پیام سپاهان

آخرين مطالب

مدیر مرکز بهداشت کاشان خبر داد؛

جمع آوری و توقیف 60 لیتر شربت رنگی غیرمجاز سیاسی

جمع آوری و توقیف 60 لیتر شربت رنگی غیرمجاز
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - کاشان - مدیر مرکز بهداشت کاشان از جمع آوری و توقیف 60 لیتر شربت رنگی غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.

مسعود دهقانی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به استفاده از رنگ‌های غیر مجاز در تهیه شربت‌های رنگی مانند گلاب و عرقیات خوراکی اظهار داشت: استفاده و مصرف رنگ‌های غیرخوراکی احتمال بروز بیماری‌های گوارشی، بیماری‌های کبدی و کلیوی در مصرف کنندگان را افزایش می‌دهد.
وی ابراز داشت: اثر استفاده از این شربت‌ها بر روی افراد آسیب پذیر مثل کودکان، زنان باردار و سالمندان بیشتر است.
مدیر مرکز بهداشت کاشان تصریح کرد: در تهیه شربت‌های رنگی مانند گلاب و عرقیات از رنگ‌های غیر مجاز به علت ارزان بودن استفاده می‌شود.
وی گفت: استفاده از رنگ‌های خوراکی فقط در صنایع تولیدی مواد غذایی و تحت نظر کارشناسان صنایع غذایی و مسئولین فنی باید مصرف شود و استفاده جهت مصارف خانگی و مشاغل کارگاه‌های تولیدی کوچک و سنتی غیر مجاز می‌باشد.
دهقانی افزود: متأسفانه در سال‌های اخیر در سطح عرضه با تهیه و توزیع شربت‌های رنگی غیر مجاز توسط کارگاه‌های گلابگیری سنتی در سطح شهرستان مواجه شده ایم بنابراین با همکاری نیروی انتظامی طبق دستور دادستانی تعداد قابل توجهی از شربت‌های رنگی توسط کارشناسان بهداشت محیط این مرکز ضبط و توقیف شد.
وی از جمع آوری و توقیف 60 لیتر شربت رنگی غیرمجاز در کاشان خبر داد و تاکید کرد: بازرسی از واحدهای خوراکی و نوشیدنی با شدت بیشتری توسط بازرسان این مرکز ادامه می‌یابد.
تشدید نظارت‌ها بر رستوران‌ها و مراکز و اماکن بین راهی در طرح سلامت نوروزی
مدیر مرکز بهداشت شهرستان کاشان همچنین از تشدید نظارت‌ها بر رستوران‌ها و مراکز و اماکن بین راهی در طرح سلامت نوروزی و کنترل رعایت وضعیت بهداشت محل و رعایت دستورالعمل‌های مربوطه خبر داد و تاکید کرد: در همین راستا بازدید مشترک کارشناسان بهداشت محیط این مرکز و رئیس اداره تعزیرات و دامپزشکی از روزهای ابتدایی سال نو در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد: در همین خصوص نظارت‌ها بر قنادی‌ها در طرح سلامت نوروزی و کنترل رعایت وضعیت بهداشت محل و رعایت دستورالعمل‌های مربوطه نیز با شدت بیشتر در حال انجام است.
دهقانی با اشاره به تشدید نظارت‌ها بر مراکز و اماکن بین راهی گفت: در همین راستا از مراکز و اماکن بین راهی سان آرا، خزاق ، روناک و شهر قمصر بازدید انجام شد.
وی ادامه داد: استفاده از تجهیزات پرتابل سنجش مواد غذایی جهت اطمینان از سلامت موادغذایی و عرضه شده از اهداف طرح سلامت نوروزی می‌باشد.
مدیر مرکز بهداشت شهرستان کاشان یادآور شد: نظارت و بازرسی اماکن عمومی، اماکن بین راهی، اماکن حساس مانند هتل‌ها، رستوران‌ها، اقامتگاه‌ها و پایانه‌های مرزی و مسافر بری ، سامانه‌های آبرسانی از جمله وظایف تیم بازرسی بهداشت محیط است که در صورت مشاهده تخلف، اقدام به صدور اخطاریه کتبی، معرفی به مراجع قضائی و تعطیلی و پلمپ واحدها ی متخلف خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/545068/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رئیس هیئت کاراته اصفهان: با صوفی همراه نشدم، برکنارم کرد

سهام عدالت؛ اعلام تصمیمات جدید و اخبار مهم برای سهام‌داران

پرسه در میان مازاری‌های شهر یزد

روند تجلی اسلام سیاسی

هشتگ تغییر دامنه نوسان و سخنی چند با فعالان بازار سرمایه

آغاز تولید هسته‌های فناور تخم نوغان اصلاح شده

آیین سنتی «کرده به کوه» کاشان در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت شد

لزوم جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی در پروژه‌های شهری همسو با شعار سال

انتقاد نماینده نجف آباد از مصرف برق توسط مردم؛ سه برابر سرانه مردم دنیا برق مصرف می کنیم/ بجای تولید، باید بر مدیریت مصرف تمرکز کنیم

اعلان جنگ سوت‌ها در هفته‌ پایانی لیگ برتر فوتبال ایران؛ بنیادی‌فر و حیدری، سکان‌داران نبرد قهرمانی

رونمایی از زندگی‌نامه شهید قاسم سلیمانی به زبان قزاقی

نشست «دیدار با م. مؤیّد» شاعر پیشکسوت

گلکسی S25 اج چگونه خنک می‌ماند؟ سامسونگ راهکاری هوشمندانه دارد

سرمقاله شرق/ در ناامیدی بسی امید است

سرمقاله جوان/ ضرورت پرورش مجاهد فرهنگی

سرمقاله وطن امروز/ «مرگ خودخواسته» در «بن‌بست خودخواسته»

بزرگترین اردوی دخترانه کشور برگزارمی‌شود؛ازگلستان شهدای اصفهان تاکرمان

یکی از مشکلات جامعه ایمانی در ارتباط با قرآن عدم تدبر است

بیانیه جامعه روحانیت اصفهان به اجلاسیه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه

حال پلنگ مرکز باز پروری کلاه قاضی خوب نیست

ورود وزیر میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی، سفیر ازبکستان و دبیر کل کشورهای عضو اکو به جزیره کیش

بازرسی سازمان منطقه آزاد کیش از انبارها و کانتینرهای بندرتجاری کیش

پروژۀ مهر تجلی عملیاتی سند تحول بنیادین است

نشر شاهد در خط مقدم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایستاده است

تصفیه‌خانه تکمیلی شمال شهر اصفهان فردا افتتاح می‌شود

انحراف خودروی پژو با 4 فوتی و مصدوم در مسیر یاسوج_اصفهان

وقتی از ضرورت بازار ابری حرف می‌زنیم از چه می‌گوییم؟

اصفهان، پایتخت گردشگری آسیایی در سال 2025 شد

دعوت به سرمایه‌گذاری در افقی نو از اقتصاد شهری؛ آرامستان‌ها، بستری امن و پایدار برای مشارکت‌های اقتصادی

بی‌توجهی به انتقادها مانع نوآوری است

رونمایی از «تاریخ تحلیلی ورزش‌های باستانی و کشتی پهلوانی»

بازی Borderlands 4 بزرگ‌ترین جهان مجموعه را خواهد داشت

وداع «پ‌ک‌ک» با اسلحه

سرمقاله همشهری/ نویسندگان نیاز به حمایت رسانه دارند

سرمقاله جام جم/ تأثیر مدیریت اجرایی آیت‌ الله رئیسی بر ارتقای حکمرانی

آلودگی هوای اصفهان امروز سه‌ شنبه 23 اردیبهشت 1404 + شاخص کیفی به تفکیک مناطق

توزیع 2 هزار سری جهیزیه بین زوج‌های نیازمند در کهگیلویه و بویراحمد

تندباد و طوفان لحظه‌ای بیشتر مناطق استان اصفهان را در برمی‌گیرد

بیژن حیدری بازهم قاضی پرسپولیس شد؛ بنیادی فر در اصفهان

50 خطای راهبردی در برجام که نباید تکرار شود

سرمقاله ایران/ امکان‌سنجی توافق هسته‌ای ایران و آمریکا

سبقت عراقچی از ترامپ

پارادوکس خانم سخنگو!

سرمقاله کیهان/ گزینه پوچ

شیوه‌نامۀ نقل و انتقال فرهنگیان استان اصفهان برای سال تحصیلی 1405-1404 ابلاغ شد

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم

پویش اهدای خون خانواده در اصفهان اجرا می‌شود

گوشی Xperia 1 VII رونمایی شد؛ پرچمدار تندوتیز و گران‌قیمت سونی

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ؛ سفیر صلح یا جنگ؟

صفحه‌فروشی نشریات زنجیره‌ای در پوشش گزارش اقتصادی