پیام سپاهان

آخرين مطالب

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور:

نیازهای دانش‌آموزان و مدارس باید شناسایی و رفع شود معاونت امور زنان و خانواده

نیازهای دانش‌آموزان و مدارس باید شناسایی و رفع شود
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - جامعه بانوان خیر مدرسه ساز در سال گذشته مصمم شد که رویکرد مدرسه‌سازی را به رویکرد افزایش تجهیزات مهارت آموزی و کارآفرینی و تجهیز دبیرستان ها تغییر دهد و موجب ایجاد شغل برای جوانان گردد.

جامعه بانوان خیر مدرسه ساز در سال گذشته مصمم شد که رویکرد مدرسه‌سازی را به رویکرد افزایش تجهیزات مهارت آموزی و کارآفرینی و تجهیز دبیرستان ها تغییر دهد و موجب ایجاد شغل برای جوانان گردد. معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در بیست و سومین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز کشور که 17 آبان ماه با حضور معاون اول رئیس جمهور، سرپرست وزارت آموزش و پرورش، جمعی از نمایندگان مجلس، رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ ‎‌ ساز کشور و جمعی از خیرین مدرسه‌ساز در سالن همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: در حال حاضر تجهیز مدارس به امکانات فنی و حرفه‌ای و تأمین تجهیزاتی مانند تبلت برای دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل نیاز دارد و باید در اولویت قرار گیرد.
خانم دکتر خزعلی ضمن تقدیر از خیرین و نیکوکارانی که به مدرسه سازی اهتمام ویژه دارند، متذکر شد: با توجه به کاهش جمعیت، اکنون نیاز است که نوع مدرسه سازی و کمک به علم و دانش نوجوانان تغییر کند و لذا جامعه بانوان خیر مدرسه ساز در سال گذشته مصمم شد که رویکرد مدرسه‌سازی را به رویکرد افزایش تجهیزات مهارت آموزی و کارآفرینی و تجهیز دبیرستان ها تغییر دهد و موجب ایجاد شغل برای جوانان گردد.
وی همچنین انفاق و کمک رسانی را بیش از آنکه متوجه کمک شونده بداند، عامل تثبیت ایمان، تقوا، آرامش نفس و رسیدن به حیات طیبه برای انسان های خیر دانست و بهترین زندگی را بنا به فرموده امام رضا (علیه السلام) سبکی دانست که موجب بهبود حال و معیشت دیگران در سایه زندگی انسان شود.
خانم دکتر خزعلی اظهار کرد: خداوند در تعریف کسانی که انفاق می‌کنند، می فرماید: آنها جان‌هایشان را در حیات پاک تثبیت می کند. خوشا به حال خیرینی که متوجه هستند چگونه از اموالشان بهره ببرند.
معاون رییس جمهور با اشاره به پیشینه بخشش در راه علم گفت: بخشیدن در مسیر علم در تاریخ ما سابقه دیرینه‌ای دارد و نخستین وقف‌نامه و آخرین آن نیز از سوی یک بانوی ایرانی برای پیشرفت علم در حوزه انرژی هسته‌ای اختصاص داشته است.
خانم دکتر خزعلی با تاکید بر شناسایی نیازهای روز اظهار کرد: معنی انفاق شناخت کاستی‌ها و کمبودها و جبران آنها است.
وی با توجه به نیاز جامعه در حوزه کارآفرینی، با اشاره به لزوم تجهیز مدارس برای امور فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: غالب جهت‌دهی خیرین درسال‌های اخیر در مسیر کارآفرینی و فنی و حرفه‌ای بوده و جذب اعتبار از سوی آموزش و پرورش برای استان‌ها اقدام مناسبی بوده و امیدواریم شاهد پیشرفت روزافزون علم در کشور باشیم.
معاون رئیس جمهور افزود: وقتی احسان و علم در هم آمیخته می ‌شود، نهایت رسیدن به اوج کمال و حیات طیبه را نوید می‌دهد.
خانم دکتر خزعلی در پایان یادآور شد: امیدواریم این حرکت خیر روز به‌ روز ادامه یابد، البته باید نیازهای روز هم شناسایی شود. اکنون به نظر می رسد نیاز به مدرسه‌سازی در برخی مناطق کشور کمتر احساس شود، زیرا در سفرهای استانی مشاهده می کنیم برخی مدارس وجود دارد که یک، دو یا سه دانش‌آموز دارند.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/334835/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

آیین بزرگداشت شهدای اقتدار و امنیت در کیش برگزار شد

عدالت می‌تواند هم پای توسعه حرکت کند/ در شرایط کنونی موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم

به رسم قدرشناسی؛ محمد کبیری از همراهان پویش همدلی کیش تقدیر کرد

کابوس ترامپ؛ جوان شیعه‌ای که در آستانه فتح نیویورک است

خدمت به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران یک موهبت الهی است

گوشی ارزان 2025 سامسونگ؛ ظرفیت باتری گلکسی A17 لو رفت

ویندوز حدود 400 میلیون کاربرش را از دست داده است

چرا بعضی بازی ها باید کند روایت شوند؟

هیدئو کوجیما: تمام حضورهای افتخاری‌ام در Death Stranding 2 را خودم اضافه کردم

همزمان با سی‌امین سالگرد بازی Ace Combat، کارگردان این سری از ساخت دنباله‌ای جدید خبر می‌دهد

تشیع، مبنای مقاومت ایران

آقارشید، فرماندهِ فرماندهان‌

ایران سیاست «ابهام هسته‌ای» را آغاز می‌کند؟

نگران زندانیان؛ بررسی وضعیت زندان اوین

عملیات نجات بورس

اندیشکده کارنگی مطرح کرد: نفوذ خطرناک نتانیاهو بر ترامپ

عصر ایران: آیا باید سلاح هسته ای بسازیم؟

ستاره نیویورکی دموکرات‌ها

توقف یا تاکتیک؛ آتش‌بس شکننده میان ایران و اسرائیل

بازتعریف وحدت ملی و پذیرش نقد، کلید پایداری و موفقیت آینده ایران است

سنگربان ملی‌پوش در ذوب‌آهن ماندنی شد

شهدای حمله تروریستی؛ نماد اخلاص و سخاوتمندی هستند

تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرار دارد

دیدار مشاوران ایثارگران دستگاه‌های اجرایی با معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران/ امیدآفرینی و باور به آینده در امتداد فرهنگ ایثار و شهادت است

جمهوری اسلامی ایران پرچم حق را در جهان بر افراشته است/ اگر عاشورا نبود باطل بر حق غلبه پیدا می‌کرد

سپاهان برای جذب مهاجم بوسنیایی دست به کار شد

آزادی 235 زندانی جرایم غیر عمد در اصفهان

اجرای عملیات اصلاح 2500 هکتار از باغ‌های استان

شناسایی 14 کانون بحرانی فرسایش بادی در استان

پیش بینی کاهش میدان دید و کیفیت هوا در استان

سوگواره دانش‌آموزی احلی من العسل فردا در سراسر استان

داستان یک شهربازی که به قلب مدرسه آمد

لوگو موقتی جدید گوگل معرفی شد؛ «جست‌و‌جو به شیوه‌ای بی‌سابقه»

کنسول نینتندو سوییچ گران‌تر می‌شود

انتقاد تند خالق Fallout از مدیران صنعت بازی‌های ویدیویی

تاریخ انجام تعدیل نیروی گسترده Xbox مشخص شد

تاریخ رونمایی از بازی جدید Halo اعلام شد

سانسور بازی Ready or Not باعث خشم کاربران شد

سرمقاله صبح نو/ چین و هندسه جنگ 12 روزه

سرمقاله سازندگی/ تقویت دیپلماسی عمومی

راز بقای ترامپ در سیاست آمریکا

آزادی 235 زندانی جرائم غیرعمد در اصفهان

جولان گرما و گردوخاک در اصفهان

مسئولیت‌پذیری کاشانی‌ها در برابر بحران آب

مراسم بزرگداشت سپهبد شهید حسین سلامی در گلپایگان

عطر شهدای اقتدار وطن در شرق پیچید

صائب تبریزی؛ پیشاهنگ سبک هندی

سرعت گرفتن توسعه شبکه فیبر نوری و FTTH در برخوار