پیام سپاهان

آخرين مطالب

آمادگی شهرداری منطقه 3 برای بارش‌های زمستانی؛ جوانی: در برف‌روبی از 150 دستگاه و 1000 تن شن استفاده می‌کنیم شهرداری تهران

آمادگی شهرداری منطقه 3 برای بارش‌های زمستانی؛ جوانی: در برف‌روبی  از 150 دستگاه و 1000 تن شن استفاده می‌کنیم
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - شهردار منطقه 3 گفت: برای برف‌روبی 150 دستگاه سبک و سنگین داریم که 23 دستگاه تخصصی از طرف سازمان پسماند در اختیار منطقه 3 قرار گرفته است و 84 دستگاه عمومی نیز برای نقاط ویژه در اختیار منطقه است و آمادگی لازم مانند هر سال برای بارش‌های زمستانی در منطقه وجود دارد.

به گزارش خبرنگار شهر ، مانور برف روبی شهرداری منطقه 3 صبح امروز - شنبه 11 آذر 1402- با حضور علیرضا جعفری مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران، حمید جوانی شهردار منطقه 3 و حلیا سادات حسینی مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، رضا رحمانی رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران و رضا محمدی مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران برگزار شد.
حمید جوانی شهردار منطقه 3 در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی و جغرافیایی و برف گیری این منطقه و لزوم آمادگی در زمان بارش برف، هر ساله آمادگی های لازم را در این زمینه با ادوات و تجهیزات آموزش می دهیم و تمرین می کنیم تا در مواقع مورد نیاز بتوانیم با کیفیت مناسبی به شهروندان خدمات رسانی کنیم. در این زمینه حمایت مناسبی از شهرداری تهران اتفاق افتاده و امکانات لازم دراختیار منطقه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه تجربه خوبی را سال گذشته در زمینه برف و تعداد دفعات بارش داشتیم و 9 برف سنگین و نسبتا سنگین را تجربه کردیم، افزود: برای امسال با افزایش 300 کارگر خدمات شهری تعداد این نیروها به یکهزار نفر رسیده است. همچنین150 دستگاه سبک و سنگین داریم که 23 دستگاه تخصصی از طرف سازمان پسماند در اختیار منطقه 3 است و 84 دستگاه عمومی نیز برای نقاط ویژه در اختیار منطقه قرار گرفته است و آمادگی لازم مانند هر سال در منطقه برای بارش‌های زمستانی وجود دارد.
جوانی درباره شیوه برف روبی و امکان استفاده از طرح های جدید در این موضوع نیز توضیح داد: با توجه به اینکه هنوز طرح جدیدی جایگزین نشده و با توجه به لغزندگی و شیب معابر منطقه، سعی می کنیم با استفاده از شن مخصوص لغزندگی را به حداقل برسانیم، چرا که این شن آسیب زیست محیطی کمتری دارد.
شهردار منطقه 3 در پایان عنوان کرد: هزار تن شن مخصوص برای امسال تهیه کردیم که در صورت نیاز به میزان آن اضافه خواهیم کرد.
در ادامه علیرضا جعفری مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران نیز در این مراسم در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سازمان هواشناسی برای امسال پیش بینی بارش‌های خوبی را داشته، اظهار کرد: با توجه به تاکید شهردار تهران مبنی بر ارائه خدمات مناسب به شهروندان در زمان بارش برف و لزوم آمادگی برای بارش ها، مناطق 22 گانه با همکاری سازمان پسماند و تهیه ماشین آلات تخصصی این آمادگی را دارد در زمان برف خدمات لازم را به شهروندان با استفاده از ماشین آلات تخصصی سازمان پسماند و ماشین آلات مربوط به پیمانکاران آمادگی لازم را ارائه کند.
وی در خصوص استفاده از شیوه جدید در برف روبی برای کمک به حفظ محیط زیست نیز گفت: شیوه جدیدی در دست بررسی است که توسط معاونت خدمات شهری اعلام خواهد شد اما سعی می کنیم از شن پاشی برای برف روبی استفاده کنیم تا آسیب کمتری به لحاظ زیست محیطی داشته باشیم.
مدیر کل خدمات شهری شهرداری تهران در پایان یادآور شد: 380 دستگاه برف روبی تخصصی در کنار ماشین آلات عمومی برف روبی در سطح مناطق 22 گانه در اختیار داریم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/798640/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گفتمان دولت رئیسی گفتمان مردم بود

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

امیدواریم سال 1404 نقطه عطف تولید محصولات جدید در فولاد مبارکه باشد

کلاف گرم API X60 فولاد مبارکه با دانش بومی تولید شد

ظرفیت بالقوه فولاد مبارکه برای توسعه پایدار و بهینه‌سازی خطوط انتقال نفت و گاز کشور

فولاد مبارکه از گرید مقاوم به خوردگی رونمایی کرد

مجید علیاری علیه باشگاه ذوب آهن حکم گرفت!

سونی توانایی‌های صوتی گوشی پرچمدار جدیدش را به‌نمایش گذاشت

سرورهای سامسونگ در حال تبدیل شدن به زامبی سایبری هستند!

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در رشت

فیلمی از حال و هوای آران و بیدگل در سالروز ولادت امام رضا (ع)

حمایت فولاد مبارکه از برگزاری مسابقه فتح پرچم با شبیه‌سازی یک حمله سایبری

طراحی، ساخت، نصب و بهره‌برداری از پیشرفته‌ترین دستگاه تست سیلندر‌های هیدرولیکی کشور در تعمیرگاه مرکزی فولاد مبارکه

پیشرانی صنعت و نوآوری در تولید؛ مسیر تعالی فولاد مبارکه

جان دوباره در رگ های زاینده رود!

قهرمانی تیم صنعت فولاد مبارکه در مسابقات بسکتبال هفته کارگر

سرمایه‌گذاری 600 میلیون دلاری فولاد مبارکه برای تولید ورق‌های آلیاژی

فولاد مبارکه توان تأمین نیاز اسلب و کلاف گرم پروژه‌های نفت و گاز را دارد

واکنش سخنگوی نمایشگاه کتاب به ماجرای سرقت

فاجعه برای گیمرها؛ قیمت کنسول بازی تا 70 درصد گران می‌شود؟

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

آزمون های مهارتی طرح مهارت آموزی دانش آموزان ابتدایی و متوسطه اول استان اصفهان به صورت قطبی اجرا شد

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

افتتاح اولین ورزش باستانی در حسینیه بنی فاطمه اصفهان + فیلم

خودکفایی در تجهیزات فولادی پروژه های نفت و گاز با کمک فولاد مبارکه

قابلیت تجربه بین نسلی در نسخه پولی بازی Deltarune ارائه می‌شود

یوتیوب به پخش انحصاری بازی‌های لیگ فوتبال آمریکا فکر می‌کند

چرا استقلال به مدیر ورزشی نیاز دارد

آینده بانک پرحاشیه

گره خوردن سرنوشت منطقه به مذاکرات ایران و آمریکا

تابوی مذاکره با امریکا شکست

نتانیاهو منزوی می شود

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس

ارزیابی مهارتی ورزشی دانش‌آموزان با رویکرد قطب‌بندی اجرا شد

نشست خبری مدیران عامل صنعت برق اصفهان با حضور اصحاب رسانه برگزار شد

روستای حسن‌آباد سمنان به اینترنت 4G همراه اول مجهز شد

مرمت ساختمان تاریخی نوغان لنگرود به‌ زودی آغاز می‌شود

دستگیری فردی که به جشن نجف‌آبادی‌ها حمله کرد+ فیلم

راه اندازی کتابخانه عمومی سیار در ارومیه و مهاباد

تشریح دستاورد‌ها و برنامه‌های فولاد مبارکه در بازدید مقامات سازمان بازرسی کل کشور