پیام سپاهان

آخرين مطالب

موسوی‌لارگانی: امسال برنامه‌ریزی منظم‌تری در پیاده‌روی اربعین وجود داشت سیاسی

موسوی‌لارگانی: امسال برنامه‌ریزی منظم‌تری در پیاده‌روی اربعین وجود داشت
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان- حجت‌الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی که در پیاده‌روی اربعین شرکت کرده بود، در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: حماسه حضور ده‌ها میلیون نفری در پیاده روی اربعین حسینی یکبار دیگر صحنه هایی از عشق و ارادت شیعیان سراسر جهان به سرور آزادگان جهان اباعبدالله الحسین (ع) را مقابل دیدگان جهانی به نمایش گذاشت؛ حضور و اتحاد بیش از 22 میلیون نفر از عاشقان امام حسین در پیاده روی امسال و شکستن رکورد سال‌های قبل در شرایطی رخ داد که بدخواهان و دشمنان دین مبین اسلام و مذهب نورانی شیعه، تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا از رونق پیاده روی اربعین بکاهند اما به یاری پرودگار شکست سختی خوردند.

وی ادامه داد: کیست که نداند عشق به امام حسین (ع) مختص شیعیان نیست. تمام مردم آزاده جهان دل در گرو آزادگی حسین(ع) دارند، از همین رو است نه تنها شیعیان که از پیروان سایر ادیان و مذاهب هم در این راهپیمایی عظیم شرکت می کنند.

این نماینده مجلس با قدردانی از حضور بیش از 4 میلیون نفری مردم در راهپیمایی اربعین گفت: امسال لبه تیز تبلیغات منفی دشمنان دین خدا متوجه مردم خداجو و حق طلب ایران اسلامی بود اما ملت مسلمان ایران با شکوه بیشتری در این پیاده روی شرکت کردند و عشق و ارادت روزافزون خود را به خاندان نبوت و امامت ثابت کردند.

موسوی لارگانی همچنین از ملت مسلمان عراق مخصوصا شیعیان این کشور تشکر کرد و گفت: مردم عراق دل در گرو عشق امام حسین دارند و در این راه با گذشتن از مال و عمر خود از مهمانان میلیونی حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) پذیرایی می کنند. ما قدردان زحمات موکب داران ایرانی و عراقی به خصوص موکب داران استان اصفهان و جوانان عزیز و حسینی فعال در موکب های شهرستان فلاورجان هستیم که از ابتدا تا انتهای برگزاری اربعین با تلاش شبانه روزی خستگی نمی شناسند.

وی همچنین بیان کرد: امسال شاهد برنامه ریزی منظم تر و رفع برخی نارسایی های سال‌های گذشته بودیم که از تمام دست اندرکاران ستاد اربعین، فرماندهی سپاه پاسداران و نیروی انتظامی، مقامات مسئول و وزارتخانه های ذیربط و مقامات استانهای مختلف تشکر می کنم منتها هنوز برخی کاستی ها وجود دارد که ضرورت دارد از همین الان به فکر رفع نواقص برای برگزاری با شکوه تر مراسم اربعین در سالهای آتی بود.

موسوی لارگانی توضیح داد: بخش مهمی از زائران اربعین از طریق راههای مواصلاتی غرب و جنوب کشور راهی عراق می شوند اما همچنان جاده های این مناطق بهینه سازی نشده و شاهد وقوع تصادفاتی هستیم که مجروحان زیاد و بعضا تلفات جانی هم دارد. لذا بهسازی جاده ها و راه اندازی قطار سریع السیر و مستقیم تهران - کربلا یکی از اقداماتی است که عملیاتی ساختن آن اولویت بالایی دارد. همچنین در اوج شلوغی امکانات مرزی در مرزهای مختلف پاسخگو نیست و مردم زیادی معطل می شوند که برای رفع این مشکل هم باید چاره اساسی از سوی وزارت خانه های کشور، امورخارجه و مرزبانی و سایر نهادهای ذیربط تدارک دیده شود.

به گفته وی هزینه تلفن همراه زوار ایرانی در عراق بشدت بالاست که جا دارد وزارت ارتباطات و اپراتورهای تلفن همراه برای کاهش هزینه ها برنامه مناسبی طراحی کند؛ مشکلات صدور گذرنامه، سامانه سماح و اعطای ارز مسافرتی اربعین نیز همچنان پابرجاست.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: بلیت پروازهای هوایی به راحتی قابل تهیه نیست، پروازها عمدتا تاخیر دارند و قیمت بلیت نیز گران است و گاها بازار سیاه تشکیل می شود. چنین وضعی زیبنده پیاده روی معنوی اربعین نیست و باید برای رفع این نواقص اقدام جدی شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/771469/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استانداردسازی 9 آسانسور پل‌های عابر مکانیزه شهرداری اصفهان

بهار ایرانی در نمایشگاه اصفهان، تجربه ای بی نظیر از عطر گل تا سنت اقوام

زلزله در اصفهان؛ پاتریس کارترون و مدیرعامل سپاهان در آستانه برکناری!

سرمقاله خراسان/ غلبه منطق ایرانی بر نمایش آمریکایی!

اجرای طرح پایدارسازی 1000 روزه خطوط ترافیکی در منطقه یک اصفهان

اجرای طرح بهبود سلامت دانش‌آموزان دختر در مناطق محروم استان اصفهان / توزیع 1000 بسته آموزشی-بهداشتی ویژه بلوغ دختران

بهره‌برداری از پروژه زیرگذر حصه تا نوروز 1405 / منطقه 10 نقطه تلاقی پروژه‌های عمرانی است

تاج گردشگری آسیا بر سر اصفهان نشست!

اصفهان، پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی شد | اجرای برنامه های گردشگری در 8 محور

شتاب در اجرای پروژه خط لوله 32 اینچ گاز ترش پارس جنوبی با مشارکت فولاد مبارکه

محصولات فولاد مبارکه در رده استاندارد‌های اروپا

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

برگزیدگان دومین شب شعر سراسری «زمزم رضوی» تجلیل شدند

محصولات فولاد مبارکه مطابق استاندارد‌های جهانی و پاسخگوی نیاز‌های صنعت نفت و گاز کشور است

کاهش 50 درصدی حجم آب سدهای بوکان و مهاباد

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

بازی انتحاری «شی»

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

جانمایی دهکده لجستیک اصفهان تعیین تکلیف شود/ توسعه شرق اصفهان با کشت گیاهان دارویی

اصفهان سرآمد شهرهای آسیایی است

آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان

گازگرفتگی و مسمومیت تنفسی 13 نفر در سالن یک آرایشگاه در اصفهان

فرونشست زمین در اصفهان، تهدید بقای آثار تاریخی

فرهنگ‌سازی و ادبیات کلید مدیریت مصرف بهینه آب در اصفهان است

احیای زاینده‌رود نیازمند مدیریت یکپارچه و حمایت وزارت نیرو است

غیبت 4 بازیکن استقلال در دیدار با سپاهان

نمایشگر آیفون تاشو اپل با استانداردهای سخت‌گیرانه و توسط سامسونگ تولید می‌شود

منو راست‌کلیک ویندوز 11 حالا گزینه جدیدی دارد و کاربران از آن متنفرند

ترند خطرناک تیک‌تاک خبرساز شد؛ به‌آتش‌کشیدن لپ‌تاپ‌های مدرسه با روشی عجیب

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

گازگرفتگی 13 زن در سالن آرایشی اصفهان

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

پایان موفق مرحله رقابتی فوتسال طرح مهارت‌آموزی در دوره دوم ابتدایی با نام یادوارۀ شهدای خدمت / اردستان بر سکوی نخست ایستاد

زندگی 6 روزه برای زاینده‌ رود | آب امشب به سی و سه پل می رسد

گازگرفتگی 13 نفر در آرایشگاه زنانه در میرزا طاهر اصفهان

آوازه انتخاب اصفهان به‌عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی باید در سطح جهان طنین‌انداز شود

کارتابل اجرایی سامانه «137» و «اصفهان من» به یکدیگر متصل می‌شود

حادثه برق گرفتگی در اصفهان یک کشته بر جا گذاشت

دومین قرارداد تولید بار اول در حوزه پایش فیزیکی منعقد شد

خیره کننده ترین کیف های مجلسی زنانه و دخترانه؛ با اینا یه تیکه از ماه تو دستاته

عملیات اعزام زائران سرزمین وحی از فرودگاه اصفهان آغاز شد

نشست تورگردانان کشورهای آسیایی سال 2025 در اصفهان برگزار شود

انتقال ترافیک اتوبان فرودگاه اصفهان به کندروها با آغاز عملیات عمرانی زیرگذر حصه

شیائومی 16 با تراشه بسیار قدرتمند و باتری پرظرفیت عرضه می‌شود

اعضای سابق بانجی استودیوی جدیدی زیر نظر پلی‌استیشن تأسیس کردند