چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۵

اجتماعی

وزیر جهاد کشاورزی:

۲۲۰۰ پروژه بخش کشاورزی با سرمایه‌گذاری ۳۰ همت در کشور افتتاح شد

۲۲۰۰ پروژه بخش کشاورزی با سرمایه‌گذاری ۳۰ همت در کشور افتتاح شد
پیام سپاهان - وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به افتتاح همزمان هزاران طرح در هفته جهاد کشاورزی گفت: ۲۲۰۰ پروژه در حوزه‌های مختلف کشاورزی با سرمایه‌گذاری حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان و با محوریت مشارکت مردم و کشاورزان در سراسر کشور به بهره‌برداری رسید.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به افتتاح همزمان هزاران طرح در هفته جهاد کشاورزی گفت: ۲۲۰۰ پروژه در حوزه‌های مختلف کشاورزی با سرمایه‌گذاری حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان و با محوریت مشارکت مردم و کشاورزان در سراسر کشور به بهره‌برداری رسید.

به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، غلامرضا نوری قزلجه در آئین افتتاح پروژه‌های هفته جهاد کشاورزی از جمله بزرگترین شهرک گلخانه‌ای تولید نشاء کشور در استان اصفهان که با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد، اظهار کرد: یاد و خاطره مجاهدت‌ها و تلاش‌های جهادگران بخش پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد سازندگی را گرامی می‌داریم؛ همان عزیزانی که با ایثار و فداکاری خود نقش مهمی در پشتیبانی از جبهه‌ها ایفا کردند و به حق لقب «سنگرسازان بی‌سنگر» را از آن خود کردند.
وی با قدردانی از حضور رئیس‌جمهور در این مراسم افزود: حضور رئیس‌جمهور در جمع فعالان بخش کشاورزی مایه دلگرمی برای همه دست‌اندرکاران این حوزه از مجموعه‌های اداری گرفته تا کشاورزان، روستاییان، دامداران، عشایر، تولیدکنندگان، تأمین‌کنندگان و توزیع‌کنندگان در زنجیره بزرگ امنیت غذایی کشور است.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به پیام رئیس‌جمهور به مناسبت هفته جهاد کشاورزی تصریح کرد: این پیام ارزشمند پس از ماه‌ها تلاش شبانه‌روزی فعالان زنجیره امنیت غذایی کشور، خستگی را از تن بسیاری از تلاشگران این عرصه بیرون آورد و موجب دلگرمی آنان شد.
نوری قزلجه با اشاره به شرایط دشوار دو سال گذشته اظهار داشت: دولت با وجود چالش‌ها و اتفاقاتی که شاید در طول یک قرن برای یک ملت رخ دهد، توانست با تدبیر، مقاومت و ایستادگی مسیر خدمت‌رسانی را ادامه دهد و همین رویکرد روحیه‌ای مضاعف در مجموعه دولت ایجاد کرد.
وی ادامه داد: در سفرهای خارجی اخیر نیز مشاهده کردیم که بسیاری از کشورها از تاب‌آوری، مقاومت و ایستادگی مردم و دولت ایران شگفت‌زده هستند و این موضوع را مورد تحسین قرار می‌دهند.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اهمیت اعتماد میان دولت و مردم گفت: اعتماد مردم به صداقت، سلامت، شجاعت و عدالت دولت سرمایه‌ای ارزشمند برای پیشبرد برنامه‌ها به‌ویژه در حوزه امنیت غذایی به شمار می‌رود.
نوری قزلجه همچنین از افتتاح همزمان پروژه‌های متعدد در بخش کشاورزی خبر داد و افزود: در هفته جهاد کشاورزی حدود ۲۲۰۰ پروژه در حوزه‌های مختلف از جمله صنایع تبدیلی و تکمیلی، دام و طیور، آب و خاک، باغبانی و گلخانه‌ها به بهره‌برداری می‌رسد.
وی ادامه داد: برای اجرای این پروژه‌ها در مجموع حدود ۳۰ همت سرمایه‌گذاری انجام شده که از این میزان ۷۹ درصد توسط مردم و کشاورزان، حدود ۱۵ درصد از محل اعتبارات ملی و استانی و نزدیک به ۶ درصد نیز از طریق تسهیلات بانکی تأمین شده است.
وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از این پروژه‌ها زمینه اشتغال مستقیم حدود ۴۲ هزار نفر و اشتغال غیرمستقیم نزدیک به ۳۰ هزار نفر را در کشور فراهم می‌کند.
نوری قزلجه با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای بخش کشاورزی گفت: مسیر پیشرفت این بخش بر اساس برنامه هفتم توسعه و با تأکید بر حمایت از تولید و تولیدکنندگان داخلی، افزایش بهره‌وری و بهره‌برداری علمی از منابع طبیعی دنبال می‌شود.
وی افزود: یکی از مهم‌ترین محورهای برنامه‌های این وزارتخانه افزایش بهره‌وری، به‌ویژه در حوزه منابع آب است تا بتوانیم بدون افزایش سطح زیر کشت و فشار به منابع، تولید بیشتری در واحد سطح داشته باشیم.
وزیر جهاد کشاورزی همچنین بر اصلاح الگوی کشت بر اساس شرایط اقلیمی، منابع آب و خاک و مزیت‌های نسبی مناطق مختلف کشور تأکید کرد و گفت: هدف اصلی در همه این برنامه‌ها تأمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم است.
نوری قزلجه تصریح کرد: تلاش ما این است که نه تنها سفره مردم کوچک نشود، بلکه با برنامه‌ریزی و افزایش بهره‌وری، شرایطی فراهم شود که معیشت مردم با سهولت بیشتری تأمین شود.
وی در پایان با قدردانی از تلاش فعالان زنجیره تولید غذا در کشور اظهار کرد: کشاورزان، تولیدکنندگان و همه دست‌اندرکاران این حوزه شبانه‌روز برای تأمین امنیت غذایی کشور تلاش می‌کنند و از همه آنان و همچنین همکاران وزارت جهاد کشاورزی در سراسر کشور صمیمانه قدردانی می‌کنم.


نظرات شما