نیازمندی فضای سبز شهر اصفهان به 90 میلیون مترمکعب آب در سال
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: حفاظت از فضای سبز پایدار از امور ضروری در شهرها بهشمار میرود و از آنجایی که در شهر اصفهان به حدود 90 میلیون مترمکعب آب در سال برای آبیاری این فضا نیاز داریم، اجرای طرحهایی در این راستا ضرورت دارد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید امیر سامع امروز _چهارشنبه بیستوچهارم اردیبهشت_ در شصتوششمین ویژه برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت آئین بهره برداری از تصفیهخانه تکمیلی شمال شهر اظهار کرد: با توجه به محدودیتهای محیط زیستی و آلودگی هوا توجه به فضای سبز در شهرها یک الزام است و در این راستا با توجه به انگارههای محیط زیستی و اقلیمی، فضای سبز درخور در راستای نشاط شهری، مباحث اجتماعی، کیفیت زندگی شهروندان داشته باشند.
وی افزود: حفاظت از فضای سبز پایدار از امور ضروری در شهرها بهشمار میرود و از آنجایی که در اصفهان به حدود 90 میلیون مترمکعب آب در سال برای آبیاری این فضا نیاز داریم، اجرای طرحهایی در این راستا ضرورت دارد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان یادآور شد: موضوع در اولویت، حقابه شهر از زایندهرود است که درصدد هستیم برای اینکه فضای سبز مناسب داشته باشیم، این حقابه را مطالبه کنیم.
سامع ادامه داد: تاکید اول و آخر ما این است که باغهای دهها ساله و حتی صدساله شهر اصفهان از زایندهرود حقابه دارند، در این راستا در سه صورتجلسه مصوب دورههای اخیر در استان و کشور، حقابه شهر اصفهان لحاظ شد.
وی افزود: چندی پیش هم صورتجلسهای داشتیم که بر اساس آن در جدول تخصیص منابع و مصارف، مقرر شد 50 میلیون متر مکعب در سال داشته باشیم.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: باید برای شرایط اضطرار پیشبینیهایی داشته باشیم تا میراث طبیعی شهر آسیب نبیند، در این راستا پساب در زنجیره مدیریت شهری یک اضطرار است، در حالی که حقابه از زایندهرود بحث اصلی و برداشت از چاه در حد مجوز اقدام دوم است و پساب سومین راهکار محسوب میشود.
سامع با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در حوزه بهرهمندی از پساب در شهر اصفهان انجام شده است، گفت: در این دوره مدیریت شهر، برای این موضوع برنامه فنی و شاخص وجود دارد و تلاش شده است اعداد در بودجه مصوب و محقق شود.
وی با اشاره به اینکه از سال 93 که تصفیهخانه سپاهانشهر ایجاد شد و سپس تصفیهخانههای شاهینشهر و حبیبآباد و دیگر پروژههایی که به مرور اجرا میشود، تکنولوژی و فناوری آن در کشور بومیسازی میشود، گفت: در گذشته حتی برای تجهیزات ساده از برندهای خارجی استفاده میکردیم، اما دو سال گذشته که ظرفیت 40 لیتر بر ثانیه محقق شد، شهرداری همه تجهیزات را با استفاده از فناوری داخلی تأمین کرد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: اختراع پمپ نانو حباب را هم داشتیم که جوانان ما در شهرک علمی تحقیقاتی به فناوری آن دست یافتند، اتکا به توان فکری و ظرفیت داخلی هم اتفاق مبارکی است.
سامع یادآور شد: از این قطره قطره آب باید درست استفاده کنیم و این رسالت را تحقق ببخشیم.
وی با اشاره به قرارداد آبشیرینکن با دانشگاه صنعتی در راستای بازیافت آب نامتعارف گفت: با دارا بودن میراب الکترونیک، میزان آب تولیدی و میزان تخصیص آب به مناطق مختلف مشخص شده است.
کد خبر 866038
-
چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹:۴۱
-
۳ بازديد
-

-
پیام سپاهان
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/964593/