پیام سپاهان

آخرين مطالب

جدال «پول» و رمزارزها مقالات

جدال «پول» و رمزارزها
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - دنیای اقتصاد /متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و انتشار آن به معنای تایید تمام یا بخشی از آن نیست
ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت تسلا موتورز‌ که با توییت‌ها خود توانست هدایت روانی بازار را به‌نوعی در دست بگیرد، طی توییتی از رقابت میان رمزارزها و پول کاغذی یاد کرد و گفت که رقابت واقعی میان این دو برقرار است. ماسک در ادامه این توییت حمایت خود را نسبت به رمزارزها در این نبرد اعلام کرد. امید بر این است که آینده بازار رمزارزها درخشان باشد. در همین راستا آیکه کروگر، اقتصاددان و بنیانگذار شرکت مدیریت دارایی Aike Capital در صفحه توییترش چند عکس از صفحات گزارش جدید بانک گلدمن‌ساکس منتشر کرده که نشانگر ارزیابی مجدد دیدگاه این بانک وال‌استریتی درباره ارزهای دیجیتال است.
در این گزارش که تحت‌عنوان «کریپتو: کلاس جدید دارایی؟» تهیه شده، طی روزهای آینده در وب‌سایت گلدمن‌ساکس منتشر خواهد شد. در این گزارش با مایک نووگراتز، مدیرعامل گلکسی دیجیتال و مایکل سوننشین، مدیرعامل گری اسکیل گفت‌وگو شده‌است که هر دو آنها به‌عنوان چهره‌های شناخته‌شده مدافع ارزهای دیجیتال، مطابق انتظار، سرسختانه از بیت‌کوین دفاع کرده‌اند. در این گزارش همچنین با مدیران مالی، اقتصاددانان و کارشناسان نیز گفت‌وگو شده است.
نوریل روبینی، اقتصاددان و استاد دانشگاه نیویورک به‌عنوان یکی از مخالفان سرسخت بیت‌کوین آن را بی‌ارتباط با مبانی اقتصادی خواند و معتقد است که بیت‌کوین نمی‌تواند یک کلاس دارایی یا منبع ذخیره ارزش به‌حساب بیاید.
او همچنین تردیدهایی درباره تمایل اکثر نهادها به قرار‌گرفتن در معرض نوسانات بیت‌کوین مطرح کرده است. در همین راستا جی‌پی‌مورگان اعلام کرد ارزش واقعی بیت‌کوین بر اساس نسبت نوسان بین بیت‌کوین و طلا 35 هزار دلار است. در شرایطی‌که سقوط سنگین بیت‌کوین، قیمت این ارز دیجیتال را تا محدوده 30 هزار دلار هم به پایین کشید، تحلیلگران بانک جی‌پی‌مورگان می‌گویند سرمایه‌گذاران نهادی برای نخستین‌بار در 6 ماه گذشته مشغول تبدیل بیت‌کوین‌های خود به طلا هستند. این در حالی است که در بازارهای آتی بیت‌کوین در حال مشاهده خروج سرمایه هستند ولی صندوق‌های قابل‌معامله طلا در حال جذب سرمایه بوده‌اند.
ابرقدرت‌ها، رقابت حتی در رمزارزها
رمزارزها در طول تاریخ خود بسیار بی‌ثبات بوده‌اند. بیت‌کوین در سال 2011، 94 درصد سقوط کرد و بین اواخر سال 2017 و پایان سال 2018، 82‌درصد کاهش یافت و باعث عقب‌نشینی بسیاری از سرمایه‌گذاران شد.
برای جلوگیری از زیان سرمایه‌گذاران وزارت خزانه‌داری ایالات‌متحده روز پنج‌شنبه خواستار قوانین جدیدی شد که نیاز به انتقال رمزارزهای بزرگ به سرویس درآمد داخلی است. فدرال‌رزرو گفت ارزهای رمزنگاری شده ثبات مالی را به‌خطر می‌اندازند. بوریس شلوسبرگ، استراتژیست و تحلیلگر شرکت مدیریت دارایی بی‌کی (BK Asset Management) معتقد است که کنترل شدیدی که دولت چین بر یوآن دیجیتال اعمال می‌کند، می‌تواند تقاضا برای ارزهای دیجیتال را افزایش دهد. این تحلیلگر می‌گوید که یوآن دیجیتال قابل برنامه‌ریزی و قابل‌پیگیری است و همین مساله تسلط بزرگی بر اقتصاد را برای دولت ایجاد می‌کند.
او می‌گوید در چنین شرایطی که چین می‌خواهد تسلط کاملی بر ثروت و نحوه هزینه‌کرد آن توسط افراد داشته باشد، تقاضا برای ارزهای دیجیتال افزایش می‌یابد. او استدلال می‌کند با وجود نوسانات بازار ارزهای دیجیتال، کارآفرینان و مصرف‌کنندگان چینی ترجیح‌ می‌دهند دارایی‌ها و سرمایه خود را به ارز دیجیتال تبدیل کنند و این امر تقاضا در بازار کریپتو را افزایش می‌دهد. از طرفی آمریکا و اروپا در استخراج بیت‌کوین در حال پیشی‌گرفتن از چین هستند.
ژیانگ ژوئر، اپراتور استخر استخراج لبیت چین، می‌گوید سختگیری‌های اخیر دولت این کشور در قبال استخراج ارزهای دیجیتال، احتمالا باعث می‌شود ماینرها به آمریکا و اروپا نقل‌مکان کنند. ژیانگ گفت بسیاری از ماینرهای محلی بر این باور بودند که راه‌اندازی واحد استخراج در دیگر کشورها پرهزینه خواهد بود ولی اطلاعیه جدید دولت نظر بسیاری از آنها را تغییر داده‌است. چین در هفته گذشته چند بیانیه درباره ارزهای دیجیتال منتشر کرد که آثاری منفی را برای بازار به‌همراه داشت. ممنوعیت انجام معامله در بازار مشتقات و اعمال محدودیت بر فعالیت‌های استخراج دو مورد مهم آن است.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/277595/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«برج ترامپ» در دمشق؟

سرمقاله خراسان/ نقشه بزرگ اقتصادی ایران با ابرپروژه ریلی

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

رامین رضاییان: گفتند یک میلیارد تومان می‌دهیم به شرطی که پنالتی را خراب کنی!/ پرسپولیس نان بازوی خود را می‌خورد/ ما حرام خور نیستیم!

گفتند یک میلیارد تومان می‌دهیم به شرطی که پنالتی را خراب کنی!/ پرسپولیس نان بازوی خود را می‌خورد/ ما حرام خور نیستیم!

15 وزنه‌بردار جوان و نوجوان به اردو فراخوانده شدند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مرگ تلخ پدیده ابطحی، بازیگر 24 ساله + عکس

آغاز نمایشگاه گل و گیاه اصفهان

استقلال آماده نبرد اصفهان شد

روایت اصفهان در ذهن مردم است

آیفون گران می‌شود!

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

هفته آخر لیگ هم زمان نیست؛ اعلام ساعت جدید مسابقات

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان از لیگ مناطق به لیگ دسته یک کشور

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان به لیگ دسته یک کشور

70 جلد کتاب درباره شهید رئیسی منتشر شده است

SSDهای 512 ترابایتی همین نزدیکی‌هاست!

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در راه اصفهان

29 تن آرد در شهرضا از یک واحد صنعتی سر درآورد

سارق طلاهای میلیاردی در اصفهان دستگیر شد

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

رونمایی سایپا از سیتروئن C3-XR

پدیده ابطحی درگذشت

بررسی راهکارهای آزادسازی مسیر رینگ چهارم در محدوده اراضی راه‌آهن اصفهان

ساعت دیدارهای هفته پایانی تغییر کرد

بازار بورس همچنان در وضعیت نزولی باقی ماند

تنفس 44 ساعت هوای قابل قبول در هفته گذشته اصفهان

حضور تخت‌روانچی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

اظهارات وزیر فرهنگ درباره برخورد با کتابسازان

روزبه بمانی به نمایشگاه کتاب آمد

آلکاتل با یک گوشی «اولترا» به بازار موبایل برمی‌گردد

افشا یا افترا؟ ادعای رشوه گرفتن نمایندگان از وزرای در حال استیضاح

طغیان دوباره کرونا؛ ارمغان نوروزی مسافران برگشته از آمریکا، کانادا و استرالیا

گردنه غنی‌سازی

دیپلماسی در راه ناهموار

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز

اختتامیه جلسات آموزه‌های تربیتی سوره لقمان با محوریت بزرگداشت «شهید حمیدرضا اسداللهی»

اعلام ساعت بازی‌های هفته پایانی لیگ برتر؛ تراکتور آخرین بازی لیگ بیست‌و‌چهارم است