پیام سپاهان

آخرين مطالب

سرمقاله هم میهن/ مردم و‌ مقابله با تجاوز سیاسی

سرمقاله هم میهن/ مردم و‌ مقابله با تجاوز
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - هم میهن / «مردم و‌ مقابله با تجاوز» عنوان یادداشت روز در روزنامه هم میهن است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
سخنگوی وزارت امورخارجه کشورمان اعلام کرد که با وجود حمله جنایاتکارانه اسرائیل به میهن، دور بعدی مذاکرات ایران و‌ آمریکا که قرار بود فردا در مسقط برگزار شود، از جانب ایران لغو شده است. گرچه وی کلیت و تداوم مذاکره را رد نکرد؛ ولی به‌درستی این مذاکرات را در این شرایط خاص مردود دانسته است.
ایالات متحده و شخص ترامپ نمره‌ای منفی در این گفت‌وگوها گرفتند. در واقع، شواهد نشان می‌دهد که آنان از ابتدا هم دنبال توافق نبودند و تنها در پی ایجاد فرصتی برای اسرائیل و نتانیاهو بودند و همین مسئله بدترین بخش رفتار ایالات متحده بود.
بازار
اکنون و با تجاوز اسرائیل، ماجرای مذاکرات به‌کلی دگرگون شده است و پیش از روشن شدن وضعیت جدید هیچ گفت‌وگویی نتیجه‌بخش نخواهد بود. بنابراین، باید منتظر روزها و شاید هفته‌های آینده بود.
از سوی دیگر، تردیدی در غیرقانونی و متجاوز بودن اسرائیل وجود ندارد. ادعای دروغین آنها که ایران در آستانه تولید سلاح هسته‌ای است و اطلاعاتی در این زمینه دارند، از این جهت آشکارا دروغ است که اگر داشتند می‌توانستند به آژانس بدهند و آنها هم به‌طور معمول بیش از انتظار رسیدگی می‌کردند.
به‌ویژه که آژانس و سه کشور تروئیکای اروپایی به‌شدت برای موجه کردن قطعنامه ضدایرانی به آن نیاز داشتند. این حمله چون غافلگیرانه بود، زیان‌ها و خسارات به‌ویژه انسانی زیادی داشت و قدرت پاسخگویی ایران را برای حدود 18ساعت به چالش کشید و موجب یأس و ناامیدی گردید. 
ولی با بهبود شرایط و عبور از شوک اولیه، نیروی مسلح کشور توانست پاسخ مناسب و درخوری به این جنایت دهد و انتظار می‌رود که در ادامه نیز قدرت بازدارندگی و پاسخگویی خود را تقویت کند و سرعت دهد. پرسش مهم این است که ما به‌عنوان شهروندان در برابر این رویداد چه وظیفه و چه انتظاراتی داریم.
به‌طور کلی، در شرایط جنگی یا شبه‌جنگی مردم می‌توانند و یا باید به تصمیم‌گیران نظامی و حکومت اعتماد نسبی نشان دهند و از سیاست‌ها و راهبردهای آن حمایت کنند. زیرا در چنین شرایطی امکان نقد و نظرهای متعارف و عادی وجود ندارد.
باید سریع تصمیم گرفت و اجرا کرد. این تصمیمات مشروط و مقید به هیچ چیز نمی‌تواند باشد، جز منافع ملی و آینده ایران و آرامش‌ و مصالح مردم. در نقطه مقابل هم حکومت و سیاست‌گذاران اصلی در برابر این رفتار وظیفه دارند که فقط همین شرایط و اهداف را در سیاست‌گذاری خود رعایت کنند و نه اهداف و موضوعات دیگر را.
در این مسیر، باید از برجسته کردن اختلافات موجود که وجودشان چندان هم غیرطبیعی‌ نیست؛ پرهیز کرد. این رفتار ضرورت شرایط جنگی است که همه را در برابر دشمن متجاوز متحد و مقاوم می‌کند. این پایداری و مقاومت نیازمند امید است. امید را نیز سیاستمداران ایجاد می‌کنند.
جاده میان مردم و سیاست‌گذار همیشه دوطرفه است و تعاملی است. این جاده‌ای نیست که فقط یک طرف در آن حرکت کند. انتظارات مردم زیاد نیست در حد مقدورات و ممکنات است. انتظارات زیاد اتفاقاً از جانب تندروهایی است که درکی از واقعیت ندارند و معمولاً هم هزینه‌ای نمی‌پردازند.
مردم تا آنجا که منافع ملی حفظ شود و منزلت و هویت ایران تامین و ماندگار شود، از سیاست‌های رسمی حمایت می‌کنند. به دست آوردن دل مردم کم‌هزینه‌تر از هر دستاوردی است و درعین‌حال، سودآورترین معامله سیاسی برای سیاستمداران است.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/970214/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صاحب عروسک کشته شد

همچون تیر در کمان آرش

ایران مهم است نه دعواهای سیاسی

سی‌ان‌ان: آمریکا چه زمانی از جزئیات حمله اسرائیل مطلع شد؟

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده شهدای سادات به مناسبت عید سعید غدیر خم

اولین بسته الحاقی Assassin’s Creed Shadows چه زمانی عرضه خواهد شد؟

پیامدهای آتشی که اسرائیل به پا کرد

ترامپ شریک نتانیاهو

چطور خانواده را از شرایط بحرانی عبور دهیم؟

برگ برنده ایران

دفاع از میهن فراتر از مرزبندی ها است

بازدید میدانی مدیرعامل منطقه آزاد کیش از مراکز خدماتی و اقامتی کیش

نکته بسیار مهمی که دارندگان کنسول نینتندو باید بدانند

تصمیم تاریخی دانمارک؛ ویندوز جای خودش را به لینوکس می‌دهد

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در استان اصفهان

مدل ارزان‌تر مک‌بوک ایر M4 اپل عرضه شد

تلاش برای افزایش فروش؛ گلکسی A56 سرانجام وارد بازار آمریکا می‌شود

خون، روی تشک صورتی

4 برگ برندۀ ایران در تأسیسات نفتی

ورق نفت برگشت

مقابل متجاوز می ایستیم

عضو نهضت آزادی: «مسأله ایران» فراتر از هر چیز است

پای ثابت خرابکاری، ترور و جاسوسی

جنگ اسراییل علیه ایران؛ تجاوز ناموجه و عملیات نامشروع

کشف 2 قلاده توله خرس‌ سیاه قاچاق در نائین

تجاوز هوایی صهیونیست‌ها به لنجان اصفهان؛ خسارت جانی گزارش نشد

هدیه زمین به 14 خانواده نطنزی در روزهای سخت کشور

تأکید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر تسهیل کامل تردد خودروهای پلاک کیش

چشم مایکروسافت به جیب گیمرها؛ ایکس‌باکس گیم‌پس باردیگر گران می‌شود

مشخصات پردازنده و رم ردمی K80 اولترا لو رفت؛ همان‌ چیزی که انتظار داشتیم

میان‌رده مجهزبه هوش مصنوعی؛ گوشی جدید سامسونگ به‌زودی معرفی می‌شود

4 دلیل که چرا نتایج بنچمارک‌های CPU آنقدر که فکر می‌کنید، مهم نیستند

سرمقاله اطلاعات/ چرا اسرائیل به ایران حمله کرد؟

کارشناس آمریکایی: حمله اسرائیل به مخفی‌سازی برنامه هسته‌ای ایران منجر می‌شود

انعقاد تفاهم نامه توسعه اکوسیستم هوشمند آموزشی با محوریت هوش مصنوعی و فناوری‌های دیجیتال در اصفهان

تصاویر و اطلاعات جدیدی از پوکو F7 لو رفت!

فرمانده اردهالی هوافضا در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسید

عملکرد بهتر Elden Ring Nightreign نسبت به Shadow of the Erdtree در استیم

سرمقاله وطن امروز/ ترامپ شریک نتانیاهو

سرمقاله صبح نو/ معادله رژیم به هم خورد

تکذیب حمله به پالایشگاه اصفهان

مراسم تشییع و خاکسپاری شهدای والامقام خرم‌آباد فردا برگزار می‌شود

مسئولین ادارات در جهت حل مشکلات جامعه ایثارگری اهتمام داشته باشند

طرح ایجادمراکز سیار اهدای خون دراصفهان با استفاده از زیرساخت‌های آتش‌نشانی

فروش Devil May Cry 5 از مرز 10 میلیون نسخه گذشت

سرمقاله جوان/ تکرار درس‌های دفاع مقدس در این جنگ

سرمقاله فرهیختگان/ همیشه استاد

انفجار جدید در شهر اصفهان؛ تاکنون تلفات انسانی نداشته است

یکی از مراکز عرضه فرش در اصفهان مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت

لحظه انفجار در خیابان امام خمینی(ره) اصفهان