پیام سپاهان

آخرين مطالب

امام جمعه کیش: حرکت مقاومت قوی تر از گذشته پیش خواهد رفت منطقه آزاد کیش

امام جمعه کیش: حرکت مقاومت قوی تر از گذشته پیش خواهد رفت
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز گفت: به زودی بخشی از قدرت محور مقاومت را خواهید دید و انتفام خون شهدا گرفته می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، تجمع مردم کیش در محکومیت شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان و جنایات ددمنشانه رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه 7 مهر در مسجد امام حسن مجتبی (ع) برگزار شد.
امام جمعه کیش از سید حسن نصرالله به عنوان فردی مومن، صالح خداوند، سید مقاومت، فرمانده حکیم و شجاع مجاهدان، حامی قدس شریف، یار با وفای مقام معظم رهبری( مدظله العالی)، کابوس اشغالگران صهیونی و صاحب وعده های صادق یاد کرد و افزود: افتخار شهید بزرگوار این بود که به فرماندهان و یاران شهید ملحق شود و در این میان برای عزت اسلام و مسلمین جانفشانی کرد و آرزویش برآورد شد و همانند جد بزرگوارش امام حسین(ع) به شهادت رسید.
وی در این تجمع با بیان این که رژیم غاصب صهیونیستی بواسطه این که در مرحله مرگ و زندگی قراردارد؛ دست به جنایت دیگر زد و در این میان برای نجات خود می خواهد منطقه را به آتش بکشد؛ افزود: مرگ و زوال رژیم غاصب صهیونیستی فرا رسیده است.
حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز تاکید کرد: اگر شاهد این هستید که در برابر این جنایات، پاسخ کوبنده از سوی محور مقاومت داده نشده است بواسطه عدم توانایی جبهه مقاومت نیست بلکه نمی خواهند برای دشمن نقش ایفا کنند و به دشمن کمک و مطابق با نقشه دشمن بازی کنند.
وی ادامه داد: محور مقاومت آن طور که صلاح بداند به زودی پاسخ کوبنده این جنایت های وحشیانه را خواهد داد اما به شکلی که نتیجه آن، نابودی رژیم غاصب صهیونیستی و پشیمانی حامیان این رژیم باشد.
حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز اظهار کرد: منتظر باشید؛ به زودی بخشی از قدرت محور مقاومت را خواهید دید اما مقاومت با حکمت و درایت مقام معظم رهبری با تدبیر عمل خواهد کرد. مطمئن باشید انتقام شهدای عزیز گرفته خواهد شد.
امام جمعه کیش شهادت شهید سید حسن نصرالله و یارانشان و فرماندهان مقاومت را خسارت بزرگ به محور مقاومت دانست و تاکید کرد: دوستان و دشمنان بدانند که با رفتن فرماندهان مقاومت و با رفتن شهید سلیمانی، عماد مغنیه ها و شهید سید حسن نصرالله، حرکت مقاومت متوقف نخواهد شد و قوی تر از گذشته پیش خواهد رفت و این پرچم بر زمین نمی ماند و علمداران دیگری پرچم را به دست می گیرد و در آینده نزدیک شما آن را خواهید دید.
وی با یادآوری شهادت شهید سید عباس موسوی دومین دبیر کل حزب الله لبنان در سال 1370 اظهار داشت: در آن مقطع زمانی برخی گمان می کردند که با شهادت سید عباس، مقاومت از حرکت باز می ایستد اما سید حسن نصرالله نزدیک به 30 سال رهبری مقاومت را بر عهده گرفت و از آن زمان، با برنامه ریزی ایشان، محور مقاومت هیچ شکستی را تجربه نکرد و شاهد پیروزی های پی در پی بود. انشالله بعد از این هم جبهه مقاومت شکست را تجربه نمی کند و رژیم صهیونیستی را شکست خواهد داد و این وعده الهی است .
حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز ادامه داد: اگر سید حسن نصرالله را در راه خدا ، دفاع از مظلومین، آزادی قدس و مقاومت در برابر ظلم و استکبار از دست دادیم واقعا خداوند تبارک و تعالی به شما نصرت خواهد داد و امیدوارم به زودی شاهد ذلت این رژیم و استکبار جهانی باشیم و انتفام خون شهدا توسط محور مقاومت و مجاهدان سلحشور ما گرفته شود و زمینه ساز ظهور حضرت حجت( عج) باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/892076/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ظرفیت فرهنگیان و اولیاء در خدمت ارتقای آموزش شهرضا قرار گرفته است

با دو طرح تحولی آموزشگاهی و معلمی به استقبال مهر می‌رویم

روابط‌عمومی کارآمد، سپر مقابله با شایعات و بازوی راهبردی آموزش‌وپرورش است

فناوری‌های گزینش نیازمند به‌روزرسانی جدی است

خدمات ویژه کمیته امداد به 368 بیمار سخت درمان

هوای استان اصفهان 2 تا 4 درجه گرم‌تر می‌شود

شورای گفت‌وگوی ملی باید به استان‌ها برود

اصفهان، روایت عشق و هنرخاستگاه توسعه گردشگری معنوی و مذهبی در اصفهان

نخستین گردهمایی توجیهی رؤسای ادارات آموزش بنیاد شهید «منطقه 1» کشور برگزار شد

متولدان 1386 بدون مجوز و با گذرنامه مجاز به سفر اربعین

اصفهان از مناطق بحرانی بیابانی زایی در کشور

برنامه‌ریزی هدفمند آموزش‌وپرورش ناحیه 3 اصفهان برای ارتقای عدالت آموزشی

«مدرسه، مسجد، منزل» راهبرد مبارکه برای پیوند مؤثر خانه و مدرسه است

اعزام 84 مددجوی زیارت‌اولی از اصفهان به کربلای معلی

آغاز عملیات آماده‌سازی سایت 67 هکتاری مسکن ملی در گلپایگان

پرداخت 174 میلیارد تومان به کار آفرینان در منطقه کاشان

بررسی79مصوبه معوقه شهرستان‌ها درنشست معاون استانداربا برخی فرمانداران

احیای کریدورفناوری اصفهان پس از20سال/تحقق رویای ملی با تعیین دبیرویژه منطقه

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده پاسدار شهید مجید آل ابراهیم در چالوس

احداث پارک‌های تخصصی ساختمانی در کشور؛ نیاز به ساماندهی مراکزتحقیقاتی است

نگاهی گذرا به سابقه شرارت‌های آمریکا علیه مردم ایران

پر کردن 11 هزار حلقه چاه آب غیر مجاز در استان اصفهان

جریمه بیش از 20 هزار میلیار د ریالی اصناف متخلف در استان

کوسه های جزیره کیش؛ زیبا و بی خطر

کشف 17 هزار لیتر نفت کوره خارج از شبکه توزیع در نجف‌آباد

وصول 1870 میلیارد ریال مالیات از محل کتمان درآمد‌ها در اصفهان

بهره‌برداری از 8 پروژه عمرانی و تجهیز 150 کلاس هوشمند در نجف‌آباد

با گفتمان‌سازی سند تحول، آموزش‌وپرورش ناحیه 2 اصفهان در مسیر تربیت تمام‌ساحتی گام برمی‌دارد

حجاب و عفاف یکی از مهمترین وصایای شهدا بوده است/ خطر دوگانگی ارزشی یکی از تهدیدهای هویتی است

سازمان منطقه آزاد کیش به دنبال توسعه تولید برق از انرژی خورشیدی/ رشد بی‌سابقه سرمایه‌گذاری در جزیره

انعقاد قرار داد سازندگی 58 هزار واحد مسکن ملی در استان

بهره برداری از پارکینگ کامیون داران خوانسار

طرح «میدان پویا» محور فعالیت‌های تابستانی دانش‌آموزان برای ارتقای سلامت و نشاط اجتماعی است

اصفهان میزبان اردوی تیم ملی ووشو

برگزاری مراسم بزرگداشت روز حماسه و ایثار شهرستان گلپایگان

ممنوعیت ثبت اظهارنامه مالیاتی از طریق دستگاه ها

شهدا با انتخاب مرگ، به حیات جاودان رسیدند / شهادت مفهومی از هستی‌بخشی است

بهره برداری از سالن چندمنظوره رزمی در خورزوق

معرفی کادر مدیریتی و فنی فوتبال ذوب آهن

تکمیل 2 پروژه آموزشی ناحیه 1 با مشارکت مردمی برای بهره‌برداری در مهرماه

برنامه‌ریزی آموزش‌وپرورش ناحیه چهار برای ارتقای کیفیت زیست مدرسه‌ای

آموزش و پرورش کاشان به دنبال توسعه مدارس انرژی‌پایه است

لزوم تشکیل شورای سیاست‌گذاری علم وفناوری برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان

منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان نیازمند نقشه راه عملیاتی است

نان آزاد مشمول قیمت گذاری دولتی نیست، اما نظارت می‌کنیم

امنیت، محور اصلی توسعه پایدار در استان

تشکیل قرارگاه شهید سلامی برای رصد و کنترل بازار در لنجان

آغاز ثبت نام پیاده روی اربعین دراصفهان

تمرکز جدی آموزش‌وپرورش ناحیه 5 اصفهان بر حل بحران فضای آموزشی

🎙️صحبت‌های استاندار در برنامه سلام اصفهان