پیام سپاهان

آخرين مطالب

آرایش نظامی بودجه ترامپ سیاسی

آرایش نظامی بودجه ترامپ
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - دنیای اقتصاد /متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
بودجه جنجالی ترامپ در سنا تصویب شد و به سختی از مانع اول خود عبور کرد؛ بودجه‏ای که شاهد افزایش 150میلیارد دلاری در بخش نظامی است. همچنین هزینه‌های درمانی افراد بالای 65سال به‌شدت کاهش یافته است. علاوه بر این، هزینه هنگفتی برای اخراج مهاجران و ساخت دیوار مرزی در نظر گرفته شده است.
سنای ایالات متحده که در کنترل جمهوری‌خواهان است، به طرح موسوم به «لایحه بزرگ زیبا»ی رئیس‌جمهور دونالد ترامپ رای داده و آن را وارد مرحله بعدی بحث کرده است که احتمال تصویب آن را در روزهای آینده افزایش می‌دهد. به گزارش الجزیره، این طرح که هدف اصلی ترامپ در قانون‌گذاری است، روز شنبه با 51رای موافق در برابر 49رای مخالف، نخستین مانع رویه‌ای خود را پشت سر گذاشت و دو سناتور جمهوری‌خواه به تمام دموکرات‌هایی که به آن رای منفی دادند، پیوستند. این نتیجه پس از چندین ساعت مذاکره حاصل شد؛ چراکه رهبران جمهوری‌خواه و معاون رئیس‌جمهور، جی. دی. ونس، تلاش کردند تا در یک‌سری مذاکرات پشت درهای بسته، مخالفان توافق را که تا آخرین لحظه مقاومت می‌کردند، متقاعد کنند. ترامپ از حزب خود خواسته است تا این لایحه را تصویب کنند و تا چهارم ژوئیه، روز استقلال آمریکا، آن را برای امضا و تبدیل به قانون روی میز خود بگذارند. به گفته یک مقام ارشد کاخ سفید، او تا پاسی از شب از دفتر بیضی‌شکل کاخ سفید، روند رای‌گیری را زیر نظر داشت.
یک لایحه بزرگ و زیبا
مایک هانا، خبرنگار الجزیره، در گزارش خود از واشنگتن دی‌سی گفت که «قانون یک لایحه بزرگ و زیبا» در 940صفحه، کمی قبل از نیمه شب جمعه منتشر شد و سناتورها هنوز در تلاشند تا دقیقا بفهمند که معنای آن چیست. هانا گفت: «یکی از نکات واضح در این لایحه این است که 150میلیارد دلار به هزینه‌های نظامی اضافه می‌کند. همچنین بودجه‌ای برای اخراج‌های دسته‌جمعی و ساخت دیوار مرزی در نظر گرفته شده است. اکنون، برای دریافت این پول، هزینه‌های درمانی، برنامه بیمه درمانی فدرال برای افراد 65 سال به بالا و همچنین برنامه بودجه انرژی پاک کاهش می‌یابد.» برنامه اخیر مشوق‌های مالیاتی برای انرژی‌های تجدیدپذیر را فراهم می‌کند و در زمان جو بایدن، سلف ترامپ هم اجرا شد. هانا افزود: «مساله دیگر این است که 53جمهوری‌خواه و 47دموکرات در سنا حضور دارند. اکنون همه دموکرات‌ها با این لایحه مخالف هستند. این به آن معناست که تک تک آرای جمهوری‌خواهان به حساب خواهد آمد.»
رای‌گیری رویه‌ای روز شنبه که بحث درمورد لایحه جامع را آغاز می‌کرد، پس از ساعت‌ها تاخیر آغاز شد. سپس بیش از 3ساعت به‌دلیل تعطیلی مجلس نمایندگان باز ماند؛ زیرا سه سناتور جمهوری‌خواه - تام تیلیس، ران جانسون و رند پال - به دموکرات‌ها پیوستند تا با این قانون مخالفت کنند. سه نفر دیگر -سناتور ریک اسکات، مایک لی و سینتیا لومیس - به امید تضمین کاهش بیشتر هزینه‌ها تا پاسی از شب با رهبران جمهوری‌خواه مذاکره کردند. در نهایت، سناتور جانسون از ویسکانسین رای منفی خود را به رای مثبت تغییر داد و تنها پال و تیلیس در میان جمهوری‌خواهان مخالف باقی ماندند. 
چاک شومر، رهبر دموکرات‌های سنا از نیویورک گفت: جمهوری‌خواهان این لایحه را «در تاریکی شب» رونمایی کردند و عجله دارند تا قبل از اینکه عموم مردم کاملا از محتوای آن مطلع شوند، آن را به پایان برسانند. او بلافاصله قرائت کامل متن را در سنا اجباری کرد که تخمین زده می‌شود 15ساعت طول بکشد. او گفت: «نسل‌های آینده با تریلیون‌ها بدهی مواجه خواهند شد. بدهی انتزاعی است؛ اما برای یک آمریکایی معمولی چه معنایی دارد؟ افزایش هزینه‌هایتان برای خرید خانه، افزایش هزینه‌هایتان برای خرید ماشین، افزایش هزینه‌هایتان برای قبض‌های کارت اعتباری و چرا آنها (جمهوری‌خواهان) همه این کارها را انجام می‌دهند؟» او ادامه داد: «چرا آنها بزرگ‌ترین کاهش بودجه درمانی را در تاریخ انجام می‌دهند؟ حالا، فقط در امور درمانی، (کاهش بودجه) نزدیک به یک‌تریلیون دلار می‌شود. همه اینها برای کاهش مالیات برای افراد بسیار ثروتمند و منافع خاص است.»
انتقاد دوباره ایلان ماسک از ترامپ
در صورت تصویب در سنا، این لایحه برای تصویب به مجلس نمایندگان بازمی‌گردد؛ جایی که جمهوری‌خواهان تنها می‌توانند از دست دادن تعداد انگشت‌شماری از آرا را تحمل کنند و با مخالفت شدید از درون صفوف خود روبه‌رو هستند. جمهوری‌خواهان درمورد کاهش بودجه درمانی اختلاف نظر دارند؛ چراکه این طرح ده‌ها بیمارستان روستایی را تهدید می‌کند و منجر به محرومیت حدود 8.6میلیون آمریکایی از خدمات درمانی خواهد شد. تحلیلگران غیرحزبی تخمین می‌زنند که نسخه‌ای از لایحه کاهش مالیات و هزینه‌های ترامپ، تریلیون‌ها دلار به بدهی 36.2تریلیون دلاری دولت ایالات متحده اضافه خواهد کرد. آنها همچنین می‌گویند که این لایحه راه را برای توزیع مجدد تاریخی ثروت از فقیرترین 10درصد آمریکایی‌ها به ثروتمندترین آنها هموار می‌کند.
بر اساس نظرسنجی‌های گسترده اخیر، این لایحه در میان گروه‌های جمعیتی، سنی و درآمدی مختلف، نامحبوب است. روز شنبه، ایلان ماسک، میلیاردر دنیای فناوری، دوباره انتقادات خود را از سر گرفت. این در حالی است که ماه پیش این دو بر سر بودجه ترامپ در شبکه‌های اجتماعی به‌شدت به هم تاختند. مدیرعامل تسلا و اسپیس‌ایکس این بسته را «کاملا دیوانه‌وار و مخرب» خواند. او در شبکه اجتماعی خود، ایکس نوشت: «آخرین پیش‌نویس لایحه سنا میلیون‌ها شغل را در آمریکا از بین می‌برد و آسیب استراتژیک عظیمی به کشورمان وارد می‌کند. این لایحه به صنایع گذشته کمک‌های مالی می‌کند؛ درحالی‌که به صنایع آینده آسیب جدی می‌رساند.» او بعدا نوشت که این لایحه «خودکشی سیاسی برای حزب جمهوری‌خواه» خواهد بود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/971460/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چالش‌های نوشتن رمان تاریخی

دستیار هوشمند آیفون با ChatGPT متحول می‌شود؟

یکی از بهترین نسخه‌های بازی Call Of Duty موقتا رایگان شد

اصابت پرتابه‌‏های ایران در اسرائیل چقدر هزینه ایجاد کرده است

سرمقاله جوان/ رؤیای بازمانده سلسله مزدوران

سرمقاله فرهیختگان/ انسجام آری؛ اختلاف هرگز

شلیک به مغز ارتش اسرائیل

سرمقاله وطن امروز/ اعتراف به شکست دیجیتال

همه هدف و آرزویشان سربلندی ایران بود

بازآفرینی حرکت تاریخی کاروان نمادین امام حسین (ع) در نطنز

مسابقه نقاشی «جانم فدای ایران» تا 2 مردادماه ادامه دارد

هجدهمین لیگ علمی دانش‌آموزی اصفهان با ثبت نام 1034 تیم در مرحله شهرستانی برگزار شد

تمدید پیش‌ثبت‌نام پایه هفتم مدارس شاهد اصفهان تا 20 تیرماه

ارائه گزارشی از سیاست‌های پژوهشی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران

پیکسل بعدی، بزرگ‌ترین باتری تاریخ گوشی‌های گوگل را خواهد داشت

کیف پول گوگل هم آپدیت شد؛ رونمایی از طراحی جدید

تقویم گوگل به اپل واچ آمد

سرمقاله کیهان/ محاسبات دشمن صهیونیستی چگونه خنثی شد؟

افسر امنیتی اسرائیلی: هیچ عقبگرد و تسلیم‌ شدنی از ایرانیان ندیده‌ام

سرمقاله همشهری/ فراتر از ­له ‌شدن

روایت «فارن افرز» از مخاطرات توهم پیروزی در خاورمیانه

سرمقاله شرق/ ضرورت نوع متفاوتی از دیپلماسی

کشف مواد منفجره در کاشان تکدیب شد

تداوم وزش بادهای جنوب شرقی در آب‌های شرقی هرمزگان

ماجرای شکار ابدی میگ 25 در آسمان اصفهان

ورود 4887 زائر خانه خدا به اصفهان با حمل و نقل زمینی

مهران، کربلای کوچک ایران؛ قهرمانی که خدا آزادش کرد!

مدیرمسئول کیهان: مذاکره با آمریکا خیانت اگر نباشد، حماقت است!

سرمقاله اعتماد/ منتظر چه تصمیمی باشیم؟

4887 حاجی با اتوبوس به اصفهان بازگشتند

تولید و عرضه دستگاه اره نواری فولادی در گلپایگان

برنامه Microsoft Authenticator به‌زودی با رمز عبور خداحافظی می‌کند

سرمقاله دنیای اقتصاد/ حباب‌های سیاسی

سرمقاله هم میهن/ برای خالی نبودن عریضه

اطلاعیه سپاه آران و بیدگل درباره شنیده شدن صدای انفجار

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 10 تیرماه

آبرسانی سیار به 2500 خانوار عشایری سمیرم

نسخه آزمایشی One UI 8 Watch سامسونگ بالاخره از راه رسید

سرمقاله خراسان/ کلاس درسی برای سیاست ورزان

سکونت اتباع در 14 شهرستان استان اصفهان ممنوع شد

صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (دهم تیرماه 1404)

چگونه حمله آمریکا به ایران، پکن را مجبور به تجدیدنظر می‌کند؟

ادامه وزش بادهای جنوب شرقی در آب‌های هرمزگان

برنامه های هیات های مذهبی کیش در دهه اول محرم؛ موج دلدادگی و معنویت در قلب خلیج فارس

تغییر ساعات کاری بانک‌ها و مؤسسات اعتباری کیش

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

الجزیره: چرا روسیه در جنگ اخیر به ایران کمک نکرد؟

زیان 2 میلیارد دلاری ماینرها به اقتصاد برق

آوار جنگ بر سر مادران

ایرانی‏‌ها نه فراموش می‌‏کنند و نه می‌‏بخشند