پیام سپاهان - مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان به مناسبت فرارسیدن 13 آبان، روز دانشآموز پیامی صادر کرد.
به گزارش ادارۀ اطلاع رسانی و روابط عمومی ادارهکل آموزشوپرورش استان اصفهان، محمدرضا نظریان، مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان به مناسبت فرارسیدن 13 آبان، روز دانشآموز پیامی صادر کرد؛ متن پیام به شرح زیر است:
سیزدهم آبان، برگ زرینی از تقویم ملی ماست که به نمادی از مقاومت، ایستادگی و آگاهیِ ملت در برابر زورگویانی بدل شده است. این روز که با سه مناسبت تاریخی تبعید حضرت امام خمینی (ره) به ترکیه در سال 1343، شهادت دانشآموزان بصیر و آگاه در سال 1357 و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال 1358 گره خورده است، نشانگر ارادهای راسخ برای نفی نمادهای استکبار و نمایش شجاعت ملتی است که از هیچ عربدهای نمیهراسد و در هیچ میدانی، تسلیم نمیپذیرد.
این، همان مسیری است که با نور قرآن روشن شده و از سیره نبوی تأثیر پذیرفته است؛ که در کلام پروردگار متعال «وَلَقَدْ بَعَثْنَا فِی کُلِّ أُمَّهٍ رَسُولًا أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَاجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ»، دستوری بیقید و شرط برای پرهیز و طاغوتیان و دوریجویی از ستمگران است.
و امروز، پس از پشت سر نهادن دفاع مقدس 12 روزه و تجاوز آمریکای جنایتکار و اسرائیل کودککش به خاک پاک میهنمان، اهمیت شرکت فعال در راهپیمایی سیزدهم آبان بیش از هر زمان آشکار است. امسال، حضور در این میدان، با زبان و قدم و قلم، نشانه عزتمندی و انسجام ملی است و به جهان پیام آمادگی ملت ایران برای دفاع از حریم عزت، استقلال و ارزشهای انقلاب اسلامی را مخابره خواهد کرد.
اینجانب از فرهنگیان فرهیخته، دانشآموزان عزیز و اولیای محترم آنان دعوت میکنم که با حضور پرشور خود در راهپیمایی یوم الله 13 آبان، مشت محکمی به دهان استکبار و استکبارگران بکوبند و فریاد «هیهات من الذله» حصار اباعبدالله الحسین(ع) را در گوش عالم طنینانداز کنند.
از درگاه خداوند سبحان، مقاومت و ثبات قدم ملت ایران در مسیر انقلاب اسلامی را مسئلت دارم و تعجیل در فرج حضرت صاحبالزمان (عج) را طلب میکنم.
محمدرضا نظریان
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان