عزاداری شهادت هشتمین اختر آسمان امامت در زندان نسوان اصفهان
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، در مراسم پرچم گردانی حرم مطهر رضوی در ندامتگاه نسوان اصفهان که با حضور خادم یاران رضوی و مسؤولان زندان برگزار شد، پرچم مرقد مطهر ثامنالحجج(ع) در میان مددجویان گردانده شد و شور و حال معنوی بی بدیلی را رقم زد.
مداحی، سینه زنی، توزیع نذری و پرچمگردانی از دیگر برنامه های ظهر روز شهادت بود که در زندان نسوان اصفهان برگزار شد.
در این آیین که به همت مدیریت کانون های خدمت رضوی اصفهان برگزار شد، مشتاقان امام رئوف با استقبال گرم از خادمیاران رضوی به ابراز ارادت به امام رضا (ع) پرداختند و راز و حرفهای دل خود را با پرچم متبرک رضوی در میان گذاشتند.
مددجویان با درونی آکنده از مهر و محبت اهل بیت(ع)، دلهای خود را روانه مشهدالرضا کرده و از راه دور با قلبی آکنده از عشقو محبت، با امام خود درد و دل کردند و اشک ریختند.
زمزمه صلوات خاصه حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) و نوحه سرایی از سوی خادمیاران، توفیق زیارت از راه دور را نصیب تمامی حاضران کرد.
پایان پیام 63139/س
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/774674/