پیام سپاهان

آخرين مطالب

ایجاد تحول در حوزه زنان و خانواده با هم افزایی و تعامل بیشتر معاونت امور زنان و خانواده

ایجاد تحول در حوزه زنان و خانواده با هم افزایی و تعامل بیشتر
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - معاون رییس جمهور : می توانیم با هم‌افزایی، تعامل بیشتر، تقسیم کار و تعریف یک حرکت مردمی، تحول خوبی را در حوزه زنان ایجاد کنیم.

معاون رییس جمهور : می توانیم با هم‌افزایی، تعامل بیشتر، تقسیم کار و تعریف یک حرکت مردمی، تحول خوبی را در حوزه زنان ایجاد کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ دومین نشست شورای بین الملل زنان با موضوع «بررسی زمینه‌های مشترک فعالیت‌های فرهنگی در عرصه بین الملل با موضوع زن و خانواده » با حضور خانم دکتر خزعلی، معاون رئیس جمهور در حوزه زنان و خانواده، به ‌همراه جمعی از مدیران، اساتید دانشگاه و فعالان فرهنگی، اجتماعی و رسانه ای دوشنبه 24 آبان ماه در محل این معاونت برگزار شد .
در این نشست، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی مرتبط با زنان در عرصه بین المللی گفت: ما باید بتوانیم جبهه زنان مسلمان و البته غیر مسلمانی که در جهان فعالیت های فرهنگی همسو با اهداف نظام جمهوری اسلامی انجام می‌دهند را تقویت کنیم .
خانم دکتر خزعلی افزود: ما می توانیم با هم‌افزایی، تعامل بیشتر، تقسیم کار و تعریف یک حرکت مردمی، تحول خوبی را در حوزه زنان ایجاد کنیم .
وی تاکید کرد: در معاونت امور زنان و خانواده بر این باوریم که برای موفقیت فعالیت‌ها باید از حلقه‌های وصل مردمی بهره‌برداری نماییم و نکته حائز اهمیت آن است که باید ارتباط پویایی با تشکل‌های مردمی داشته باشیم و از این طریق به فرموده مقام معظم رهبری می توان فعالیت‌های تاثیرگذار و گسترده‌ ای را در راستای معرفی الگوی سوم زن به جهان ارایه داد .
در ادامه این نشست؛ دکتر کریمی مدیر کل امور بین الملل معاونت با اشاره به اهمیت این جلسه برای فتح باب همکاری‌های بیشتر در جهت ترسیم مسیر فعالیت های بین المللی گفت: وجه مشترک همه دوستانی که در این جمع حضور دارند، دغدغه فرهنگی آنان است که موجب تداوم فعالیت‌های مشترک خواهد بود.
وی یکی از مهمترین فعالیت های حوزه بین الملل را ارائه گزارشات مستند و تاثیرگذار به مجامع بین المللی عنوان نمود که برای مقابله با جهت گیری آن مجامع نسبت به بانوان ما تاثیر به‌سزایی خواهد داشت .
کریمی افزود: در اداره بین الملل فعالیتهای متعدد آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در قالبهای مختلف برای بازنمایی صحیح توانمندی‌ها ودستاوردهای زنان ایرانی و توسعه همکاری های مشترک بین دستگاهی تعریف شده است. لذا یکی از مهمترین مباحث مدنظر ما شناسایی توانمندی‌ها و فعالیت هایی است که فعالان این حوزه می‌توانند انجام بدهند .
وی ادامه داد: قرابت و دوستی با کشورهای همسایه و مسلمان و معرفی الگوی زن تمدن‌ساز در تراز جمهوری اسلامی که مدنظر و مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است از محورهای اصلی فعالیت‌های این حوزه است .
دکتر مجتهد زاده، رئیس سازمان حفظ ارزش ها و مشارکت زنان و خانواده در دفاع مقدس، نیز تصریح کرد: معاونت زنان می تواند با رصد و شناسایی زنان فعال در کل کشورها اعم از جهان اسلام و دیگر کشورهای جهان، دامنه فعالیت های بین المللی خود را گسترده تر نماید. به علاوه با رصد اخبار بین المللی زنان می توان عکس العمل به موقع نسبت به جریانات جهانی نشان داد. لذا بهتر است که هجمه‌ها در این زمینه علیه زنان مسلمان شناسایی و برای مقابله با آن فعالیت فرهنگی صحیح انجام شود .
دکتر کیانی، مدیر کل همکاری های فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با معرفی فعالیت‌های سازمان متبوع خود تصریح کرد: بطور کلی همه فعالیت های فرهنگی در عرصه بین المللی پیش نیازی دارد که آن وحدت رویه و هماهنگی بین سازمانها در عرصه ملی است. در این راستا، ایجاد کارگروه فرهنگی بین ‎‌ الملل راه‌گشا خواهد بود .
مرضیه هاشمی، مستندساز و گوینده خبر در رسانه پرس تی‌وی، با اشاره به اضمحلال جایگاه زن در غرب و بر تلاش هژمونی غرب برای کمرنگ کردن روحیه اسلامی در زنان مسلمان غربی، تاکید کرد.
دکتر داورپناه، پژوهشگر دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اهمیت نوع نگاه به زن و مسئله زن در جامعه بین‌الملل، بیان کرد: در حوزه زنان و بین الملل، اصلاح بینش های نادرستی که از زنان مسلمان در دنیای بین الملل وجود دارد بسیار مهم است. اگر زنان فعال و فرهیخته کشورهای دیگر شناسایی شوند و با حقیقت پیشرفت زنان در کشور ما آشنا شوند، این نگاه نادرست جامعه بین المللی نسبت به زنان ایرانی و زنان مسلمان اصلاح خواهد شد. مراکز اسلامی بزرگی در کشورهای اروپایی وجود دارند که برای فعالیت و همکاری ظرفیت بسیار مناسبی به شمار می روند .
دکتر کیانی مدیر کل همکاری فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با تایید صحبت های سایر مدعوین تصریح کرد: بطور کلی همه فعالیت های فرهنگی در عرصه بین المللی پیش نیازی دارد و آن هم وحدت رویه و هماهنگی بین سازمان ها در عرصه ملی است. در این راستا، ایجاد کارگروه فرهنگی بین ‎‌ الملل راه‌گشا خواهد بود .
در ادامه این نشست دیگر کارشناسان حاضر با اظهار نظر پیرامون اهمیت فعالیت حوزه زنان در عرصه بین الملل به بیان چالش‌ها و آسیب‌های آن پرداختند و پیشنهادات و نقطه نظرات خود را مطرح نمودند.

پیام سپاهان


لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/337138/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حضور قدرتمند گروه فولاد مبارکه در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌ اکسپو 2025

از تزیین کیک تا بازی آنلاین؛ نوآوری در جشن دخترانه فولاد مبارکه

هزینه عمل بینی در بیمارستان دولتی اصفهان

کرمانشاه قهرمان مسابقات ووشو دختران کشور شد

برنامه‌های رفاهی جدید صندوق بازنشستگی کشوری

بعد از اصفهان و تهران، نوبت به شیراز رسید/ پیامک حجاب+ عکس

تماشای تلویزیون بدون نیاز به اینترنت و وای‌فای؛ مالک نوکیا گوشی متفاوتی می‌سازد

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

گردوغبار پروازهای فرودگاه کاشان را لغو کرد

برخورد مینی‌بوس و پراید در آران و بیدگل 6 مصدوم بر جای گذاشت

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

وزش باد شدید در 5 روز آینده در نوار غربی کشور

اعلام برنامه خاموشی استان قم در روز پنجشنبه

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

پوکو F7 حالا فاصله چندانی تا عرضه رسمی ندارد

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

دستاوردهای دولت شهید رئیسی در بزرگداشت شهدای خدمت بیان شود

بزرگداشت شهدای خدمت مظهر وحدت‌بخشی باشد

امیدآفرینی و توجه به محرومان محور بزرگداشت شهدای خدمت باشد

روایتی از توانمندی‌های اصفهان در بازدید هیأت آفریقایی از ذوب‌آهن

توسعه تعاملات تجاری با حضور فعالان اقتصادی آفریقا در صنایع اصفهان

پروژه‌های زیرساختی رشته اسکیت در سراسر استان تکمیل شود

پیگیری عوارض سبز دردیدارمدیران‌کل دفتر امور شهری وامور مالیاتی استان اصفهان

تأکید استاندار اصفهان بر ضرورت سرمایه‌گذاری در فرآوری و فناوری‌های نوین سنگ

بازی چادرملو – ذوب آهن فصل آینده در اصفهان با 50 درصد تماشاگران

حمایت همه‌جانبه ارشاد تهران از هنرمندان و رسانه‌های بهارستان

زمان تسویه حساب کسورات معوقه بازنشستگان اعلام شد

طرح ویژه مقابله با دور دور / 51 دستگاه خودرو در کاشان توقیف شد!

کاهش متراژ غرفه‌ها برای حضور تعداد بیشتر ناشران است

احتمال وجود بخش چندنفره در بازی Assassin’s Creed: Shadows قوت گرفت

سامسونگ بار دیگر به گوشی تاشو سه لایه خود اشاره کرد

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری فولاد مبارکه و بانک سپه

رژه یکدست کامیون‌داران به خیابان‌ها بندرعباس هم رسید | فیلم

چالش‌های صادرات فولاد مبارکه در پنل تخصصی ایران اکسپو 2025 بررسی شد