پیام سپاهان - دوازدهمین یادواره شهدای آسمانی و شهدای زواره دیشب با پیام آیتالله نوری همدانی در آستان مقدس امامزاده یحیی (ع) شهر زواره برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان ؛در پیام آیتالله حسین نوری همدانی به کنگره بزرگداشت شهدای آسمانی در زواره که حجتالاسلام عبدالله عسگری امامجمعه زواره آن را قرائت کرد آمده است: «روحانیت اصیل اسلام و تشیع بهواسطه رسالتی که در مبارزه با ظالمان و ستمگران و حمایت از مظلومان و مستضعفین بر عهده دارد همیشه پیشگام در عرصه شهادت بوده است.»
در بخشی دیگر از پیام آیتالله نوری همدانی آمده: «رسالت روحانیت این بود که ارزشهای اسلامی را حفظ کنیم و تابناکتر بسازیم، هیمنه و قدرت استکبار جهانی را در هم شکنیم و گردوغبار ذلت و سرشکستگی را در دوره طاغوت که گریبانگیر این ملت شده بود از چهره آنان با خون خود بشویم و بهجای آن افتخار و عظمت و سربلندی را برای جامعه اسلامی فراهم سازیم.»
حجتالاسلاموالمسلمین سید حسن ربانی، نماینده مقام معظم رهبری در وزارت جهاد کشاورزی و رئیس شورایعالی زکات کشور در این کنگره با تبیین بخشی از وضعیت مردم در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، دهه فجر را فرصت مناسبی برای بیان واقعیتها در دوران پهلوی برای نسل جوان دانست.
یادواره شهدای آسمانی، گرامیداشت شهدای گرانقدر زواره، شهدای سرافراز روحانیت و شهدای حادثه اول اسفند ۱۳۶۴، با محوریت بزرگداشت روحانی انقلابی و خدوم شهید حجتالاسلاموالمسلمین حاج سید حسن طباطبایی نسب هر ساله در شهر زواره برگزار میشود.
زواره در دوران دفاع مقدس ۱۲۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است تشییع پیکر ۳۶ شهید در یک روز در این شهر ۱۱ خرداد را به نام روز حماسه و ایثار مردم زواره ثبت کرده است.