جمعه ۱۳ شهريور ۱۴۰۵

سیاسی

معاون هماهنگ‌کننده فراجا در اصفهان

دست کوتاه دشمن برای ایجاد ناامنی در کشور

دست کوتاه دشمن برای ایجاد ناامنی در کشور
پیام سپاهان - معاون هماهنگ‌کننده فراجا گفت: مردم و نیرو‌های حافظ امنیت با ایثار و جانفشانی اجازه ندادند احساس ناامنی در کشور شکل بگیرد.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - معاون هماهنگ‌کننده فراجا گفت: مردم و نیرو‌های حافظ امنیت با ایثار و جانفشانی اجازه ندادند احساس ناامنی در کشور شکل بگیرد.

پیام سپاهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ سردار سرتیپ حمیدرضا اشراق شامگاه پنجشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های پنج‌ماهه فرماندهی انتظامی استان اصفهان، با اشاره به تلاش‌های مجموعه انتظامی و سایر دستگاه‌های مسئول در حوزه تأمین امنیت گفت: آنچه امروز در این نمایشگاه ارائه شده، تنها بخش کوچکی از فعالیت‌ها، تلاش‌ها و مجاهدت‌هایی است که در حوزه‌های مختلف برای حفظ امنیت و آرامش جامعه انجام می‌شود.
وی افزود: مردم و مدافعان امنیت با ایثار، فداکاری و تلاش شبانه‌روزی خود اجازه ندادند احساس ناامنی در کشور شکل بگیرد و دشمن نیز نتوانست میدان و فرصتی برای بروز و ظهور اهداف و اقدامات خود پیدا کند.
معاون هماهنگ‌کننده فراجا با اشاره به اقدامات خصمانه علیه مجموعه انتظامی کشور تاکید کرد: دشمنان و به‌ویژه رژیم صهیونیستی با کینه و دشمنی، نیرو‌های انتظامی و حافظان امنیت کشور را مورد هجمه قرار داده‌اند، اما این فشار‌ها و اقدامات هیچ‌گاه نتوانسته مانعی در مسیر انجام مأموریت‌های نیرو‌های انتظامی و خدمت‌رسانی به مردم ایجاد کند.
اشراق با تأکید بر ضرورت ارتقای توانمندی نیرو‌های انتظامی ادامه داد: آموزش و توانمندسازی نیرو‌ها از موضوعات مهمی است که همواره در برنامه‌ریزی‌های فراجا مورد توجه قرار دارد و امیدواریم با اجرای برنامه‌های پیش‌بینی‌شده، بتوانیم گام‌های مؤثرتری برای ارتقای سطح آموزش و آمادگی نیرو‌ها برداریم.
وی همچنین از حمایت مسئولان استان اصفهان و اعضای شورای تأمین از مجموعه انتظامی قدردانی کرد و گفت: بخش قابل توجهی از نتایج و دستاورد‌های حاصل‌شده، مرهون تعامل، همکاری و حمایت مجموعه مدیریت استان و اعضای شورای تأمین از نیرو‌های انتظامی است.
معاون هماهنگ‌کننده فراجا بیان کرد: امیدواریم این حمایت و همکاری همچنان تداوم داشته باشد تا با تقویت همدلی و تعامل میان دستگاه‌ها، سازمان‌ها، نهاد‌ها و نیرو‌های مسلح، شاهد ارتقای هرچه بیشتر امنیت و آرامش در جامعه باشیم.
اشراق تأکید کرد: شیرینی و ثمره این همدلی و همکاری زمانی برای مردم ملموس خواهد بود که آثار آن را در زندگی روزمره خود و در قالب امنیت و آرامش پایدار احساس کنند.


نظرات شما