چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴

اقتصادی

صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان

صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
پیام سپاهان - بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان صید و برداشت شده است.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - بیش از 5 هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان صید و برداشت شده است.

پیام سپاهان


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر شیلات جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از 5 هزار تُن ماهی قزل آلا در استان صید و برداشت شده که پیش بینی می‌شود، این آمار تا پایان امسال به حدود 11 هزار تُن برسد.
محمدرضا عباسی ادامه داد: در استان اصفهان هم اکنون حدود 500 واحد آبزی پروری در استان به شکل دو منظوره کشاورزی و مزارع بزرگ فعالیت دارند، که به طور میانگین در هریک از این واحد حدود 5 نفر به طور مسقیم فعالیت می‌کنند.
وی گفت: سمیرم، فریدونشهر، گلپایگان، فریدن، چادگان و ورزنه و هرند از عمده مراکز تولید و پرورش ماهی قزل آلا در استان است.
بر اساس سند امنیت غذایی در افق سال 1411 وزارت جهاد کشاورزی، تولید 2 میلیون و 600 هزار تُنی آبزیان در کشور برنامه‌ریزی و سهم هریک از استان‌ها نیز ابلاغ شده است.
استان اصفهان سالانه بیش از 10 هزار تُن ماهی خوراکی تولید می‌کند.


نظرات شما