استاندار اصفهان خواستار شد:
تعیین تکلیف جانمایی پارک لجستیک کشاورزی
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - استاندار اصفهان خواستار تعیین تکلیف جانمایی و تثبیت محل احداث دهکده لجستیک کشاورزی شد.
به گزارش اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان، مهدی جمالینژاد در یک صد و پنجاهمین نشست شورای گفتگوی دولت با بخش خصوصی با تاکید به اینکه پروژه پارک لجستیک کشاورزی چندین سال است که مطرح شده اما اجرایی نمیشود، خواستار تسریع در جانمایی این مکان و تثبیت آن شد.
وی گفت: بیش از دو دهه در اصفهان طرح پارک لجستیک کشاورزی مطرح میشود اما به سرانجام نمیرسد و پیش از این پهنههای مختلف مطرح شده اما یک مکان به تصویب نهایی نرسیده است.
استاندار اصفهان گفت:پیش از این شهرستان نجفآباد و نیز یک مکان در مسیر کوهپایه برای پارک لجستیک کشاورزی مطرح شده که هیچ کدام نهایی نشده کما اینکه در قاب اقتصادی استان نیز این طرح به طور جدی مطرح شده است.
وی تاکید کرد:هر چه سریعتر تصویب مکان نهایی پارک لجستیک کشاورزی به سرانجام برسد.
جمالینژاد در مورد هاب گیاهان دارویی در اصفهان تصریح کرد:تلاش اصفهان برای تبدیل شدن به قطب برتر کشاورزی و معدنی کشور با محوریت زنجیره ارزش گیاهان دارویی در دستور کار قرار دارد اما برای تبدیل شدن به هاب دارویی قطعا باید قدمهای بزرگ برداشت و تلاش مضاعفی کرد.
وی گفت:برنامه ریزی برای تبدیل این استان به «قطب برتر ملی» در حوزههای کشاورزی و معادن نیز با تأکید بر توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی و محصولات استراتژیک در برنامههای آتی قرار گرفته است.
وی با اشاره بر لزوم توجه جدیتر به ظرفیتهای مغفول مانده در بخشهای کشاورزی و معدنی، به ویژه در شرق اصفهان، گفت: تجربه موفق کاشت گیاهان دارویی در شهرستان کلیبر در آذربایجان شرقی تجربه شده که این شهرستان با تمرکز بر تولید و فرآوری سماق، تمامی نهادها از شهرداری تا واحدهای بستهبندی را به طور هماهنگ در راستای تکمیل زنجیره ارزش این محصول قرار داده و الگویی قابل توجه ایجاد کرده است.
استاندلر اصفهان همچنین تجربه شهر فردوس در خراسان جنوبی را به عنوان نمونهای نوآورانه معرفی کرد که در این شهر، پارکهای عمومی با کاشت گیاهان دارویی مانند اسطوخودوس، آویشن و زرشک، نه تنها به فضایی برای بهبود سلامت شهروندان تبدیل شده اند، بلکه با فرآوری این گیاهان به عرقیات، دمنوشها و عصارههای دارویی، به منبع درآمدزایی پایدار برای شهرداری تبدیل شدهاند.
وی تاکید کرد:در برنامه توسعه شرق اصفهان این موارد دیده شده است که بر اساس این طرح، با جذب دانشجویان و محققان، تمرکز بر کشت گیاهان دارویی کمآبخواه و راهاندازی زنجیرههای ارزش متنوع در این منطقه در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد: استان اصفهان با دارا بودن گونههای گیاهی مقاوم و وحشی، پتانسیل تبدیل شدن به قطب تولید و صادرات محصولات دارویی و غذایی سالم را دارد وبرای نمونه، طرحهای مشابه در مناطق محروم شرق اصفهان در حال اجراست.
جمالینژاد تصریح کرد: در راستای تسهیل این موارد ایجاد «شورای تخصصی کشاورزی و معادن» پیشنهاد میشود تا با هماهنگی بین نهادهای مرتبط، از جمله اتاق بازرگانی و مراکز علمی، مسیر دستیابی به این اهداف تسهیل شود.
وی همچنین بر ضرورت الگوبرداری از تجارب موفق داخلی و بینالمللی برای تحقق اقتصاد مقاومتی و تولید ثروت پایدار تأکید کرد.
گفتنی است؛ لزوم بهرهبرداری از ظرفیتهای کارگو ترمینال(پایانه بار هوایی)، توجه ویژه به امنیت غذایی و ساماندهی بیمه بیکاری در دستور کار شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی این هفته استان اصفهان قرار گرفت.
در این نشست، چالشها و موانع پیش روی صادرات، مشکلات بیمهای و کمبود نیروی کار در صنایع استان با مسئولان مربوطه بررسی شد.
-
دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳:۱۵
-
۸ بازديد
-

-
پیام سپاهان
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/964013/