پیام سپاهان - مهر / فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر از پلمب 9 واحد صنفی متخلف به علت نداشتن پروانه کسب و سایر تخلفات صنفی خبر داد.
سرهنگ علی سبحانی اظهار کرد: مرحله دیگری از طرح ساماندهی واحدهای صنفی توسط واحد گشت اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فرماندهی انتظامی شهرستان خمینی شهر به اجرا گذاشته شد.
وی افزود: در این طرح مأموران از 14 واحد صنفی بازدید که در پایان 9 واحد صنفی به علت نداشتن پروانه کسب و سایر تخلفات صنفی پلمب و متصدیان 4 واحد صنفی دیگر نیز تذکر کتبی دریافت کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر ضمن تقدیر و تشکر از همراهی و همکاری اکثر صنوف با مأموران پلیس گفت: طرح نظارت و کنترل بر واحدهای صنفی به صورت مرتب و مداوم در دستور کار مأموران قرار دارد و پلیس اجازه نخواهد داد عده معدودی افراد قانون گریز چهره صنوف قانونمند و متعهد را مخدوش کنند.