پیام سپاهان

آخرين مطالب

یکی از وظایف سپاه درگیر کردن ذهن جوانان به سوی انقلاب اسلامی است اجتماعی

یکی از وظایف سپاه درگیر کردن ذهن جوانان به سوی انقلاب اسلامی است
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - ایسنا/اصفهان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان اردستان گفت: یکی از وظایف سپاه درگیر کردن ذهن‌های جوانان به سمت انقلاب اسلامی، اسلام و کارهای فرهنگی است.
روح‌الله صنعتکار، امروز(سه‌شنبه، 28 شهریور) در نشست خبری به مناسبت هفته دفاع مقدس در اردستان، اظهار کرد: هفته دفاع مقدس یک رویداد بسیار بزرگی بوده که در حال حاضر باید بسیار تلاش کرد تا اتفاقات و حماسه‌هایی که در این ایام اتفاق افتاده برای نسل امروزی بیان شود.
هفته دفاع مقدس مربوط به یک نیروی نظامی و یک ارگان نیست، بلکه متعلق به همه ملت ایران مخصوصاً خانواده‌های شهدا و ایثارگران است.
وی با بیان اینکه در جلسات شهرستان به همه ادارات تأکید کردیم که در هفته دفاع مقدس باید یک حرکت برای تبیین اتفاقات این هفته داشته باشند، افزود: شهرستان اردستان در دفاع مقدس 319 شهید تقدیم کشور و انقلاب کرده است و باید نسل‌های مختلف از این جانفشانی‌ها مطلع شوند.
به گزارش ایسنا، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان اردستان با اشاره به مجموعه اقدامات انجام شده در یک سال گذشته سپاه اردستان، گفت: عملکرد ناحیه مقاومت بسیج اردستان نسبت به یک سال گذشته رشد چشمگیری داشته است و اکنون رتبه برتر استان را دارد.
صنعتکار تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده ناحیه بسیج اردستان در هفته دفاع مقدس امسال بیش از 180 عنوان برنامه با موضوعات دفاعی امنیتی، فرهنگی، ورزشی، تربیتی و جهاد تبیین برگزار می‌شود. از این تعداد 16 برنامه شاخص شامل هشت یادواره شهدا، گردهمایی بسیجیان، رژه نیروهای نظامی در سطح شهر، برگزاری نمایشگاه و روایت‌گری و... خواهد بود.
وی با بیان اینکه بالغ بر 100 میلیون تومان کارت هدیه تهیه شده است که در دیدار با 92 پدر و یا مادر شهدایی که در قید حیات هستند اهدا شود، گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده تلاش خواهیم کرد به مناسبت هفته دفاع مقدس با تمامی خانواده‌های شهدا دیدار داشته باشیم.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان اردستان با بیان اینکه یکی از بخش‌هایی که سپاه اردستان بر آن تأکید دارد ترویج امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: در بسیاری از بخش‌های شهرستان مانند پارک‌ها و مکان‌های ورزشی شاهد رواج معضلات اجتماعی و اختلاط پسر و دخترها هستیم که تقویت تیم‌های امر به معروف می‌تواند از ادامه ناهنجاری‌های اجتماعی جلوگیری کند.
صنعتکار با اشاره به اینکه یکی از وظایف سپاه درگیر کردن ذهن‌های جوانان به سمت انقلاب، اسلام و کارهای فرهنگی خواهد بود، خاطرنشان کرد: البته امر به معروف فقط برای عفاف و حجاب نیست و باید برنامه‌ریزی شود تا امر به معروف در بسیاری از بخش‌ها از جمله عملکرد مدیران و مشکلات اقتصادی و معیشتی نیز انجام شود.
وی با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که در اردستان مورد بی‌توجهی و ضعف قرار گرفته مطالبه‌گری مسئولان از یکدیگر و ارتباط‌گیری و استفاده مسئولان از ظرفیت‌های مردمی است که جای خالی آن در این شهرستان حس می‌شود، گفت: یکی از حوزه‌هایی که در شهرستان اردستان به شدت ضعف احساس می‌شود حوزه فرهنگی است که امیدواریم برخی از مسئولان شهرستان آن مقدار که دنبال تهیه عکس و فیلم خود هستند به فکر کار کردن و خدمت خالصانه باشند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/775135/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جنگ 12 روزه و هوش مصنوعی

کیهان: ایران در جنگ پیروز شد؛ مذاکره، نسخه نجات دشمن است

سرمقاله اعتماد/ نقاط قوت و ضعف ایران در جنگ 12 روزه اسراییل

احتمال شنیده شدن صداهای انفجار در اصفهان

مناسبت روز/ یکشنبه، 22 تیر ماه

احتمال شنیده شدن صدا‌های انفجار در پی تمرینات نظامی دراصفهان

بهسازی شبکه توزیع برق روستای کلوسه فریدونشهر

دستگیری سارق خودرو‌های پراید در مسکن مهر فولادشهر

مراسم سوگواری ایام ماه محرم در نمازخانه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

شرکتی چینی 2 گوشی گیمینگ فن‌دار می‌سازد

سرمقاله دنیای اقتصاد/ تور حمایتی در شرایط جنگی

سرمقاله کیهان/ بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

سرمقاله هم میهن/ یک گزاره طلایی

تشییع پیکر مطهر 6 شهید اقتدار ایران در کاشان

پخت حلیم در خمره‌های گِلی، آیینی سنتی در روستای قهساره

حفره کپسولی آیفون برای «تکامل چشمگیر» آماده می‌شود

سرمقاله خراسان/ به دوگانه دیپلماسی و میدان پایان دهید

بیانیه شتاب‌زده؛ انتقاد نماینده مجلس ششم از بیانیه جبهه اصلاحات

طرح شهید عجمیان در 200 مدرسه استان اصفهان اجرا می‌شود

مدیرکل بنیاد شهید استان ایلام در سامانه سامد پاسخگوی جامعه هدف شد

صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان(بیست ودوم تیرماه 1404)

اصفهان در مدار قابل قبول کیفی هوا

صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان(بیست ویکم تیرماه 1404)

چرا ایران اقدام به هدف قرار دادن موسسه وایزمن کرد؟

دوران تازه انتقام پوتین فرارسیده است؟

خاورمیانه با پ‌ک‌ک جدید به کدام سو می‌رود؟

تندروها دیپلماسی را پرهزینه کرده‌اند

مرز واقعی‌تر از این حرف‌هاست

مربوط به عرضه GTA 4 برای PS5 و PS4 شدت گرفته‌اند

حضور کریستیانو رونالدو در تریلر جدید بازی مبارزه‌ای Fatal Fury

گوشی‌های شیائومی افزایش 20 برابری در عملکرد هوش مصنوعی را تجربه می‌کنند

تندروها یا فریب جنگ روانی دشمن را خورده‌اند یا نیروهای این جنگ هستند

حل مشکلات مردم سرفصل برنامه های ادارات درلنجان

28 شهید تجاوز صهیونیستی در گیلان تشییع و تدفین شدند

عیادت و پیگیری مشکلات خانواده شهدای حملات تروریستی در سفر دو روزه معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران به مازندران

تعداد بازیکنان عنوان Lords of the Fallen به بیش از 5.5 میلیون نفر رسید

کار ساخت بازی Hell Is Us به پایان رسید

ما هم بنده خدا هستیم

پیام واشنگتن برای متحدان و دشمنان

نقره‌داغ شکدم

چگونه ورق در جنگ برگشت

دوخط کتاب/ دیگر لازم نیست دنیا رو عوض کرد

مدیر انتشار Baldur’s Gate 3: نسخه نوبتی Final Fantasy می‌تواند 10 میلیون بفروشد

پیشنهادهای «صادق زیباکلام» به حاکمیت

کواکبیان‌ها را از تاکسی پیاده کنید!

از ممنوعیت نصب چراغ‌های زنون تا بازگشت پول به مال باختگان فضای مجازی

دیدار مدیران بنیاد شهید با بیش از 600 خانواده شهید حملات اخیر رژیم صهیونیستی در سراسر کشور

معادله قدرت و استراتژی بقا

مذاکره یا نبرد دیپلماتیک؟

بین سطور کاترین شکدم