پیام سپاهان

آخرين مطالب

طعنه شریعتمداری به دولت: بنشین بر لب جوی و گذر عمر ببین! سیاسی

طعنه شریعتمداری به دولت: بنشین بر لب جوی و گذر عمر ببین!
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
1- این روزها همه‌ جا سخن از گره نزدن اقتصاد کشور به مذاکرات در میان است و تأکید بر پیشگیری از تأثیر مذاکرات بر معیشت مردم تکیه کلام بسیاری از دست‌اندرکاران امور اقتصادی و برخی دیگر از مسئولان دولتی و قضائی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی است. در عمل اما، همراه با فراز و نشیب‌های مذاکرات، قیمت دلار با نوسان رو‌به‌رو شده و به فراز و نشیب (و البته بیشتر به فراز) می‌رود! این فراز و نشیب تقریباً بلافاصله به قیمت کالا و خدمات مورد نیاز روزمره مردم منتقل می‌شود و ... این قصه سر دراز دارد!
بازار
2- پیش از این در یادداشتی به اظهارات جناب دکتر فرزین، رئیس کل محترم بانک مرکزی اشاره کرده و آورده بودیم که: «یک کانال تلگرامی که سرور آن در آمریکا ثبت شده است، ساعت 9 صبح هر روز برای دلار نرخ تعیین می‌کند و همه صرافی‌ها نیز از روی آن برای دلار نرخ می‌گذارند»! این سخن آقای فرزین از واقعیتی تلخ نیز حکایت می‌کند و آن این‌که، مدیریت اقتصادی کشور، اقتدار ملی و برنامه‌ریزی برای معیشت مردم را در اختیار دشمن قرار داده‌ایم! آیا غیر از این است؟! اظهارات افشاگرانه رئیس کل بانک مرکزی ـ حتی اگر خود ایشان هم ندانند و نخواهندـ گلایه‌ای سخت از مسئولان اقتصادی، اطلاعاتی، امنیتی و قضائی را نیز در خود دارد و این پرسش همراه با اعتراض جدی را پیش می‌کشد که چرا مسئولان یاد شده در مقابل این پدیده پلشت و خانمان‌سوز‌، دست روی دست گذاشته و کاری نمی‌کنند؟! و اگر دست به اقدامی زده‌اند، چرا کمترین نشانه‌ای از آن دیده نمی‌شود؟! 
3- این سخن قابل قبول است که جمهوری اسلامی ایران تنها به این علت که حاضر نیست نظام سلطه را بپذیرد با دشمنی‌ها و کینه‌توزی همه قدرت‌های استکباری و متحدان دست نشانده آنها رو‌به‌روست ولی نکته درخور توجه آن که، توطئه دشمنان بیرونی را شماری از عوامل داخلی آنها به اجرا در‌می‌آورند. آیا برخورد با عوامل داخلی آنها نیز ناممکن است؟ پاسخ به یقین منفی است. آقای فرزین با دلشوره‌ای دلسوزانه می‌فرمایند نرخ ارز را همه روزه سر ساعت 9 صبح یک کانال تلگرامی که «سرور» آن در آمریکاست تعیین و اعلام می‌کند و تأکید می‌کنند که صرافی‌ها نیز همان نرخ را مبنای قیمت دلار گرفته و دنبال می‌کنند! خُب، نهادهای امنیتی و اطلاعاتی و قضائی چه می‌کنند؟! دست روی دست گذاشته و نظاره می‌کنند؟! مراکز امنیتی و اطلاعاتی ما فلان سرکرده تروریست را از خارج کشور به داخل می‌کشانند و به مجازات می‌رسانند. آیا باور کردنی است که توان مقابله با پادوهای نشان‌دار دشمن در داخل کشور را ندارند؟! 
چه کسی باور می‌کند؟! 
4- و بالاخره با عرض پوزش، از حافظ و سعدی، دو شاعر بزرگوار و برجسته کشورمان، این لطیفه را می‌توان وصف‌الحال دانست که می‌گویند از شخص پرسیدند؛ اشعار و غزل‌های حافظ را بیشتر می‌پسندی یا سعدی را؟! و طرف در پاسخ گفت؛ البته که حافظ را. پرسیدند چرا؟! 
در پاسخ گفت؛ سعدی می‌گوید «برو کار می‌کن مگو چیست کار» ولی حافظ می‌فرماید: 
«بنشین بر لب جوی و گذر عمر ببین»...
حسین شریعتمداری

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/967147/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارت چینی اعراب برای چانه‌زنی با ترامپ

رویارویی سایه‌ها در کاخ سفید

جاه‏‌طلبی ترامپ با گنبد طلایی

350 هزار نفر در انتظار آب

ماجرای «گنبد طلایی» 175 میلیارد دلاری ترامپ

هشدار فوری سازمان ملل درباره غزه: 14 هزار کودک در آستانه مرگ

پرتقاضاترین هیئت ورزشی اصفهان، رئیس‌دار شد

دیدار دختر شهید رئیسی با خانواده شهید زاهدی

اپل همچنان حکم‌ران بازار هدفون‌های بی‌سیم است

کاشان، الگوی موفق در هم‌افزایی نسلی و اولویت‌محوری در مدرسه‌سازی است

سرمقاله سازندگی/ 4 ملاحظه در باب غنی‌سازی

ماه عسل ماسک در دولت ترامپ به سر رسیده است؟

دمای اصفهان تا 4 درجه کاهش می‌یابد

مادری که مستمری فرزند شهیدش را وقف مدرسه کرد، مصداق چرخه فضیلت است / بیش از 120 هزار مترمربع فضای آموزشی در کاشان در حال ساخت است

پرواز بالگرد اورژانس اصفهان برای نجات 2 کودک شیرخوار

کاشان پیشتاز نهضت عدالت آموزشی در کشور است

کشف یک تن سیم و کابل برق مسروقه در اصفهان

سخنان استاندار اصفهان در برنامه سلام اصفهان

سرمقاله وطن امروز/ جامعه ایرانی و تشییع چند میلیونی رئیس‌جمهور شهید

راه‌های ثبت و پیگیری مشکلات ارتباطی تلفن ثابت و همراه در جزیره کیش اعلام شد

کاشان یکی از پیشتازان پروژه‌های خیرساز است

کار خیر در کاشان بر اساس اولویت‌های آموزشی و برنامه‌محور پیش می‌رود

خیران مدرسه‌ساز الگویی برای توسعه عدالت اجتماعی هستند

استاندار اصفهان: خیران خالق چرخه فضیلت هستند

زمان عرضه پوکو F7 مشخص شد؟

سرمقاله شرق/ ما به زبان دیگران

سرمقاله جوان/ لرزه در ارکان جنگ‌شناختی دشمن

سرمقاله فرهیختگان/ تجربهٔ سیاستمدارکشی

پروژه مدرسه‌سازی کاشان کلنگ‌زنی شد/ مدرسه‌سازی در صدر اقدامات خیرین اصفهان

طرح نوآورانه بند خ ماده 20 فرصتی استثنایی برای شهرستان صنعتی کاشان است

تأکید استاندار اصفهان بر عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس با مشارکت خیرین

تحقق عدالت آموزشی با مشارکت خیرین و بهره‌گیری از انرژی‌های نوین

کاشان میزبان استاندار اصفهان؛ از کلنگ‌زنی مدرسه‌ تا عطر گلاب در قمصر!

اصفهان نیازمند توجه ملی و تخصیص بودجه برای حل بحران‌ها است

استان اصفهان در آمادگی کامل برای مقابله با بحران‌های طبیعی است

تلاش برای ایجاد «مرکز ملی پاسخگویی به بحران» در کشور

استاندار اصفهان از روند برگزاری آزمون امتحانات پایان سال بازدید کرد

صنعت طلا و جواهر راهبردی کلیدی برای توسعه صادرات غیرنفتی و اشتغال‌زایی است

اماکن متروکه و بی‌دفاع در شهرستان‌ها توسط شهرداری‌ها تعیین تکلیف شوند

طرد بیش از 6 هزار تبعه غیرمجاز در کاشان و توقیف 800 خودروی شوتی در استان

پدر شهیدان «خیامی» از شهرستان کرمان آسمانی شد

خون شهدا تاریخ‌ساز، تمدن‌ساز و جریان ساز است

همایش بین المللی شهید جمهور در فریدونکنار مازندران برگزار شد

نشست تخصصی دبیران تشکل‌های شاهد و ایثارگر استان با مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان

موزه شهدا؛ رسانه‌ای زنده برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

دیدار مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد و مدیرکل بنیاد استان گیلان با خانواده معظم شهدا

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان والامقام «زنوبی»

داستان کوتاه «تلاش بیهوده»

زندگی نیست بجز نم نم باران بهار

هی فلانی! زندگی شاید همین باشد...