دوشنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۴

شهرداری تهران

احداث ۷ هزار و ۵۰۰ متر مسیر دوچرخه در منطقه ۴ طی هشت ماه

احداث ۷ هزار و ۵۰۰ متر مسیر دوچرخه در منطقه ۴ طی هشت ماه
پیام سپاهان - معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۴ گفت: در هشت ماه گذشته بیش از ۷۵۰۰ مترمربع معبر برای تردد دوچرخه سواران و شهروندان احداث و آماده سازی شده است.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 4 گفت: در هشت ماه گذشته بیش از 7500 مترمربع معبر برای تردد دوچرخه سواران و شهروندان احداث و آماده سازی شده است.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 4، محمود کرم رودی گفت: به منظور ارتقاء کیفیت پیاده روهای شهری و تسهیل در عبور و مرور دوچرخه سواران و کاهش تردد وسایل نقلیه با آلودگی های بالا عملیات احداث مسیر دوچرخه سواری در چند ماه گذشته اجرایی شد.
او در ادامه گفت: این عملیات به منظور ارتقاء سلامت همشهریان، بهبود وضعیت ترافیکی شهر، تلاش برای آلودگی هوای کمتر و ترغیب شهروندان جهت جایگزینی دوچرخه به جای خودرو انجام گرفت.
کرم رودی افزود: این عملیات در مکان هایی همچون خیابان کوهستان، استقلال، بوستان گیلان و بوستان پلیس اجرا شده است.
معاون شهردار منطقه 4 در پایان گفت: خوشبختانه تا به امروز با استقبال خوب شهروندان مواجه بودیم. 
انتهای پیام 


نظرات شما