پیام سپاهان - 645 مورد محبوسی آسانسور در اصفهان در یک ماه گذشته ثبت شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ سخنگوی سازمان آتشنشانی شهرداری اصفهان با اشاره به حوادث رخ داده در اصفهان در یک ماه گذشته گفت: در این مدت 645 مورد محبوسی آسانسور در شهر اصفهان رخ داده است.
سرآتشیار محمد شریعتی افزود: این آمار درمقایسه بامدت مشابه سال گذشته افزایش 284 درصدی داشته که علت اصلی آن قطع برق شهری گزارش شده است.
وی ادامه داد: محبوس شدن در اماکن نیز 61 مورد بوده که کاهش 48 درصدی داشته است و حوادث ساختمانی با 58 مورد، کاهش 21 درصدی را نشان میدهد.
سخنگوی آتشنشانی اصفهان در ادامه از کاهش قابل توجه آتشسوزیها در تیرماه امسال درمقایسه با تیر سال گذشته خبر داد وافزود: بر اساس آمار ارائه شده، در تیرماه 1404 تعداد 68 مورد حریق در اصفهان رخ داده که حریق خودروها 79 مورد (کاهش 6 درصدی) و آتشسوزی منازل مسکونی 3 مورد (کاهش 13 درصدی) و حریق فضاهای سبز 46 مورد (کاهش 28 درصدی) داشته است.
سخنگوی سازمان آتشنشانی شهرداری اصفهان تاکید کرد: آتشسوزی مراکز تجاری و صنعتی نیر کاهش 32 درصدی و تصادفات خودرویی نیز کاهش 25 درصدی داشته است.
سرآتشیار محمد شریعتی همچنین از عملیاتهای موفق آتشنشانی و نجات جان یک هزار و 17 نفر از مرگ حتمی یا آسیبهای جدی خبر داد و گفت: در این مدت 10 فوتی (6 مرد و 4 زن) ناشی از سقوط از ارتفاع و حوادث کوهنوردی داشتهایم.
با توجه به مصرف زیاد برق از یک سو و قطعی برق در ماه گذشته و حضور شهروندان برای گذران امورات خود در مکانهای مختلف، آمار محبوسی در آسانسور در اصفهان افزایش چشمگیری داشته است.
کلانشهر اصفهان حدود 2 میلیون نفر جمعیت دارد.