يکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴

اجتماعی

با هدف برقراری پیوند بین سه قطب تاریخی کشور

ورود دومین قطار مثلث طلایی به نصف جهان

ورود دومین قطار مثلث طلایی به نصف جهان
پیام سپاهان - دومین قطار «مثلث طلایی» به ایستگاه نصف جهان رسید.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - دومین قطار «مثلث طلایی» به ایستگاه نصف جهان رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ بامداد امروز، به منظور توسعه گردشگری ریلی و معرفی گنجینه‌های فرهنگی ایران و اصفهان دومین قطار گردشگری «مثلث طلایی» ایران با 45 گردشگر داخلی از مسیر تهران، یزد و شیراز، وارد این کلانشهر شد.
این مسافران در سفری یک‌روزه از نقش‌جهان، عمارت سلطنتی عالی‌قاپو و پل‌های تاریخی شهر اصفهان بازدید می کنند.
مدیرکل راه‌آهن اصفهان، با اعلام جزئیات این سفر گفت: این گردشگران پس از سپری کردن یک روز کامل و بازدید از شاخص‌ترین آثار تاریخی اصفهان، ساعت 23:45 هجدهم آبان اصفهان را به مقصد پایتخت ترک می‌کنند.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
محمدرضا چنگانی، برقراری پیوند ناگسستنی میان سه قطب تاریخی کشور و حرکت به سمت توسعه پایدار در چارچوب گردشگری ریلی را عامل اجرای این طرح دانست.
نخستین قطار گردشگری «مثلث طلایی» در اردیبهشت‌ماه (1404) به‌راه افتاد و با استقبال چشمگیر مردم مواجه شد.
کارشناسان حوزه گردشگری استان، تداوم این طرح را الگویی اثرگذار برای تحول در صنعت گردشگری داخلی، بهره‌گیری بهینه از ظرفیت‌های ریلی و تقویت برند گردشگری فرهنگی ایران می‌دانند.
این حرکت، به‌ویژه در شرایط کنونی که پایداری محیط‌زیستی و ترویج سفر‌های کم‌کربن در صدر اولویت‌های برنامه‌های جهانی گردشگری قرار گرفته، از اهمیتی دوچندان برخوردار است.


نظرات شما