پیام سپاهان

آخرين مطالب

لیگ برتر فوتبال؛

فاز آخر جنگ پرسپولیس و سپاهان/ تهمت، بیانیه و شکایت! ورزشی

فاز آخر جنگ پرسپولیس و سپاهان/ تهمت، بیانیه و شکایت!
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - رقابت پرسپولیس و سپاهان برای کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر در شرایطی به هفته آخر کشیده شد که جنگ خارج از زمین دو باشگاه هم به اوج خود رسیده و وارد فاز نهایی شده است!

به گزارش خبرنگار مهر ، هرچند پرسپولیس و سپاهان در هفته بیست و نهم لیگ برتر با کسب پیروزی‌های پرگل مقابل گل گهر و پیکان لحظات شیرینی را برای هواداران خود رقم زدند اما بلافاصله با به صدا درآمدن سوت پایان بازی این دو تیم، بار دیگر جنگ رسانه‌ای بین باشگاه تهرانی و اصفهانی آغاز شد و به اوج رسید؛ تا جایی که حتی فدراسیون فوتبال هم به آن ورود کرد.
پرسپولیس در حال حاضر با 63 امتیاز صدرنشین لیگ برتر است و سپاهان با 62 امتیاز در رده دوم قرار دارد. بازی‌های هفته سی ام و پایانی لیگ که روز پنجشنبه برگزار می‌شود، سرنوشت قهرمان لیگ را مشخص خواهد کرد.
نورافکن و تهمت «پشت پرده» برای قهرمانی پرسپولیس
امید نورافکن هافبک تیم فوتبال سپاهان بلافاصله بعد از پایان بازی این تیم با پیکان در مصاحبه‌ای که صورت زنده از آنتن شبکه سوم تلویزیون پخش می‌شد، پرسپولیس را متهم کرد که به دلیل مسائل پشت پرده در حال کسب عنوان قهرمانی است. این دومین مصاحبه خبرساز نورافکن در هفته‌های اخیر است.
هافبک سپاهان گفت: «با همه مسائلی که خارج از فوتبال وجود دارد، اگر سپاهان در هفته پایانی جایگاه نخست را به دست نیاورد، امسال قهرمان است. به زعم همه اهالی فوتبال، تماشاگرانی که فوتبال را می‌فهمند و می‌دانند پشت پرده فوتبال ایران چه مسائلی وجود دارد، سپاهان قهرمان لیگ امسال است.»
مدیرعامل پرسپولیس و «خوراک ناسالم» به سرمربی سپاهان!
در ورزشگاه آزادی هم رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس در جمع خبرنگاران به ادعای ژوزه مورایس سرمربی سپاهان در نشست خبری قبل از بازی با پیکان پاسخ داد و او را «مطیع» اوامر باشگاه سپاهان دانست.
درویش گفت: طفلک مورایس بازیکنان ما را نمی‌شناسد، حتی اگر از او بپرسید شاید 10 بازیکن کشور خودش را هم نشناسد، اما خوراک ناسالم را به این طفلی می‌دهند، مورایس نیز حقوق‌بگیر است و اگر مطیع اوامر و پاسخگوی درخواست‌های آنها نباشد، شاید برای فصل آینده‌اش مشکل ایجاد شود. شما دیدید امروز همان مربی‌ای که مورایس از او نام برد، نتیجه متفاوتی مقابل سپاهان گرفت. در غیر این صورت نباید این تیم برنده می‌شد. به نظر من نباید این مسائل را دستاویز قرار بدهند. اتکای ما به خدا است و او ما را یاری می‌کند.
سپاهان و شکایت علیه مدیرعامل پرسپولیس
دقایقی بعد از صحبت‌های رضا درویش، باشگاه سپاهان بیانیه‌ای را صادر و تاکید کرد که از مدیرعامل پرسپولیس شکایت خواهد کرد. در این بیانیه آمده است:
«این باشگاه در پی توهین‌های هتاکانه رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد باشگاه بزرگ سپاهان و ژوزه مورایس سرمربی تیم فوتبال سپاهان، از وی شکایت می‌کند. باشگاه فولاد مبارکه سپاهان، علی‌رغم این‌که پاسخ صحبت‌های نامبرده را به طور کامل و جامع داشته و آماده ارائه بوده است، اما بر اساس توصیه‌های کارگروه عالی نظارت بر مسابقات لیگ‌های کشور شکایت خود را به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارسال کرده و تقاضای بررسی و برخورد قاطعانه با مدیرعامل باشگاه پرسپولیس را دارد».
پرسپولیس و شکایت از سرمربی و بازیکن سپاهان
ساعاتی بعد از پایان بازی‌های هفته بیست و نهم و بیانیه باشگاه سپاهان، این بار نوبت باشگاه پرسپولیس بود که با رقیب اصفهانی خود مقابله به مثل کند. پرسپولیس هم با انتشار بیانیه‌ای در ساعات نخست بامداد شنبه اعلام کرد که از سرمربی و بازیکن سپاهان شکایت می‌کند:
«این باشگاه با توجه به اظهار نظرهای صورت گرفته از سوی ژوزه مورایس و امید نورافکن، اعضای تیم فوتبال اصفهان قبل و بعد از بازی‌های هفته بیست و نهم، از ایشان به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت خواهد برد. این اظهار نظرها حاوی اتهامات دروغین و عوام‌فریبانه علیه باشگاه پرسپولیس و دیگر عوامل فوتبال بوده است که با توجه به اتفاقات بازی اخیر این تیم به نظر می‌رسد با هدف ایجاد فشار برای تاثیرگذاری بر نتایج رقابت‌ها و همچنین وارونه جلوه دادن حقایق موجود، صورت گرفته است. باشگاه پرسپولیس با توجه به کارهای مهم‌تری که دارد، هنوز تصمیم به پاسخ‌گویی رسانه‌ای به عنوان حق طبیعی و قانونی نگرفته است و تا این لحظه بنا بر استفاده از حق خود برای پیگرد حقوقی و انضباطی دارد که بر این اساس از دو نامبرده شکایت می‌شود.»
کمیته انضباطی بازیکن سپاهان را محروم می‌کند؟
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پس از انعکاس صحبت‌های امید نورافکن، به ادعای او واکنش نشان داد و به او 48 ساعت مهلت داد تا دفاعیاتش را ارسال کند. فدراسیون فوتبال دو هفته پیش تاکید کرده بود که اظهارنظر علیه مقامات رسمی را بی پاسخ نمی‌گذارد و باید دید آیا سپاهان در بازی حساس هفته آخر مقابل مس کرمان نورافکن را به دلیل محرومیت از دست می‌دهد یا نه.
در متن ابلاغیه کمیته انضباطی آمده است: در پی تخلف صورت گرفته از سوی امید نورافکن، بازیکن تیم سپاهان اصفهان مبنی بر نقض ماده 71 مقررات از طریق مصاحبه علیه مقامات رسمی، ابلاغ می‌شود که نامبرده ظرف مهلت 48 ساعت دفاعیات کتبی خود را به کمیته انضباطی ارسال کند.»

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/728738/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

برگزیدگان دومین شب شعر سراسری «زمزم رضوی» تجلیل شدند

محصولات فولاد مبارکه مطابق استاندارد‌های جهانی و پاسخگوی نیاز‌های صنعت نفت و گاز کشور است

کاهش 50 درصدی حجم آب سدهای بوکان و مهاباد

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

بازی انتحاری «شی»

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

جانمایی دهکده لجستیک اصفهان تعیین تکلیف شود/ توسعه شرق اصفهان با کشت گیاهان دارویی

اصفهان سرآمد شهرهای آسیایی است

آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان

گازگرفتگی و مسمومیت تنفسی 13 نفر در سالن یک آرایشگاه در اصفهان

فرونشست زمین در اصفهان، تهدید بقای آثار تاریخی

فرهنگ‌سازی و ادبیات کلید مدیریت مصرف بهینه آب در اصفهان است

احیای زاینده‌رود نیازمند مدیریت یکپارچه و حمایت وزارت نیرو است

غیبت 4 بازیکن استقلال در دیدار با سپاهان

نمایشگر آیفون تاشو اپل با استانداردهای سخت‌گیرانه و توسط سامسونگ تولید می‌شود

منو راست‌کلیک ویندوز 11 حالا گزینه جدیدی دارد و کاربران از آن متنفرند

ترند خطرناک تیک‌تاک خبرساز شد؛ به‌آتش‌کشیدن لپ‌تاپ‌های مدرسه با روشی عجیب

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

گازگرفتگی 13 زن در سالن آرایشی اصفهان

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

پایان موفق مرحله رقابتی فوتسال طرح مهارت‌آموزی در دوره دوم ابتدایی با نام یادوارۀ شهدای خدمت / اردستان بر سکوی نخست ایستاد

زندگی 6 روزه برای زاینده‌ رود | آب امشب به سی و سه پل می رسد

گازگرفتگی 13 نفر در آرایشگاه زنانه در میرزا طاهر اصفهان

آوازه انتخاب اصفهان به‌عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی باید در سطح جهان طنین‌انداز شود

کارتابل اجرایی سامانه «137» و «اصفهان من» به یکدیگر متصل می‌شود

حادثه برق گرفتگی در اصفهان یک کشته بر جا گذاشت

دومین قرارداد تولید بار اول در حوزه پایش فیزیکی منعقد شد

خیره کننده ترین کیف های مجلسی زنانه و دخترانه؛ با اینا یه تیکه از ماه تو دستاته

عملیات اعزام زائران سرزمین وحی از فرودگاه اصفهان آغاز شد

نشست تورگردانان کشورهای آسیایی سال 2025 در اصفهان برگزار شود

انتقال ترافیک اتوبان فرودگاه اصفهان به کندروها با آغاز عملیات عمرانی زیرگذر حصه

شیائومی 16 با تراشه بسیار قدرتمند و باتری پرظرفیت عرضه می‌شود

اعضای سابق بانجی استودیوی جدیدی زیر نظر پلی‌استیشن تأسیس کردند

گوشی بعدی وان‌پلاس و اوپو دوربین تله‌فوتو 200 مگاپیکسلی خواهد داشت

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده