پیام سپاهان

آخرين مطالب

باشگاه پادما یدک قید خرید امتیاز تیم فوتبال‌ساحلی صنعت‌فرش حداد را زد! ورزشی

باشگاه پادما یدک قید خرید امتیاز تیم فوتبال‌ساحلی صنعت‌فرش حداد را زد!
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - باشگاه پادما یدک با انتشار بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد از خرید امتیاز تیم فوتبال‌ساحلی صنعت‌فرش حداد منصرف شده و قید تیم‌داری در فصل جدید لیگ برتر را زده است. ضمن اینکه این امتیاز در نهایت به هیئت فوتبال استان اصفهان فروخته شد.
به گزارش خبرنگار ایمنا، طی گذشت یک‌ماه اخیر باشگاه صنعت‌فرش حداد اصفهان با اعلام اینکه دیگر نمی‌تواند به‌علت مشکلات متعدد در لیگ‌برتر فوتبال‌ساحلی تیم‌داری کند اعلام کرد قصد دارد آن را به تیمی دیگر واگذار کند و از همین‌رو هیئت فوتبال استان اصفهان تصمیم گرفت از طریق باشگاه‌های اصفهانی این امتیاز را در استان نگه‌دارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
همان‌طور که خبرگزاری ایمنا صبح امروز در مطلبی از باشگاه پادما یدک اصفهان به‌عنوان جدی‌ترین مشتری این سهمیه یاد کرد؛ دقایقی قبل این باشگاه با انتشار بیانیه‌ای رسمی ضمن تائید این موضوع، در خبری شوکه‌کننده اعلام کرد قید خرید سهمیه صنعت‌فرش حداد را زده و از اقدام برای تیم‌داری در فصل 1402 لیگ برتر منصرف شده است.
بیانیه باشگاه پادما یدک را در ادامه می‌خوانید:
" همان‌طور که اهالی ورزش مطلع هستند طی هفته‌های اخیر تیم فوتبال‌ساحلی صنعت‌فرش حداد اصفهان تصمیم به کناره‌گیری از تیم‌داری در لیگ برتر گرفت و بدین ترتیب تنها سهمیه استان اصفهان در لیگ برتر فوتبال‌ساحلی با نابودی فاصله چندانی نداشت.
پس از آن بود که هیئت فوتبال استان اصفهان به‌عنوان مسئول امر با برگزاری جلسات متعدد از باشگاه پادما یدک درخواست کرد تا برای خرید این سهمیه پا پیش گذاشته و این امتیاز را به‌عنوان بخش‌خصوصی در اصفهان حفظ کند.
باشگاه پادما یدک ابتدا با این درخواست هیئت فوتبال مخالفت ورزید اما در ادامه با پیگیری‌ها و اصرارهای فراوان اهالی ورزش اصفهان، قبول کرد تا به‌عنوان حامی ورزش استان، امتیاز صنعت‌فرش حداد را خریداری کند.
با این وجود، باشگاه پادما یدک رسماً اعلام می‌دارد به‌علت عدم توافق مالی در ارتباط با خرید سهمیه، نداشتن فرصت کافی برای آماده‌کردن جذب بازیکن و تمرینات پیش فصل و نبود امکانات کافی جهت برپایی تمرینات و مسابقات فوتبال‌ساحلی قید خرید امتیاز صنعت‌فرش حداد و تیم‌داری در فصل 1402 لیگ برتر را زد.
لازم به‌ذکر است باشگاه پادما یدک قطعاً در آینده و زمان مناسب با فراهم نمودن امکانات لازم و برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند، در رشته فوتبال‌ساحلی تیم‌داری خواهد کرد. "
به گزارش ایمنا، جلسه‌ای میان مدیران شهری، مالک صنعت‌فرش حداد و هیئت فوتبال استان اصفهان برگزار شده و خروجی آن، واگذاری امتیاز صنعت‌فرش حداد به هیئت فوتبال استان اصفهان بوده و بدین ترتیب هیئت فوتبال در فصل جاری به‌عنوان نماینده استان در لیگ برتر تیم‌داری می‌کند. ضمن اینکه اداره‌کل ورزش‌وجوانان استان نقشی در ماندن این امتیاز در استان نداشته است.

پیام سپاهان

کد خبر 661087

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/728997/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش 50 درصدی حجم آب سدهای بوکان و مهاباد

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

بازی انتحاری «شی»

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

جانمایی دهکده لجستیک اصفهان تعیین تکلیف شود/ توسعه شرق اصفهان با کشت گیاهان دارویی

اصفهان سرآمد شهرهای آسیایی است

آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان

گازگرفتگی و مسمومیت تنفسی 13 نفر در سالن یک آرایشگاه در اصفهان

فرونشست زمین در اصفهان، تهدید بقای آثار تاریخی

فرهنگ‌سازی و ادبیات کلید مدیریت مصرف بهینه آب در اصفهان است

احیای زاینده‌رود نیازمند مدیریت یکپارچه و حمایت وزارت نیرو است

غیبت 4 بازیکن استقلال در دیدار با سپاهان

نمایشگر آیفون تاشو اپل با استانداردهای سخت‌گیرانه و توسط سامسونگ تولید می‌شود

منو راست‌کلیک ویندوز 11 حالا گزینه جدیدی دارد و کاربران از آن متنفرند

ترند خطرناک تیک‌تاک خبرساز شد؛ به‌آتش‌کشیدن لپ‌تاپ‌های مدرسه با روشی عجیب

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

گازگرفتگی 13 زن در سالن آرایشی اصفهان

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

پایان موفق مرحله رقابتی فوتسال طرح مهارت‌آموزی در دوره دوم ابتدایی با نام یادوارۀ شهدای خدمت / اردستان بر سکوی نخست ایستاد

زندگی 6 روزه برای زاینده‌ رود | آب امشب به سی و سه پل می رسد

گازگرفتگی 13 نفر در آرایشگاه زنانه در میرزا طاهر اصفهان

آوازه انتخاب اصفهان به‌عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی باید در سطح جهان طنین‌انداز شود

کارتابل اجرایی سامانه «137» و «اصفهان من» به یکدیگر متصل می‌شود

حادثه برق گرفتگی در اصفهان یک کشته بر جا گذاشت

دومین قرارداد تولید بار اول در حوزه پایش فیزیکی منعقد شد

خیره کننده ترین کیف های مجلسی زنانه و دخترانه؛ با اینا یه تیکه از ماه تو دستاته

عملیات اعزام زائران سرزمین وحی از فرودگاه اصفهان آغاز شد

نشست تورگردانان کشورهای آسیایی سال 2025 در اصفهان برگزار شود

انتقال ترافیک اتوبان فرودگاه اصفهان به کندروها با آغاز عملیات عمرانی زیرگذر حصه

شیائومی 16 با تراشه بسیار قدرتمند و باتری پرظرفیت عرضه می‌شود

اعضای سابق بانجی استودیوی جدیدی زیر نظر پلی‌استیشن تأسیس کردند

گوشی بعدی وان‌پلاس و اوپو دوربین تله‌فوتو 200 مگاپیکسلی خواهد داشت

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

توقیف نیسان با یک‌هزار و 500 کیلو کله‌پاچه فاسد در سمیرم

اجرای طرح ویژه شناسایی ماینرهای قاچاق در اصفهان