استاندار: پروژه انتقال آب دریا به اصفهان گرهگشای بحران آب شرب و صنعت است
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - استاندار اصفهان با اشاره به اینکه پروژه انتقال آب دریای جنوب از دولت قبل آغاز و در دولت فعلی به سرانجام رسید آن را نمونه پروژه
به گزارش اداره کل روابطعمونی و امور بینالملل استانداری اصفهان، مهدی جمالینژاد در برنامه صبحگاهی تلویزیونی”ایران جان” در مورد مهمترین پروژههای استانی اظهار کرد: پروژه انتقال آب دریا به اصفهان روز گذشته کلید خورد و این پروژه در شرایطی که بسیاری از پروژههای عمرانی کشور با چالشهای جدی روبهرو هستند، خوشبختانه با همت و طرحهای استراتژیک استان اصفهان نه تنها متوقف نشدند، بلکه با سرعت و برنامهریزی دقیق در حال پیشرفت هستند.
وی افزود: پروژههای مهمی مانند پروژه ماندگان، انتقال آب دریای عمان، کوهرنگ سه از جمله این طرحها هستند که تأثیر بسزایی در رضایتمندی مردم و توسعه پایدار منطقه خواهند داشت.
استاندار اصفهان یکی از چالشهای تاریخی اصفهان، را تخصیص آب شرب زایندهرود به صنایع دانست و گفت: منصفانه نبود آب شرب برای صنایع استفاده شود اما خوشبختانه با تلاش دولتهای قبل و فعلی، پروژه “وفاق” انتقال آب دریای جنوب به اصفهان به عنوان یک طرح مشترک و حیاتی به ثمر نشست.
جمالینژاد بیان کرد: این در حالی است که در سه دهه گذشته، هیچ پروژه آبی جدیدی در اصفهان اجرا نشده بود و استان با چالشهای جدی در بخشهای کشاورزی، صنعت و شرب مواجه بود.
وی اضافه کرد: انتقال آب دریای عمان به عنوان یک راهحل اساسی در حال اجراست و در فاز اول این پروژه، نزدیک به 40 میلیون مترمکعب آب انتقال مییابد و در ادامه به 70 میلیون مترمکعب خواهد رسید که این آب ابتدا به پالایشگاه و سپس به فولاد مبارکه اختصاص مییابد و به تدریج سایر صنایع بزرگ نیز از آن بهرهمند خواهند شد.
استاندار اصفهان تصریح کرد: با این اقدام، صنایع اصفهان دیگر از آب زایندهرود استفاده نخواهند کرد و این منبع حیاتی به طور عادلانهتری توزیع میشود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین، فاز دوم این پروژه در دست اجراست و امید میرود با تکمیل آن، مشکل کمآبی در استان به طور چشمگیری کاهش یابد.
جمالینژاد تأکید کرد: بارگذاری جدیدی روی منابع آبی موجود انجام نخواهد شد و این طرح میتواند گرهگشای بسیاری از چالشهای آبی منطقه باشد.
وی با اشاره به ریزگردها و الزامات محیط زیستی صنایع اصفهان بیلن کرد:در کنار بحران آب، اصفهان با معضل ریزگردها نیز دست و پنجه نرم میکند، به همین دلیل، برنامهریزی برای توسعه صنایع باید با محوریت محیط زیست، کربن صفر و آب صفر انجام شود تا پیامدهای منفی زیستمحیطی به حداقل برسد.
جمالینژاد افزود: با اجرای این پروژهها، امید است که اصفهان بتواند از بحرانهای فعلی عبور کند و به سمت توسعه پایدار و متوازن حرکت نماید.
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/973479/