سپاهان با نویدکیا در چهارمین روز محرم استارت زد
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - فارس / تمرینات تبم فوتبال سپاهان با هدایت محرم نویدکیا آغاز شد.
نخستین تمرین تیم فوتبال سپاهان به جهت آمادهسازی برای حضور در مرحله پلیآف لیگ نخبگان آسیا و بیست و پنجمین دوره لیگ برتر فوتبال عصر دوشنبه 9 تیرماه آغاز شد.
بازار ![]()
در ابتدای این تمرین که در کمپ باغ فردوس برگزار شد، اعضای باشگاه سپاهانیاد و خاطره شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به حریم هوایی کشورمان گرامی داشتند.
اعضای هیات مدیره باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در نخستین تمرین طلایی پوشان حضور داشتند و پیش از شروع تمرینات با کادرفنی و بازیکنان به گفتوگو پرداختند.
سپس محرم نویدکیا صحبتهای ابتدایی را انجام.داد و تمرین ازسرگرفته شد؛ هادی عقیلی و جلال امیدیان نیز به عنوان دیگر اعضای کادر فنی تمرینات را زیر نظر داشتند.
محمد مهدی محبی که در روزهای اخیر شایعاتی در خصوص جدایی او از جمع طلاییپوشان شنیده میشد، در این تمرین حضور داشت تا به نوعی به شایعات پایان دهد؛ همجنین تمامی خریدهای جدید سپاهان در بازار نقل و انتقالات پیشفصل در این تمرین حضور داشتمد.
بعد از جدایی مربیان خارجی سپاهان که با اعلام رسمی باشگاه صورت پذیرفته بود، بازیکنان خارجی نیز در تمرین زردپوشان غایب بودند و به نظر میرسد در روزهای آینده شاهد جدایی آنها خواهیم بود.
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/971465/