پیام سپاهان

آخرين مطالب

هوای اصفهان برای گروه‌های حساس ناسالم است اجتماعی

هوای اصفهان برای گروه‌های حساس ناسالم است
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - به گزارش خبرنگار مهر، شاخص کیفیت هوای کلان‌شهر اصفهان بر اساس داده‌های 12 ایستگاه سنجش فعال در 24 ساعت منتهی به هفت صبح روز پنجشنبه یازدهم اردیبهشت با میانگین 122 AQI در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس است.
بر اساس داده‌های سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان محیط‌زیست (منطقه اصفهان) شاخص هوای این کلان‌شهر امروز در ایستگاه خیابان 25 آبان با عدد 125 و خیابان فرشادی 153 AQI وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم شهروندان و در را نشان می‌دهد.
شاخص هوای اصفهان همچنین در ایستگاه خیابان زینبیه با عدد 142، پارک زمزم 139، دانشگاه صنعتی 101، خیابان رودکی 135، سپاهان‌شهر 103، خیابان فیض 124، کردآباد 114 و ولدان 134 AQI بر مدار نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس (سالمندان، افراد دارای بیماری‌های قلبی و تنفسی، زنان باردار و کودکان کمتر از پنج سال) است.
شاخص هوایی اصفهان در 2 ایستگاه خیابان‌های رهنان و میرزا طاهر به ترتیب با عدد 95 و 71 AQI در وضعیت قابل قبول قرار دارد.
اداره کل هواشناسی اصفهان اعلام کرده است که به سبب تداوم وزش باد و خیزش گردوخاک در نواحی شمالی، مرکزی و شرقی استان، کیفیت هوا و شعاع دید در این مناطق کاهش یافته است.
منصور شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان پیش‌تر گفته بود که کانون‌های گردوغبار درون و برون استانی فعال شده که همین امر سبب انتشار ریزگردها و کاهش کیفیت هوا می‌شود.
شاخص هوای خمینی‌شهر با میانگین 71، زرین‌شهر 97، شاهین‌شهر 86، مبارکه 64 و قهجاورستان 61 AQI در وضعیت قابل قبول و در کاشان با میانگین 158 AQI وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم افراد جامعه است.
همچنان ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای شهرهای مجاور اصفهان از جمله سجزی، نجف آباد، دولت آباد، شهرک صنعتی محمود آباد و همچنین ایستگاه دانشگاه علوم پزشکی کاشان قطع است.
شاخص کیفی هوا از صفر تا 50 هوای پاک، 51 تا 100 هوای سالم، 101 تا 150 ناسالم برای گروه‌های حساس، 151 تا 200 ناسالم برای عموم، 201 تا 300 بسیار ناسالم و 301 تا 500 خطرناک است.
این شاخص به طور معمول برای پنج آلاینده هوا شامل مونوکسیدکربن (CO) ، اُزن (O3)، دی اکسید نیتروژن (NO2)، دی اکسید گوگرد (SO2) و ذرات معلق زیر 2.5 میکرون (PM2.5) اندازه گیری و به طور روزانه در ایستگاه‌های پایش هوا، ثبت می‌شود.
شاخص کیفی هوا ( Air Quality Index ) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا نظیر مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن دار، اوزون و ذرات معلق ( ذرات کوچک‌تر از 10 میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از 2.5 میکرومتر) را که دارای حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف است به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.
کد خبر 6452900

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/961592/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصویر سازی متفاوت با کیسه های چای شهرزاد

اصفهان فقط نصف جهان‌ نیست، ساحل پر از مروارید هندبال ایران است

پایان مسابقات ووشو قهرمانی جوانان دختر کشور/ کرمانشاه قهرمان شد

«چهارشنبه‌های تجربه‌نوردی» در حوزه علمیه اصفهان

اوگانداتجارت با اصفهان درزمینه تجهیزات پزشکی وتولیدماهی راافزایش میدهد

پایان مسابقات ووشو قهرمانی و انتخابی تیم ملی جوانان دختر

ضرب‌آهنگ چوگان در نقش جهان

صحبت های دلنشین دکتر انوشه

حکم حیرت‌انگیز دادگاه؛ اپل به اجبار سیاست‌هایش را در قبال اپ استور اصلاح می‌کند

تراشه گلکسی زد فلیپ 7 و زد فولد 7 سامسونگ مشخص شد

سرمقاله همشهری/ نمی‌دانند چرا و چگونه؟

سرمقاله جام جم/ منافع ملی، خط قرمز است

هوای اصفهان همچنان غبارآلود؛ در منزل بمانید

پای درس ایثار | روایت مدیر ورزنه‌ای که با کل خانواده پای کار مدرسه ایستاده‌اند

اعلام آمادگی اوگاندا در توسعه تجارت با اصفهان

پیام استاندار اصفهان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر

پیام استاندار اصفهان به مناسبت روزملی خلیج فارس

افتتاح آزمایشگاه بتن سنگ ومصالح ساختمانی در دانشگاه آزاد خمینی‌شهر

نامگذاری معابر به نام شهدا، راهی برای ترویج فرهنگ ایثار

تاکید مدیر کل بنیاد مازندران بر ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت

برخورد قاطع قضایی با کافه‌های فاقد مجوز در بهارستان

ادعای نماینده نزدیک به سعید جلیلی درباره نمایندگان جنجالی شد/ حقوق مجلسی ها 40 میلیون است/ فقط از دانشگاه حقوق می گیرم/ برخی‌ ها صاحب 50 ملک شدند

دختران روستا‌ها و عشایر پرچم‌داران با غیرت ورزش کشورند

برخورد مینی‌بوس و پراید در آران و بیدگل 6 مصدوم داشت

دختران روستا‌ها و عشایر پرچم‌داران با غیرت ورزش کشور هستند

کارگران طلایه داران اقتصاد کشور هستند

درباره «برادران کارامازوف»

آشکارسازهای هوش مصنوعی از نمونه‌های ساخته دست بشر بهتر است

ساندار پیچای: طرح دولت آمریکا می‌تواند به پایان موتور جستجوی گوگل منجر شود

سرمقاله اعتماد/ سلول‌های خودسر

کانال اروپایی مذاکرات هسته‌ای؟

سرمقاله کیهان/ به‌جای گنده‌گویی بدهی خود را تسویه کنید!

انحراف خودرو با یک فوتی در محور تیران – نجف آباد

صحبت های شنیدنی از اردشیر رستمی

سرمقاله آرمان ملی/ بازخوانی معادله ایران و آمریکا

جلوگیری از تحمیل تورم با انحلال بانک‌های غیرقابل اصلاح

بی‌بی‌سی: ترامپ اقتصاد و جامعه آمریکا را به‌هم ریخت

اصفهان آماده توسعه تعامل با سودان در زمینه خدمات مهندسی و صنعتی است

شکست بزرگ برای اپل در دادگاه؛ فورتنایت در آستانه بازگشت به اپ استور

شریعتمداری: مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است، فریب نخورید!

سرمقاله هم میهن/ چند پرسش درباره یک پرونده

شاهدی بر زندگی مردم فلسطین زیر سایه آپارتاید صهیونیستی

حالا می‌توانید در واتس‌اپ از هوش مصنوعی Perplexity استفاده کنید

سرمقاله دنیای اقتصاد/ «طرحی نو» لازم است

سرمقاله سازندگی/ مذاکره با اروپایی‌ها

سلامت مردم، نتیجه تعهد و ایثار مدافعان آن است

هوای اصفهان برای گروه‌های حساس ناسالم است

عاشقانه‌های غمگین در «سلمآه»؛ دست و دلم به شعر شاد نمی‌رود

تراشه Snapdragon 8 Elite 2 در دو نسخه متفاوت توسط سامسونگ و TSMC تولید می‌شود

سرمقاله خراسان/ هدف از زیارت امام(علیه‌السلام)