پیام سپاهان

آخرين مطالب

وزیر صمت خبر داد:

افزایش اختیارات استاندار اصفهان در زمینه شهرک‌های صنعتی اجتماعی

افزایش اختیارات استاندار اصفهان در زمینه شهرک‌های صنعتی
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: فعالان اقتصادی استان اصفهان خواهان تفویض اختیاراتی به استاندار خود در زمینه شهرک‌های صنعتی هستند که این کار با توجه به رویکرد دولت، انجام خواهد شد.

به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، محمد اتابک در حاشیه نشست تخصصی با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی اصفهان که با حضور استاندار اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: مشکلات مختلفی از جمله ناترازی انرژی، افزایش قیمت‌ها و کاهش تاب‌آوری صنعت به دلیل تأثیر این ناترازی بر تولید، گریبان‌گیر صنایع استان اصفهان است؛ صنعتگران اصفهانی همچنین مشکلاتی در زمینه تأمین ارز و ثبت سفارشات دارند.
وی افزود: در بسته ارائه شده توسط دولت برای صنایع، همه موارد به جز افزایش قیمت انرژی دیده شده بود و اگر این بسته با ابلاغ استاندار اصفهان به تمام سازمان‌ها به درستی در دستورکار قرار گیرد، بخش قابل‌توجهی از مشکلات حل خواهد شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بهره‌مندی صنایع استان از آب دریا عنوان کرد: آب خلیج فارس در هفته جاری با نقش‌آفرینی شرکت فولاد مبارکه و همچنین پیگیری مدیریت استان و نمایندگان اصفهان، به این استان رسید اما انتظار مردم اصفهان این است که خطوط دیگری نیز به این پروژه اضافه شود.
وی ادامه داد: باید بررسی کنیم که صنایع چقدر امکان داشته و از محل مسئولیت اجتماعی خود، چقدر قادر به کمک در این پروژه هستند؛ قطعا تا جایی که ساختار اقتصادی شرکت‌ها اجازه بدهد، این کار را دنبال خواهیم کرد.
اتابک افزود: وقتی کل کشور دچار مسئله کم‌آبی است، عملا تمام استان‌ها باید در این زمینه مورد توجه قرار گیرند؛ خوشبختانه استان اصفهان از آب دریا بهره‌مند شد و امیدواریم که این روند، پایدار باشد.
وی با اشاره به دغدغه فعالان اقتصادی استان نسبت به تصدی‌گری دولت در اقتصاد تصریح کرد: نگاه ما در دولت بر آن است که تصدی‌گری خود را کاهش داده و به سمت سیاست‌گذاری پیش برویم؛ از ابتدا این رویکرد به ویژه در وزارت صمت وجود داشته است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: درخواست فعالان اقتصادی استان اصفهان این است که یک نماینده از بخش خصوصی در هیأت مدیره شهرک‌های صنعتی حضور داشته باشد که ما با آن موافق هستیم.
وی ادامه داد: آنها همچنین درخواست دارند که تفویض اختیاری در زمینه شهرک‌های صنعتی به استاندار اصفهان صورت گیرد که با توجه به رویکرد دولت در افزایش اختیارات استانداران، حتما این کار انجام خواهد شد.
اتابک با بیان اینکه بیش از 11 درصد صنایع کشور در اصفهان قرار دارد، گفت: استان اصفهان بیش از 5 درصد از ارزش افزوده کشور را رقم می‌زند اما صنعتی شدن علاوه‌بر این مزایا و ایجاد گردش اقتصادی، معایبی نیز دارد.
وی تأکید کرد: صنعت باید به سمت حداکثر فیلتراسیون حرکت کند اما وقتی صنعت ایجاد می‌شود، بررسی مکرر محیط‌زیست گریزناپذیر است؛ اگر بگوییم خروجی کارخانه فولادی در کشور صفر است، در حقیقت یعنی کارخانه‌ای وجود ندارد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: با این وجود استان اصفهان صنعتی است و صنایع موجود در آن، ملزم به کنترل آلایندگی خود می‌باشند.
وی با تأکید بر تداوم ایستادگی صنعتگران و فعالان اقتصادی اصفهان بیان کرد: ظرفیت تولیدی که امروز در کشور وجود دارد حاصل عزم راسخ و موتور محرک همه صنعتگران است؛ صنعتگران نباید هیچگاه امید خود را نسبت به صنایع و کشور خود از دست بدهند.
اتابک خاطرنشان کرد: کشور روزی از این مشکلات عبور خواهد کرد و در شرایط مطلوبی خواهیم ایستاد؛ اگر از آینده صنعت ناامید شویم، اقتصاد سالم که می‌تواند کشور را توسعه دهد از بین رفته و به دست هیچ بخش دیگری درست نمی‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/973702/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طلبکاران به باشگاه ذوب‌آهن رفتند؛ بدهی 300 میلیاردی روی دست مدیران!

این گوشی میان‌رده چینی نمایشگر پرنورتر و باتری بزرگ‌تر از گلکسی S25 اولترا دارد

آغاز جشنواره تابستانی کیش از مردادماه؛ بسته‌های تخفیفی، سفر اقساطی و رویدادهای ویژه در راه‌اند

یادواره 175 شهید رضوانشهر و هفت شهید مدافع وطن شهرستان تیران و کرون

وقتی حوصله سیاست را ندارند، سراغ من می‌آیند

اولین پیام‌رسان ایرانی با نسخه رسمی iOS

موبایل تاشو با تزئین کریستال؛ موتورولا گوشی ویژه‌ای عرضه می‌کند

طرح روسی مذاکرات هسته‌ای

واکاوی انفعال چین در جنگ دوازده

شبکه گاز در برخی مناطق اصفهان روز دوشنبه قطع می‌شود

81 تن فرآورده‌ دامی در استان اصفهان معدوم شد

🎙️صحبت‌های استاندار در برنامه سلام اصفهان

بیشترین داوطلبان نوبت دوم آزمون سراسری کدام گروه هستند؟

ما با وحدت و همدلی همیشه پیروز میدان هستیم

اجتماع بزرگ زینبیون در برخوار

انتصاب «محمدرضا ناظم‌زاده» به عنوان نماینده صندوق ذخیره فرهنگیان در استان اصفهان

انتصاب «علیرضا سلطانی» به عنوان رئیس اداره تعلیم و تربیت کودک اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان

استاندار اصفهان: توسعه گردشگری و محرومیت‌زدایی اولویت دولت است

استاندار اصفهان: دولت چهاردهم به توسعه روستاها اهتمام ویژه دارد

دیدار چهره‌به‌چهره استاندار اصفهان با مردم روستای قهی شهرستان هرند

تخصیص اعتبار ویژه برای آبرسانی، فاضلاب و مرمت آثار تاریخی شهرستان هرند

مصوبات جدید برای توسعه گردشگری قهی

تشکیل کمیته استانی تسهیلات دهیاری‌ها با محوریت طرح‌های درآمدزای خورشیدی

قرآن کلامی الهی است که پایبندی و کاربست آن موجب کمال فردی و تعالی جمعی است

اصفهان، مظهر تجلی وحدت اقوام و ادیان / لزوم استفاده از ظرفیت اقوام

قیمت گوشی‌های مورد انتظار گوگل لو رفت

سرمقاله فرهیختگان/ مذاکره جنگ است

سرمقاله وطن امروز/ نقطه‌زنی در العدید

کشف بیش از 97 تُن چوب و زغال قاچاق در استان

پایان عملیات لوله‌گذاری شبکه توزیع آب 584 واحد مسکن ملی شهر تیران

سه شهید حمله رژیم صهیونیستی در بازکیاگوراب تشییع شدند

پیکر شهید بشارتی در «لیجارکی» آرام گرفت

نگاه ما در امر خدمت رسانی سرعت در پاسخگویی و پیگیری ها است/ خدمت بی منت در سایه همدلی و تلاش

پیکر مطهر 5 شهید تجاوز رژیم صهیونیستی در آستانه اشرفیه تشییع شد

گلکسی اس پلاس سامسونگ به تاریخ می‌پیوندد؟

سرمقاله جوان/ موج سوم رستاخیز ملی ایرانیان

باد و باران همرفتی تا سه‌شنبه در اصفهان ادامه دارد

حذف کلاس‌های کانکسی در شهرستان فلاورجان

اجرای طرح «میدان همدلی» در اصفهان

پای درس ایثار | روایت مدیر ورزنه ای که برای بهسازی کارگاه مدرسه خودش دست به کار شد

افزایش همگرایی اقوام با تکیه بر عناصر وحدت‌آفرین

اقوام، تقویت‌کننده سرمایه اجتماعی و ظرفیتی برای ایجاد همبستگی

تحولی بزرگ در صنعت گیاهان دارویی کشور با اجرای پروژه فناوری‌محور در اصفهان

افزایش اختیارات استاندار اصفهان در زمینه شهرک‌های صنعتی

سرمقاله ابتکار/ چقدر زود دیر می‌شود!؟

استاندار اصفهان: صنعت اصفهان شدیدا نیازمند حمایت است

گودبرداری مشکوک در گذر باستانی کمرزرین اصفهان متوقف شد

بررسی دغدغه‌های کلان فعالان اقتصادی استان اصفهان با حضور وزیر صمت

روایت یک بهار پُرثمر در کانون‌های فرهنگی کمیته امداد استان

اطلاعیه قطعی گاز در بهارستان اصفهان