پیام سپاهان

آخرين مطالب

ایرانی ها بیشتر از ژاپنی ها کار می‌کنند علمی

ایرانی ها بیشتر از ژاپنی ها کار می‌کنند
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - بیش از 40 درصد شاغلان در بهار 1404 بیش از 49 ساعت در هفته یا بیش از 8 ساعت در روز کار کرده‌اند، که این میزان یکی از نماگرهای کار شایسته محسوب می‌شود.بر اساس برآورد سازمان جهانی جمعیت، میانگین ساعت کار هفتگی در 170 کشور جهان در سال 2024 حدود 38.7 ساعت است.

ایرانی‌ها با 46.3 ساعت کار هفتگی در رده دهم پرکارترین‌های جهان قرار دارند.
بر اساس داده‌های مرکز آمار ایران، متوسط ساعت کار شاغلان ایرانی در بهار 1404 به 46.3 ساعت در هفته رسیده که نشان‌دهنده افزایش 1.6 درصدی نسبت به سال‌های قبل است. طی دوره زمانی 1384 تا 1404، شاغلان ایرانی به طور میانگین بیش از 45 ساعت در هفته کار کرده‌اند.
این عدد در سال‌های 1385 و 1386 به اوج خود با 47 ساعت در هفته رسید، اما در بازه 1387 تا 1398 به حدود 44 ساعت کاهش یافت.با شیوع بیماری کرونا در سال‌های 1399 تا 1401، متوسط ساعت کاری به دلیل محدودیت‌ها و تعطیلی‌ها به حدود 42 ساعت در هفته کاهش یافت.
از سال 1402، این رقم مجدداً افزایش یافت و در سال‌های 1402 و 1403 به بیش از 45 ساعت در هفته رسید.در بهار 1404، این عدد با رشد 1.6 درصدی به 46.3 ساعت در هفته افزایش یافت. از نظر جنسیتی، متوسط ساعت کاری زنان از 32.6 ساعت در هفته در سال 1384 به 35.8 ساعت در سال 1403 رشد کرده، در حالی که برای مردان از بیش از 49 ساعت در سال 1384 به 47.5 ساعت در سال 1403 کاهش یافته است.
همچنین، بیش از 40 درصد شاغلان در بهار 1404 بیش از 49 ساعت در هفته یا بیش از 8 ساعت در روز کار کرده‌اند، که این میزان یکی از نماگرهای کار شایسته محسوب می‌شود.بر اساس برآورد سازمان جهانی جمعیت، میانگین ساعت کار هفتگی در 170 کشور جهان در سال 2024 حدود 38.7 ساعت است.
ایران با 46.3 ساعت در هفته، در رتبه دهم پرکارترین کشورهای جهان قرار دارد. در صدر این فهرست، کشورهایی مانند بوتان با 54.5 ساعت، سودان با 50.8 ساعت و کنگو با 48.7 ساعت بیشترین ساعت کاری را ثبت کرده‌اند
در مقابل، کشورهای توسعه‌یافته اروپایی مانند هلند با 29 ساعت، نروژ با 27.2 ساعت، اتریش با 32.4 ساعت و دانمارک با 26.7 ساعت کمترین ساعت کاری را دارند.آلمان به عنوان یکی از قطب‌های اقتصادی جهان با 29.6 ساعت در هفته در رتبه 162 قرار دارد. کشورهای توسعه‌یافته دیگر مانند سوئد (30 تا 35 ساعت) و هلند (27.5 ساعت) نیز معمولاً بین 30 تا 35 ساعت در هفته کار می‌کنند.
از میان قدرت‌های جهانی، چین با 44.8 ساعت، آمریکا با 38.2 ساعت و روسیه با 36.1 ساعت در رتبه‌های 22، 95 و 117 قرار دارند.و یا ژاپین با 31 ساعت کار در هفته در رتبهع 151 قرار دارد و کشورهای عربی مانند امارات (رتبه 4)، قطر (رتبه 8) و عربستان (رتبه 66) نیز جزو پرکارترین‌ها هستند، در حالی که ترکیه با 43.8 ساعت در هفته در رتبه 30 قرار دارد.
این داده‌ها نشان می‌دهد که علی‌رغم ساعت کاری بالای ایران (46.3 ساعت)، بهره‌وری اقتصادی به دلیل ساختار وابسته به نفت، ضعف تکنولوژی، پایین بودن سرمایه‌گذاری مولد، گسترش مشاغل غیررسمی و فشار تورمی پایین است.
از کل 25 میلیون شاغل ایرانی، حدود 10 درصد معادل 2.5 میلیون نفر کارکنان دولت هستند که بخشی از آن‌ها تحت تأثیر استخدام‌های غیرشایسته‌سالارانه و روابطی عمل می‌کنند.با این حال، نمی‌توان کم‌کاری را به کل شاغلان تعمیم داد. برای مشاغل سخت و کارگران غیررسمی در ایران، ساعت کاری گاهی به بیش از 50 ساعت در هفته می‌رسد، در حالی که در کشورهای توسعه‌یافته مانند آلمان، هلند و نروژ، این رقم معمولاً بین 26.7 تا 35 ساعت است.
این تفاوت نشان‌دهنده ناترازی ساختاری در بازار کار ایران است که به دلیل فشار تورمی و کاهش مستمر قدرت خرید، نیروی کار را به کار طولانی‌تر وادار می‌کند، بدون اینکه بازده اقتصادی و حتی راندمان بیشتری در کار به همراه داشته باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/974878/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پایان تیرماه امسال با درخشش سه طرح اولویت‌دار استاندار اصفهان

استفاده ازظرفیت نخبگان درشورای فضای مجازی استان/فضای مجازی را بایدباور کنیم

پیشرانی اصفهان در کشور نویدبخش درخشش ویژه آن در حوزه فضای مجازی است

لزوم حمایت و یکپارچه‌ سازی آمار 750نفری نخبگانِ ایثارگر مازندران

آسیب قابل توجه اصفهان از اعمال محدودیت‌ها براینترنت به دلیل تراکم کسب وکار

حکمرانی دیجیتال نیازمند نقش‌آفرینی فعال نخبگان، حوزه‌های علمیه و جوانان

پیام تبریک استاندار اصفهان به مناسبت افتخارآفرینی ملی‌پوشان اسکیت استان

فضای مجازی، میدان اصلی حکمرانی آینده

سید حسین حسینی سپاهانی شد

جزییات جلسه ستاد اربعین اردستان

صرفه‌جویی یک میلیون و 300 هزارمترمکعبی آب در اصفهان

اعلام جزئیات فراخوان کار داوطلبانه در کربلای معلی

استفاده از ظرفیت مردم برای سرمایه گذاری در تولید

هوش مصنوعی و فضای مجازی، وجه برجسته جنگ ترکیبی 12 روزه

توسعه زیرساخت‌های فناورانه باهمکاری استانداری اصفهان وشورای عالی فضای مجازی

روایتی متفاوت از واقعه عاشورا در نمایش «نَقلِ سرخ»

فردا آغاز فصل جدید رقابت‌های دسته برتر فوتسال

اعلام آمادگی صدا و سیما برای ساخت مستند از شهید سهرابی

آغاز مرمت و بازسازی مسجد جامع گلپایگان

اعزام کاروان جهادگران به مناطق محروم فریدونشهر

تامین مسکن خانواده‌های دو معلول در اردستان

حل مشکل ارتباطات موبایل در شهرک امام حسن (ع) اردستان

ادغام خطوط 18 و 25 اتوبوسرانی اصفهان

ارسالی‌های شما به با مخاطبان در آخرین روز تیرماه

پای درس ایثار | ماجرای معلم چادگانی که جان دانش آموزش را نجات داد

آموزش‌وپرورش استان اصفهان در هفته‌ای که گذشت

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «حسنوی»

آغاز ساخت سه زمین چمن مصنوعی در کاشان

بازیکن سابق سپاهان، ذوب‌آهنی شد

تولید هندوانه ارگانیک در چاله‌های سنبک آران وبیدگل

تشکیل گردان جهادگران عاشورایی در خوانسار

16 حلقه چاه و چشمه در اردستان خشک شد

نیاز به به‌روزرسانی نقشه‌ها و آمار شهرسازی اصفهان

رونمایی از شعار دومین کنگره ملی 8000 شهید گیلان با حضور مقامات کشوری و لشکری

دومین کنگره شهدای گیلان باید ماندگار و الگو باشد

درخشش اسکیت‌بازان اصفهانی در رقابت‌های قهرمانی آسیا

اصفهانی ها در محکومیت نسل‌کشی مردم غزه تجمع می‌کنند

پایان عملیات اجرایی شبکه جمع‌آوری فاضلاب محله کَلمِ خواران اصفهان

اجرای طرح اصلاح روشنایی بلوار امام حسین (ع) بویین میاندشت

حریق کارگاه دو شرکت دانش بنیان در دانشگاه صنعتی اصفهان

آغاز مرحله شفاهی آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن

برگزاری طرح «هدا» با هدف هویت بخشی به دختران

تقدیر مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان از دانش آموز پژوهشگر اصفهانی

پیگیری مشکلات مسکن، کشاورزی و برگزاری اربعین در دستور کار قرار گرفت

دیدار حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد و مهندس اوحدی با خانواده شهیدان عسگری

هشدار مواج شدن دریا وگرد و خاک در هرمزگان

اعزام 400 اتوبوس از اصفهان برای جابه‌جایی زائران اربعین

طرح «کلاس شهر» با نگاهی نو و برنامه‌ریزی دقیق‌تر در شهر اصفهان اجرا خواهد شد

تلاش کارگروه حمل و نقل ستاد اربعین اصفهان برای سفر ایمن و معنوی زائران

حاج صفی با بازوبند کاپیتانی بازگشت