورها و خرابکاری‌ها دایره نفوذ خود را گسترده‌تر کند. 
اگر پوتین در نقشه خود احساس ضعف کند، ممکن است به راحتی با تصرف بخش کوچکی از قلمرو یک کشور عضو ناتو و به چالش کشیدن واکنش متحدان، سعی در تفرقه افکندن در ناتو داشته باشد. 
اکونومیست می‌نویسد: حتی اگر نه امروز، او ممکن است ظرف دو تا پنج سال آینده برای این کار آماده باشد. این مدت شاید طولانی به نظر آید، اما در برنامه‌ریزی نظامی لحظه‌ای بیش نیست. 
پیش از هر چیزی باید حمله را تبدیل به گزینه پرهزینه‌ای برای پوتین کرد. اگر توافق صلح نادرستی بر اوکراین تحمیل شود، می‌تواند به آسانی تبدیل به نقطه شروع جنگ بعدی پوتین باشد.
البته جدیت در بازدارندگی به درک تهدید بالقوه پوتین بستگی دارد. بایستی در نظر داشت پس از سه سال درگیری، جنگ به ایدئولوژی روسیه تبدیل شده است. پوتین کل جامعه روسیه را در حالت جنگی قرار داده است. 
این اشتباه است که تصور شود نیروهای روسیه فرسوده یا ناتوان هستند. نیروی دریایی و هوایی عمدتاً دست‌نخورده باقی مانده‌اند. فرمانده ارشد ناتو می‌گوید پوتین با سرعتی «بی‌سابقه» در حال بازسازی نیروها، تسلیحات و مهمات است.
اکونومیست در ادامه می‌افزاید: دفاع در برابر روسیه از اوکراین آغاز می‌شود. هرچه موفقیت پوتین در قلمرو اوکراین بیشتر محدود شود، احتمال حمله او به ناتو کمتر خواهد بود. 
همان‌طور که اکونومیست استدلال کرده، این به معنای تأمین تسلیحات برای اوکراین و همچنین ارائه پول بیشتر برای خرید تسلیحاتی است که اوکراین می‌تواند به طور ارزان تولید کند. اروپا ثروت و قدرت صنعتی لازم برای مقاومت در برابر پوتین را دارد. همچنین به عقیده اکونومیست اروپایی‌ها این امکان را دارند تا با جانشین او به توافقی دست یابند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/963488/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ناصر فکوهی: توانایی‌های انسان‌ تیغ دولبه است

حمایت از مادران دارای فرزند معلول، ضرورتی اجتماعی است

هیولای جدید AMD در راه است

توجه به جامعه معلولان، سرمایه‌گذاری برای ارتقای سرمایه اجتماعی است

سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نگاه ویژه ای به دانش آموزان با نیاز ویژه دارد

نیاز جدی مدارس استثنایی استان اصفهان به نیروهای پدریار و مادریار

پیروزی مهم اینتل؛ نبرد 3 میلیارد دلاری پتنت‌ها با VLSI به‌نفع آبی‌ها تمام شد

سیاست دو ستونی نوین در خلیج فارس

گوشی پیکسل 10 گوگل زودتر از انتظار معرفی می‌شود؟

سرمقاله اطلاعات/ عراق در جستجوی موقعیت خود در جغرافیای سیاسی منطقه

سرمقاله صبح نو/ اروپا و سیاسی‌کاری علیه تهران

«سه‌گانه قاهره» از چه می‌گوید؟

گوگل بی‌سروصدا اپلیکیشن جدیدی برای اجرای آفلاین مدل‌های هوش مصنوعی منتشر کرد

سرمقاله وطن امروز/ سراب توسعه

سرمقاله جوان/ از «خود» گذشته برای ملت

تجهیز 55 حسینیه اصفهان به سالن‌های ورزشی چندمنظوره

پرچمداری پرورش ماهیان تزئینی در اصفهان و ضرورت تکمیل زنجیره تولید

سرمقاله شرق/ مسئله حمل‌ونقل، اعتصاب و معماری نظام سیاست‌گذاری

مازوت و ازن نفس اصفهان را تنگ کرد؛ گلودرد و تلخی دهان اثر آلاینده‌هاست

یکصدوهشتادونهمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان اصفهان برگزار شد

اپل واچ‌های جدید چه زمانی وارد بازار می‌شوند؟

سرمقاله آرمان ملی/ هم‌صدایی اروپا و آمریکا

واکاوی ادعاهای اردوغان درباره کریدور زنگزور

کیهان: افول اقتصاد، حاصل خیانت‌های اصلاح طلبان بود نه انتخابات سال 1384

از مزخرف خواندن خودکفایی گندم تا نسخه تعطیلی کشاورزی در اصفهان!

سرمقاله همشهری/ جشنواره کن؛ هنرنمایی یا پژواک سیاست‌زدگی؟

500 هکتار از بیابان‌های آران و بیدگل علیه ملخ سم‌پاشی شد

هوای 7 شهر اصفهان قابل قبول است

تجهیز 200 کانون فرهنگی و هنری مساجد در اصفهان برای گسترش عدالت فرهنگی

اعزام 20 تیم آتش‌نشانی برای کنترل حریق در فروشگاه بزرگ میلاد شاهین‌شهر

افزایش باد گرم و گردوغبار در شرق هرمزگان

🎙️ صحبت های استاندار اصفهان در برنامه سلام اصفهان

سازنده بازی Borderlands 4 مجبور به عذرخواهی مجدد از طرفداران شد

توصیه کیهان به پزشکیان برای پیروی از روش دولت قبل

سرمقاله کیهان/ فصل شکار «اف- 35»‌ها

تعهد تامین اشتغال ایثارگران در سال 1403 به طور کامل ایفاد شده است

سرمقاله ایران/ گزارش گروسی یک سند سیاسی است

آتش‌سوزی در مراتع بوئین میاندشت؛ 2.5 هکتار مرتع در آتش سوخت

مناسبت روز/ یکشنبه، 11 خرداد ماه

تلویزیون مینی LED جدید TCL با پنل 144 هرتزی مخصوص گیمرها است

سرمقاله اعتماد/ چوب حراج به نهاد علم

تراکم دانش آموزی کلاس های اول استان اصفهان کاهش خواهد یافت

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه...

سرمقاله هم میهن/ سیاست‌گذاری علیه جریان رودخانه

فرمانده سپاه ایلام از مدیرکل بنیاد شهید استان تقدیر و تجلیل به عمل آورد

سرمقاله سازندگی/ تصاعد هندسی

سرمقاله دنیای اقتصاد/ صفیر بیدارباش

بسته جدید مذاکراتی

سرمقاله خراسان/ آستانه نان!

واحد رصد نارضایتی‌های عمومی با رویکرد پیشگیرانه در استانداری آغاز به کارکرد