پیام سپاهان

آخرين مطالب

در آئین امضای تفاهم‌نامه سازمان آتش‌نشانی و آموزش وپرورش شهر تهران مطرح شد؛

محمدی: در خرید خانه باید به مسائل ایمنی توجه کرد/ کریمیان: گاهی با کم‌ترین آموزش می‌توان از بروز حوادث جدی جلوگیری کرد شهرداری تهران

محمدی: در خرید خانه باید به مسائل ایمنی توجه کرد/ کریمیان: گاهی با کم‌ترین آموزش می‌توان از بروز حوادث جدی جلوگیری کرد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: متاسفانه افراد در خرید خانه توجهی به ایمنی ندارند و امیدواریم روزی برسد که ایمنی در اولویت قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار شهر ، قدرت الله محمدی در آئین امضای تفاهم‌نامه آموزشی بین سازمان آتش‌نشانی و آموزش وپرورش شهر تهران و اداره کل نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس استان تهران اظهار کرد: وقتی اتفاقی 40 سال انجام نشده است و یک نفر پیدا می شود که با درک فاجعه یک کار انقلابی انجام دهد زبان من از توصیف آن قاصر می شود.
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران افزود: زمانی ما در 10 دقیقه به محل می رسیدیم و اتفاق ناخوشایندی نمی افتاد اما الان سه دقیقه بعد از اعلام، اتش نشانان به محل می رسند ، گویی یک ساعت از حریق گذشته است و عمق فاجعه در همین زمان کم زیاد است.
وی ادامه داد: امیدواریم این اتفاق سبب خیر برای استان های دیگر شود و این آموزش ها در همه کشور انجام شود؛ دانش آموزان آینده سازان کشور هستند و باید نگران آنها باشیم، چون دانش آموزان مدت زمان زیادی را در مدارس هستند و باید نگران ایمنی آنها در مدارس باشیم.
محمدی خاطرنشان کرد: این رویداد آموزشی در افزایش ایمنی موثر خواهد بود و نگرانی خانواده ها درخصوص ایمنی دانش آموزان در مدارس کاهش پیدا می کند.
وی همچنین تصریح کرد: از نظر ایمنی ژاپن حرف اول را می زند؛ چون از کودکی آموزش می‌بینند و ماهم امیدوارم به این سمت برویم.
محمدی ادامه داد: از نظر ایمنی فقط نباید به ظاهر مثل کابینت و غیره توجه شود و باید مسائل ایمنی نیز مورد توجه قرار بگیرد چراکه متاسفانه افراد در خرید خانه توجهی به ایمنی ندارند. انشالله روزی برسد که ایمنی در اولویت قرار گیرد.
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی با اشاره‌ به اتش سوزی هفته گذشته انبار موتور سیکلت در میدان رازی اظهار کرد: در هفته گذشته در آتش سوزی انبار خیابان مولوی فقط یک فرد تمام سرمایه زندگی اش را از دست داده بود و می گفت که دیگر مرگ یا زندگی برای او فرقی ندارد و بیش از 100 میلیارد تومان به مالکان آنجا خسارت وارد شده بود، در حالی که اگر فقط 500 میلیون هزینه ایمنی می کردند، به این شکل دچار خسارت نمی شد.
علیرضا کریمیان مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران هم در مراسم انعقاد توافق نامه آموزشی بین آتش نشانی و آموزش پرورش تهران، گفت: در گذشته‌ سبک زندگی ما با امروز بسیار متفاوت بود؛ امروز به واسطه حضور فناوری و امکانات و تجهیزات حضورمان در اجتماعات فراوان تر و بیشتر شده است. اگر مباحث ایمنی و احتیاط‌های لازم را رعایت نکنیم خطرات فراوانی بروز می‌کند. از این رو نه می‌توانیم فناوری و امکانات را کنار بگذاریم و نسبت به آنها بی تفاوت باشیم و نه می‌توانیم به گذشته بازگردیم. تنها راه آموزش و فرهنگ سازی است. دانش آموزان که آینده ساز مملکت هستند. امروز دانش اموز و فردا پدر و مادر و مدیر کشور هستند. اگر به این قشر بیشتر و بهتر توجه کنیم و مورد آموزش قرار دهیم، آینده کشور ما از این منظر تامین شده است. ضمن اینکه، نوع رفتار ما در بروز حادثه، کمک می‌کند کمتر آچار آسیب شویم.
وی افزود: یکی از محیط های اجتماعی مدارس هستند؛ گاهی با کمترین آموزش به سرایدار مدرسه و با آموزش مختصر به فرهنگیان جلوی اتفاقات ناگوار در آینده را می‌گیریم.
عباس زارع مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران نیز در این نشست اظهار کرد: برنامه مدونی در سه فاز طراحی شده است. فاز اول آن فاز محتوایی است که مربوط به آموزش‌ به مربیان و دانش آموزان است. فاز دوم معطوف به تعمیرات جزئی است که آموزش و پرورش انجام می‌دهد؛ برای مثال در بازدیدها دیده شده که میز و نیمکت اسقاطی در موتورخانه قرار داده شده در حالیکه جابه‌جایی آن هزینه‌ای ندارد. در فاز سوم نیز وظیفه ماست که مربوط به تعمیرات کلی می‌شود. این فاز هزینه بر است و مکاتبات را با سازمان مدیریت انجام داده‌ایم؛ برآورد ما حدودا 350 میلیارد تومان است. این مرحله ابتدا در مدارس استثنایی و سپس در مدارس ابتدایی اجرا خواهد شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/734747/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرای طرح پایدارسازی 1000 روزه خطوط ترافیکی در منطقه یک اصفهان

اجرای طرح بهبود سلامت دانش‌آموزان دختر در مناطق محروم استان اصفهان / توزیع 1000 بسته آموزشی-بهداشتی ویژه بلوغ دختران

بهره‌برداری از پروژه زیرگذر حصه تا نوروز 1405 / منطقه 10 نقطه تلاقی پروژه‌های عمرانی است

تاج گردشگری آسیا بر سر اصفهان نشست!

اصفهان، پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی شد | اجرای برنامه های گردشگری در 8 محور

شتاب در اجرای پروژه خط لوله 32 اینچ گاز ترش پارس جنوبی با مشارکت فولاد مبارکه

محصولات فولاد مبارکه در رده استاندارد‌های اروپا

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

برگزیدگان دومین شب شعر سراسری «زمزم رضوی» تجلیل شدند

محصولات فولاد مبارکه مطابق استاندارد‌های جهانی و پاسخگوی نیاز‌های صنعت نفت و گاز کشور است

کاهش 50 درصدی حجم آب سدهای بوکان و مهاباد

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

بازی انتحاری «شی»

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

جانمایی دهکده لجستیک اصفهان تعیین تکلیف شود/ توسعه شرق اصفهان با کشت گیاهان دارویی

اصفهان سرآمد شهرهای آسیایی است

آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان

گازگرفتگی و مسمومیت تنفسی 13 نفر در سالن یک آرایشگاه در اصفهان

فرونشست زمین در اصفهان، تهدید بقای آثار تاریخی

فرهنگ‌سازی و ادبیات کلید مدیریت مصرف بهینه آب در اصفهان است

احیای زاینده‌رود نیازمند مدیریت یکپارچه و حمایت وزارت نیرو است

غیبت 4 بازیکن استقلال در دیدار با سپاهان

نمایشگر آیفون تاشو اپل با استانداردهای سخت‌گیرانه و توسط سامسونگ تولید می‌شود

منو راست‌کلیک ویندوز 11 حالا گزینه جدیدی دارد و کاربران از آن متنفرند

ترند خطرناک تیک‌تاک خبرساز شد؛ به‌آتش‌کشیدن لپ‌تاپ‌های مدرسه با روشی عجیب

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

گازگرفتگی 13 زن در سالن آرایشی اصفهان

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

پایان موفق مرحله رقابتی فوتسال طرح مهارت‌آموزی در دوره دوم ابتدایی با نام یادوارۀ شهدای خدمت / اردستان بر سکوی نخست ایستاد

زندگی 6 روزه برای زاینده‌ رود | آب امشب به سی و سه پل می رسد

گازگرفتگی 13 نفر در آرایشگاه زنانه در میرزا طاهر اصفهان

آوازه انتخاب اصفهان به‌عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی باید در سطح جهان طنین‌انداز شود

کارتابل اجرایی سامانه «137» و «اصفهان من» به یکدیگر متصل می‌شود

حادثه برق گرفتگی در اصفهان یک کشته بر جا گذاشت

دومین قرارداد تولید بار اول در حوزه پایش فیزیکی منعقد شد

خیره کننده ترین کیف های مجلسی زنانه و دخترانه؛ با اینا یه تیکه از ماه تو دستاته

عملیات اعزام زائران سرزمین وحی از فرودگاه اصفهان آغاز شد

نشست تورگردانان کشورهای آسیایی سال 2025 در اصفهان برگزار شود

انتقال ترافیک اتوبان فرودگاه اصفهان به کندروها با آغاز عملیات عمرانی زیرگذر حصه

شیائومی 16 با تراشه بسیار قدرتمند و باتری پرظرفیت عرضه می‌شود

اعضای سابق بانجی استودیوی جدیدی زیر نظر پلی‌استیشن تأسیس کردند

گوشی بعدی وان‌پلاس و اوپو دوربین تله‌فوتو 200 مگاپیکسلی خواهد داشت

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور