پیام سپاهان

آخرين مطالب

سیاست مدیریت شهری مبارکه بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است اقتصادی

سیاست مدیریت شهری مبارکه بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - رئیس شورای اسلامی شهر مبارکه گفت: سیاست شهرداری و شورای شهر مبارکه در یکسال باقیمانده از این دوره تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است.
عبدالله وکیلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان اظهار کرد: تکمیل بلوار غدیر به عنوان یکی از مهمترین پروژه‌های نیمه تمام در دستور کار مدیریت شهری مبارکه قرار دارد.
وی با بیان اینکه این بلوار از محله سرا رود تا فلکه مادر ادامه پیدا می‌کند و در نهایت به بلوار شهید نیکبخت می‌رسد، افزود: این بلوار به عنوان ادامه رینگ ترافیکی شرقی شهر محسوب می‌شود که با احداث کامل این بلوار، رینگ شهر تکمیل خواهد شد و کمک شایانی به رفت و آمد و تردد شهروندان می‌کند.
رئیس شورای اسلامی شهر مبارکه خاطرنشان کرد: ادامه خیابان 22 بهمن یکی دیگر از پروژه‌های نیمه تمام در شهر مبارکه است که ترافیک شهر را پیش از چهار راه بسیج به بلوار سردار شهید بابایی منتقل می‌کند و کمک به سزایی به جلوگیری از ترافیک در شهر خواهد کرد.
وکیلی عنوان کرد: امیدواریم تا پایان این دوره بتوانیم پروژه‌های نیمه تمام را به اتمام برسانیم و البته تکمیل پروژه‌ای نظیر پروژه بزرگ تجاری و فرهنگی ارکیده زمان‌بر است، اما کارهای اساسی در این زمینه در حال انجام است و این پروژه ارزش افزوده خوبی برای شهر و شهرستان مبارکه ایجاد خواهد کرد.
وی اضافه کرد: سیاستگذاری خوبی توسط مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر مبارکه در زمینه المان‌های شهری شده و اقدامات خوبی در زمینه زیباسازی شهری در حال انجام است.
رئیس شورای اسلامی شهر مبارکه با اشاره به اهمیت جذب سرمایه گذار و موانعی که در این مسیر برای سرمایه گذاران در شهر وجود دارد اظهار کرد: خیران و سرمایه گذاران بسیاری تمایل به اجرای پروژه‌ها در شهر مبارکه دارند اما روند کار و استعلام‌ها به حدی زیاد است که آنها را منصرف می‌کند.
وکیلی اضافه کرد: خیران بسیاری در شهر و شهرستان مبارکه هستند که تمایل دارند کارهای بزرگی در این منطقه انجام دهند اما موانع و بروکراسی اداری کار کردن را برای آنها سخت می‌کند به حدی که در میانه راه منصرف می‌شوند.
وی گفت: باید راه کاری در این زمینه اندیشیده شود تا در کنار کمک‌های دولتی بتوانیم از کمک خیران و سرمایه گذاران هم بهره مند شویم و بیش از پیش شاهد رشد و شکوفایی شهرستان مبارکه باشیم.
رئیس شورای اسلامی شهر مبارکه ادامه داد: سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به احداث پارک یا شهرک سلامت، مجموعه‌های فرهنگی، تفریحی، خانه سالمندان، مراکز درمانی هستند، اما موانع سر راهشان به قدری زیاد است که آنها را منصرف می‌کند.
وکیلی تصریح کرد: باید اختیارات شورای اسلامی شهر هم در این زمینه افزایش پیدا کند که در صورت تأیید عملکرد خیران و سرمایه‌گذاران محلی، کارهای عمرانی، درمانی و بهداشتی و فرهنگی بیشتر و بهتری در شهر انجام شود.
کد خبر 867539

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/965756/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سپاه مامور حفظ انقلاب و خدمت به مردم است

پایان رقابت های ووشو قهرمانی کشور با قهرمانی زنجان

ایران میزبان نمایندگان 5 کشور اروپایی در رالی بین‌المللی جاده ابریشم

قرارداد خرید 20 اتوبوس برقی استاندارد و پلاک‌شده برای شهر اصفهان امضا شد

220 هزار واحد مسکن روستایی در کشور احداث می شود

علیه قاچاق سوخت

سارقان؛ کم‌سن‌تر، خشن‌تر و بیشتر

بهارستان علیه زنان؟

یمن؛ وقتی F-35 تا آستانه سقوط رفت

اهدای 42 سری جهیزیه به نوعروسان خمینی‌شهری

پیشنهاد تشکیل تیمی از خبرنگاران برای همراه شدن با گروه‌های عملیاتی هلال احمر

بررسی مشکلات حوزه کشاورزی فعالان اقتصادی اصفهان در دیدار با استاندار

«کمبود آب»؛ بزرگ ترین چالش پیش روی کشاورزی اصفهان| «آبخیزداری» به کمک کشا.رزان می آید

پایان رقابت‌های ووشو قهرمانی کشور مردان با قهرمانی زنجان

تعیین تکلیف بیش از 67 هزار وسیله نقلیه رسوبی در پارکینگ‌های اصفهان

هم‌اندیشی مدیران صمت در فارس؛ از تدبیر برای تحقق شعار سال تا انتقال تجربه

تمرکز ویژه مدیریت شهری بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی در اتوبوسرانی اصفهان

پایان رقابت‌های ووشو قهرمانی کشور با قهرمانی زنجان

دیپلماسی به وقت اروپا

مناظره قبل از مذاکره

راهبرد گره‌گشا

زیدآبادی نوشت: تابوشکنی از مصدق و تابوسازی از دشمنانش؟

ترامپ- نتانیاهو؛ تنش و نه واگرایی

دپوی سیم بکسل‌های 60 میلیارد ریالی قاچاق در اصفهان

سارقی که با دوچرخه به سرقت می‌رفت

برگزاری مسابقات فوتسال کافا در کیش قطعی شد

شهدای مقاومت، نماد خدمات سپاه در محرومیت‌زدایی

توسعه شبکه «فیبر نوری» اصفهان نیازمند همراهی شهرداری/نصب 12 هزار کیلومتر کابل در استان

67 هزار دستگاه وسیله نقلیه رسوبی در پارکینگ‌های اصفهان تعیین تکلیف شد

تصاویر؛ معماری مینیمال و زیبا در روستای خسروان و بر دامنه زرین کوه

سیاست مدیریت شهری مبارکه بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است

ماجرای جنجالی هدیه اشرافی قطری‌ها به ترامپ

گردهمایی کارشناسان روابط عمومی آموزش‌وپرورش استان اصفهان برگزار شد

کارشناسان روابط عمومی باید در نقش مشاور مدیر منطقه ظاهر شوند

ثبت نام دانش آموز به پرداخت اجباری وجه منوط نشود

رسانه آموزش‌وپرورش وظیفه دارد زیبایی‌ها و نقش ایثارگرانه معلمان را برجسته کند

تداوم وزش باد و خیزش گردوخاک در اصفهان/ ثبت دمای 40 درجه در 6 شهر

پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها از ابرپروژه‌های مخابرات ایران است

ناراحتی شدید همسر رضا شکاری از سپاهانی‌ها: تمام کنید فرهنگ زشت را، همین رفتارها باعث شد از اصفهان برویم/ دستمزدش را ندادید، بزرگی کرد و شکایت نکرد/ بس است دیگر!

تمام کنید فرهنگ زشت را، همین رفتارها باعث شد از اصفهان برویم/ دستمزدش را ندادید، بزرگی کرد و شکایت نکرد/ بس است دیگر!

اجرای 5 هزار میلیارد ریال پروژه مشارکتی در منطقه 9 اصفهان

عبور از تولیدات سنتی و ورود به حوزه فولاد‌های خاص نقطه عطفی در تاریخ فولاد مبارکه

پیش بینی آب و هوای اصفهان در 24 ساعت آینده؛ امروز دوشنبه 29 اردیبهشت

‌فرمانده انتظامی استان اصفهان به عنوان مدیر برتر کشوری انتخاب شد

از راهبرد تا میدان؛ ابتکار مجمع فعالان مردمی جمعیت اصفهان برای مهار بحران فرزندآوری

سومین نمایشگاه کار و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان؛ پلی به‌سوی اشتغال و نوآوری

از راهبرد تا میدان؛ ابتکار مجمع مردمی فعالان جمعیت اصفهان برای مهار بحران فرزندآوری

استفاده از قالب‌های خلاق هنری در معرفی پروژه‌های شهری اصفهان

امتحانات الکترونیکی، از شایعه تا واقعیت

شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری همکار اجرایی صنعتی برتر دانشگاه اصفهان در سال 1403