چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴

اجتماعی

در سفر استاندار به بادرود شهرستان نطنز

افتتاح وآغاز عملیات اجرایی چند طرح در بادرود

افتتاح وآغاز عملیات اجرایی چند طرح در بادرود
پیام سپاهان - در سفر شامگاهی و پنج ساعته استاندار اصفهان به بادرود، مجموعه‌ای از طرح‌های صنعتی، شهری، ورزشی، آموزشی و درمانی افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - در سفر شامگاهی و پنج ساعته استاندار اصفهان به بادرود، مجموعه‌ای از طرح‌های صنعتی، شهری، ورزشی، آموزشی و درمانی افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ محمد کیهانی فرماندار شهرستان نطنز در این آیین گفت: در ابتدای این سفر، عملیات اجرایی طرح محوطه‌سازی و آسفالت معابر، احداث ساختمان آتش‌نشانی، اجرای شبکه روشنایی و فیبر نوری با هزینه بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال آغاز شد.
مهدی جمالی نژاد استاندار اصفهان هم در این آیین گفت: همه باید تلاش کنیم تا بستر فعالیت برای بخش خصوصی و صنعتگران با بهره‌گیری از ظرفیت‌های استراتژیک فراهم شود.
در ادامه ساخت پارک بانوان بادرود با هزینه ۷۲۰ میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۱۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع آغاز شد.
رضا غلامرضایی گفت: این طرح در دو بخش و با هدف توسعه فضا‌های تفریحی، افزایش سرانه فضای سبز و ارتقای نشاط اجتماعی بانوان اجرا می‌شود.
استاندار اصفهان همچنین در روستای عباس‌آباد، زمین چمن مصنوعی شهید امیرخسرو احمدی با هزینه ۲۱ میلیارد ریال و مساحت ۱۲۰۰ مترمربع و زمین چمن مصنوعی دبستان ۱۷ شهریور بادرود با هزینه ۱۳۰ میلیارد ریال برای استفاده دانش‌آموزان را افتتاح نمود و در ادامه زمین چمن مصنوعی بادرود ورزشگاه شهید فیروزی‌زاده با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال و مساحت ۸ هزار مترمربع را کلنگ زنی کرد.
مهدی جمالی نژاد در حوزه خدمات عمومی و درمانی نیز، پست برق و فاز نخست تصفیه فاضلاب بیمارستان فاطمیه را با هزینه ۱۳۰ میلیارد ریال به بهره برداری رساند.
ابوالفضل زاهدی، رییس بیمارستان فاطمیه گفت: طرح پست برق با هدف تأمین برق پایدار و ارتقای زیرساخت‌های درمانی اجرا شده و نقش مهمی در استمرار خدمات ایمن درمانی منطقه خواهد داشت.
دکتر حسین عبدلی، نماینده مردم نطنز، بادرود و قمصر در مجلس شورای اسلامی در خصوص بیمارستان فاطمیه بادرود گفت: فرآیند تعریف ماده ۲۳ برای بیمارستان فاطمیه در مراحل پایانی است. برای تکمیل و تجهیز کامل بخش ۵۴ تخت‌خوابی این بیمارستان، مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده که امید است در طول دو سال آینده شاهد بهره‌برداری از آن باشیم.
از دیگر برنامه‌های مهم این سفر، برگزاری مراسم قرعه‌کشی واگذاری زمین در قالب طرح جوانی جمعیت در بادرود بود.
استاندار اصفهان در این مراسم با هشدار نسبت به کاهش نرخ رشد جمعیت و خطر پیری جامعه گفت: افزایش ازدواج، حمایت اقتصادی از خانواده‌ها و تقویت فرهنگ فرزندآوری ضرورت دارد؛ چرا که جوانی جمعیت یکی از مهم‌ترین مسائل راهبردی کشور است.
حامد موحدی رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان نطنز نیز افزود: تاکنون ۵۱۳ متقاضی در شهرستان تأیید نهایی شده‌اند و در مرحله اخیر نیز ۵۷ خانواده در سطح شهرستان صاحب زمین شدند که بخشی از آنها مربوط به بادرود است.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما