پیام سپاهان

آخرين مطالب

نماینده عالی دولت در استان:

دومین کنگره شهدای گیلان باید ماندگار و الگو باشد گفتگو

دومین کنگره شهدای گیلان باید ماندگار و الگو باشد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - استاندار گیلان با تأکید بر نقش برجسته مردم این استان در تحولات تاریخی ایران، گفت: کنگره بزرگداشت هشت هزار شهید گیلان باید ماندگار، تأثیرگذار و الگویی برای سراسر کشور باشد؛ چرا که گیلانی‌ها در هر میدان، از مشروطه تا دفاع مقدس و جنگ 12 روزه، پیشتاز و افتخارآفرین بوده‌اند.

به گزارش ایثار ؛ هادی حق‌شناس روز (سه‌شنبه) در جلسه هماهنگی برگزاری دومین کنگره ملی بزرگداشت هشت هزار شهید گیلان که در سالن شهید انصاری استانداری برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش اعضای ستاد برگزاری کنگره، این رویداد را یکی از کم‌نظیرترین اقدامات فرهنگی در استان دانست و اظهار داشت: برگزاری این کنگره فرصتی برای بازخوانی هویت تاریخی و افتخارات بی‌بدیل مردم گیلان در مقاطع مختلف انقلاب و دفاع مقدس است.
وی با اشاره به نقش گیلانیان در تحولات مهم تاریخ معاصر کشور، از جمله فتح تهران توسط نیروهای اختیاریه در جریان مشروطه، نهضت میرزا کوچک‌خان جنگلی، تشکیل لشکر ویژه در دوران دفاع مقدس و نقش‌آفرینی در جنگ 12 روزه اخیر، گفت: از هر زاویه‌ای که نگاه کنیم، مردم این خطه در سطح ملی نقش ممتاز و برجسته‌ای داشته‌اند؛ چه در دیپلماسی، چه در میدان نظامی و چه در جهاد تبیین.
استاندار گیلان با تأکید بر لزوم پیام‌رسانی کنگره به دو گروه مردم و نیروهای مسلح، تصریح کرد: همان‌گونه که مردم باید قدردان فرزندان شهیدشان باشند، نیروهای مسلح نیز باید بدانند که ملت به پاس مجاهدت آنان قدردان است.
حق شناس تصریح کرد: پیام این کنگره باید آن‌قدر جذاب و اثرگذار باشد که جوانان را به پیوستن به صفوف نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ترغیب کند.
وی همچنین بر اجرای برنامه‌های میدانی در سطح استان با حضور نیروهای مسلح تأکید کرد و گفت: اگر قرار است از 8 هزار شهید گیلانی سخن بگوییم، می‌توانیم با طراحی‌های خلاقانه در شهرهایی چون رشت، انزلی یا زیباکنار که نیروی دریایی مستقر است و سهم چهار هزار شهیدی دارد، با استفاده از فرم و نماد نیروهای مسلح، تجلی میدانی از این افتخار تاریخی داشته باشیم.
نماینده عالی دولت در گیلان افزود: این کنگره نباید صرفاً یک رویداد مناسبتی باشد، بلکه باید تا سال‌ها در حافظه تاریخی استان باقی بماند؛ امیدواریم تا پایان برگزاری، همه دستگاه‌های اجرایی با تمام ظرفیت در کنار سپاه و ستاد کنگره بمانند.
حق‌شناس خاطرنشان کرد: برگزاری دومین کنگره شهدای گیلان می‌تواند الگویی برای سایر استان‌ها باشد و امیدواریم دستاوردهای فرهنگی، اجتماعی و امنیتی آن تا کنگره آینده که شاید هیچ‌یک از ما در آن نباشیم، به قوت باقی بماند.
در این جلسه که سردار آزادی رئیس حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سپاه و بسیج کشور، معاونین سیاسی، امنیتی و اجتماعی و هماهنگی امور عمرانی استانداری و فرمانده سپاه قدس استان نیز حضور داشتند، هر یک از مسئولان کمیته های دومین کنگره ملی بزرگداشت هشت هزار شهید گیلان گزارش آخرین برنامه ها و اقدامات خود را ارائه دادند.
اجلاسیه دومین کنگره ملی شهدای گیلان در بازه زمانی هفتم تا هفدهم شهریور ماه سال 1404 به مدت 10 روز برگزار خواهد شد.
این کنگره با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تجلیل از مقام شامخ شهدا و ایثارگران و تکریم خانواده‌های آنان برگزار می‌شود.

پیام سپاهان

پیام سپاهان


انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/974901/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لزوم حمایت و یکپارچه‌ سازی آمار 750نفری نخبگانِ ایثارگر مازندران

حکمرانی دیجیتال نیازمند نقش‌آفرینی فعال نخبگان، حوزه‌های علمیه و جوانان

پیام تبریک استاندار اصفهان به مناسبت افتخارآفرینی ملی‌پوشان اسکیت استان

فضای مجازی، میدان اصلی حکمرانی آینده

سید حسین حسینی سپاهانی شد

جزییات جلسه ستاد اربعین اردستان

صرفه‌جویی یک میلیون و 300 هزارمترمکعبی آب در اصفهان

اعلام جزئیات فراخوان کار داوطلبانه در کربلای معلی

استفاده از ظرفیت مردم برای سرمایه گذاری در تولید

هوش مصنوعی و فضای مجازی، وجه برجسته جنگ ترکیبی 12 روزه

توسعه زیرساخت‌های فناورانه باهمکاری استانداری اصفهان وشورای عالی فضای مجازی

روایتی متفاوت از واقعه عاشورا در نمایش «نَقلِ سرخ»

فردا آغاز فصل جدید رقابت‌های دسته برتر فوتسال

اعلام آمادگی صدا و سیما برای ساخت مستند از شهید سهرابی

آغاز مرمت و بازسازی مسجد جامع گلپایگان

اعزام کاروان جهادگران به مناطق محروم فریدونشهر

تامین مسکن خانواده‌های دو معلول در اردستان

حل مشکل ارتباطات موبایل در شهرک امام حسن (ع) اردستان

ادغام خطوط 18 و 25 اتوبوسرانی اصفهان

ارسالی‌های شما به با مخاطبان در آخرین روز تیرماه

پای درس ایثار | ماجرای معلم چادگانی که جان دانش آموزش را نجات داد

آموزش‌وپرورش استان اصفهان در هفته‌ای که گذشت

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «حسنوی»

آغاز ساخت سه زمین چمن مصنوعی در کاشان

بازیکن سابق سپاهان، ذوب‌آهنی شد

تولید هندوانه ارگانیک در چاله‌های سنبک آران وبیدگل

تشکیل گردان جهادگران عاشورایی در خوانسار

16 حلقه چاه و چشمه در اردستان خشک شد

نیاز به به‌روزرسانی نقشه‌ها و آمار شهرسازی اصفهان

رونمایی از شعار دومین کنگره ملی 8000 شهید گیلان با حضور مقامات کشوری و لشکری

دومین کنگره شهدای گیلان باید ماندگار و الگو باشد

درخشش اسکیت‌بازان اصفهانی در رقابت‌های قهرمانی آسیا

اصفهانی ها در محکومیت نسل‌کشی مردم غزه تجمع می‌کنند

پایان عملیات اجرایی شبکه جمع‌آوری فاضلاب محله کَلمِ خواران اصفهان

اجرای طرح اصلاح روشنایی بلوار امام حسین (ع) بویین میاندشت

حریق کارگاه دو شرکت دانش بنیان در دانشگاه صنعتی اصفهان

آغاز مرحله شفاهی آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن

برگزاری طرح «هدا» با هدف هویت بخشی به دختران

تقدیر مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان از دانش آموز پژوهشگر اصفهانی

پیگیری مشکلات مسکن، کشاورزی و برگزاری اربعین در دستور کار قرار گرفت

دیدار حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد و مهندس اوحدی با خانواده شهیدان عسگری

هشدار مواج شدن دریا وگرد و خاک در هرمزگان

اعزام 400 اتوبوس از اصفهان برای جابه‌جایی زائران اربعین

طرح «کلاس شهر» با نگاهی نو و برنامه‌ریزی دقیق‌تر در شهر اصفهان اجرا خواهد شد

تلاش کارگروه حمل و نقل ستاد اربعین اصفهان برای سفر ایمن و معنوی زائران

حاج صفی با بازوبند کاپیتانی بازگشت

صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (اول مرداد ماه 1404)

توجه به سرمایه اجتماعی مهم ترین راهبرد روابط عمومی در آموزش و پرورش است

حضور استاندار اصفهان در فینال مسابقات بسکتبال بزرگسالان استان

پیام استاندار اصفهان به مناسبت آغاز هفته ملی مهارت و روز ملی کارآفرینی