پیام سپاهان

آخرين مطالب

آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان اقتصادی

آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - به گزارش مخاطب 24: با وجود اطلاع‌رسانی معاون راهبردی و امور مجلس دولت و رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت که با قطعیت اعلام کرده بود امروز وزیر اقتصاد به مجلس معرفی می‌شود، این امر باز هم به تعویق افتاد.
محسن اسماعیلی، معاون امور مجلس رئیس‌جمهور که پیش از این به صورت قطعی اعلام کرده بود امروز یکشنبه 21 اردیبهشت وزیر اقتصاد برای دریافت رأی اعتماد به مجاس معرفی می‌شود، در گفت‌وگوی جدیدی به خانه ملت گفت: «وزیر اقتصاد و دارایی این هفته به مجلس معرفی نخواهد شد.
» او در ادامه با اشاره به مواد و مهلت قانونی دولت توضیح داد: «طبق اصل 135 قانون اساسی، رئیس‌جمهور فرصت دارد ضمن تعیین سرپرست برای وزارتخانه‌هایی که وزیر ندارند تا مدت سه ماه اقدام به معرفی گزینه مورد نظر کند و این کار حتماً در مهلت قانونی انجام خواهد شد.»
واکنش نمایندگان مجلس به معرفی سیدعلی مدنی‌زاده به عنوان گزینه اصلی وزارت اقتصاد
طبق شنیده‌ها هرچند امروز وزیر اقتصاد از سوی دولت به مجلس معرفی نشد، اما آنچه تغییری در آن رخ نداده معرفی سیدعلی مدنی‌زاده به عنوان وزیر اقتصاد جدید دولت است. معرفی مدنی‌زاده قطعیت یافته و امروز در لابی مجلس به‌وضوح مشخص بود که نمایندگان هم به این قطعیت پی برده‌اند و تنها منتظر معرفی او هستند.
واکنش نمایندگان به معرفی سیدعلی مدنی‌زاده به عنوان وزیر اقتصاد، اما متفاوت و البته درخور توجه بود. در گفت‌و‌گو‌های غیررسمی که خبرنگار تجارت‌نیوز با نمایندگان داشت برخی تاکید داشتند نظر خود را بعد از معرفی و بررسی سوابق و شرایط گزینه پیشنهادی اعلام خواهند کرد.
برخی هم می‌گفتند با توجه به نداشتن تجربه کافی در حوزه اجرایی، مدنی‌زاده توانایی آن را ندارد که به عنوان فرمانده اقتصادی دولت شرایط آشفته این روز‌های کشور را اداره کند.
از طرفی تعدادی دیگر از نمایندگان، با وجود نبود سابقه اجرایی در کارنامه مدنی‌زاده، او را گزینه مناسبی می‌دانند. به نظر این نمایندگان وزنه علمی و تخصصی وزیر پیشنهادی به اندازه‌ای قوی و پربار است که بتوان از گزینه «نداشتن سابقه اجرایی» چشم‌پوشی کرد. برخی از نمایندگان هم عقیده داشتند در صورتی که مجلس به مدنی‌زاده رأی اعتماد دهد او می‌تواند خلاء تجربه خود را با معاونان و مشاوران متخصص و قوی پر کند.
اختلافات در دولت بر سر معرفی مدنی‌زاده
همچنین یک منبع آگاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار تجارت‌نیوز از وجود برخی اختلافات در دولت بر سر معرفی مدنی‌زاده پرده برداشت. این منبع آگاه تاکید داشت بخشی از دولتی‌ها به دلیل نداشتن سابقه اجرایی مدنی‌زاده را شایسته حضور در وزارت اقتصاد نمی‌دانند.
البته همچنان به گفته برخی از نمایندگان دلیل اصلی معرفی نشدن مدنی‌زاده به مجلس همان گزینه «به اتمام نرسیدن استعلامات» اوست.
لابی مدنی‌زاده پیش از معرفی رسمی به مجلس آغاز شده است
علاوه بر این موارد، خبرنگار تجارت‌نیوز کسب اطلاع کرده است با وجود اینکه سیدعلی مدنی‌زاده هنوز به صورت رسمی از طرف دولت به مجلس معرفی نشده، اما در روز‌های اخیر استاد اقتصاد دانشگاه شریف لابی خود در مجلس را آغاز کرده و با برخی نمایندگان دیدار‌هایی برای جلب رضایت آنها داشته است. گفته می‌شود امروز عصر هم تعدادی از نمایندگان با مدنی‌زاده ملاقات خواهند کرد.
منبع: تجارت نیوز

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/963970/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

همایش معاونان تعاون و روسای ادارات قطب 3 کشوری بنیاد شهید و امور ایثارگران به میزبانی استان اردبیل برگزار شد

هوش مصنوعی اپل پیشرفته‌تر می‌شود؛ آینده سیری چه خواهد شد؟

مدارس شاهد باید الگوی نظام تربیتی کشور بشوند

انجمن اولیا و مربیان مدارس نقش مهمی در توسعه سرمایه اجتماعی دارند

اجرای طرح ملی «سه‌شنبه‌های تکریم شهدایی» با حضور مادران شهدا در گلستان

تقدیر مدیرکل آموزش‌وپرورش استان از مدیر خلّاق اصفهانی

برگزیدگان همایش کوهپیمایی فرهنگیان اصفهان به رقابت‌های کشوری اعزام می‌شوند

ایرپاد پرو 2 حالا بدون آنکه متوجه شوید، از شنوایی شما محافظت می‌کند!

سرمقاله اطلاعات/ متنی که خوانده نشد!

مرمت عصارخانه «جماله» اصفهان از سر گرفته شد

بازهم یک فرونشست دیگر؛ اینار در خیابان شهید قدوسی اصفهان

تقدیر مدیرکل آموزش‌وپرورش استان از مدیر خلاق اصفهانی

برگزیدگان همایش کوهپیمایی فرهنگیان اصفهان به رقابت های کشوری می‌روند

تبلیغات آزاردهنده مرورگر اج متوقف می‌شوند؛ اما نه برای ما

دیپلمات پیشین: کنسرسیوم منجر به توسعه روابط ایران با اعراب خواهد شد

سرمقاله جوان/ بهره اصول امام در مذاکرات

سرمقاله فرهیختگان/ خمینی حقیقتی پویا

تمهیدات ترافیکی پلیس راه اصفهان در سالگرد ارتحال حضرت امام(ره)

پیام استاندار به مناسبت14خردادسالروز رحلت حضرت امام خمینی(ره) و قیام15خرداد

هشدار درباره میراث سیمین دانشور

قیمت ناتینگ فون 3 لو رفت؛ ورود به قلمرو پرچمدارها

نیوزویک: قدرت پهپادی ایران در غرب آسیا بی‌نظیر است

سرمقاله شرق/ مذاکرات هسته‌ای و دو تحول جدید

بازگشت 3 کلینیک خصوصی به چرخه خدمات درمانی تأمین اجتماعی در اصفهان

ضرب‌وشتم پرسنل اورژانس توسط راهبران قطار در کاشان

شهریه مدارس غیردولتی خرداد ماه ابلاغ می‌شود / دریافت وجه غیررسمی ممنوع است

دانش آموز اصفهانی فاتح تنیس روی میز زیر 15 سال ازبکستان/ «مبین امیری» بر سکوی قهرمانی جهان ایستاد

تأکید بر حل مسائل کارگری با رویکرد“تفاهمی سه‌جانبه”و پرهیزازاقدامات موقتی

لزوم فعال‌سازی خیرین و سرمایه‌گذاران در حوزه محیط‌زیست

تمام ظرفیت استان برای «ایران جان» بسیج می‌شود

“گام دوم تمدن” ایران با محوریت گردشگری را کلید خواهد زد

سرمقاله همشهری/ خمینی و انقلاب در سلوک

اشتباه برجام تکرار نشود، هدف لغو تحریم‌هاست

سرمقاله آرمان ملی/ مصر و تلاش‌ها برای کنسرسیوم هسته‌ای

هرم هسته‌ای در سرزمین اهرام

«نیمه پنهان» اصفهان در برنامه طرح ملی «ایران جان» نمایش داده شود

تجلیل استاندار اصفهان از دانش‌آموز خبرنگار شاهین‌شهری با نیازهای ویژه

استاندار اصفهان: پیگیری مشکلات مردم در بستر تحقق شعار دولت وفاق

غافل‌گیری بزرگ؛ مایکروسافت تولید ویدیو با هوش مصنوعی را رایگان کرد

اکونومیست: جاسوسی برای ایران در اسرائیل در حال فراگیر شدن است

سرمقاله کیهان/ این «‌مین» را علی‌(ع) کاشت و خمینی منفجر کرد

برگزاری آیین‌های مذهبی و انقلابی در نیمه خرداد در جزیره کیش

نشست شورای مدیران معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید برگزار شد/ ضرورت نوآوری در خلق آثار فرهنگی و قالب‌های نوین رسانه‌ای

سرمقاله ایران/ راه علاج فلسطین، راه حل روح الله

پیش‌بینی وزش باد، گرد وغبار و شرایط ناپایدار دریایی

بازی جیمز باند همین هفته رونمایی می‌شود؛ اولین تصویر رسمی را ببینید

سرمقاله اعتماد/ ایده‌‌های‌ امریکایی بر مدار زیاده‌‌خواهی

دانش آموز اصفهانی فاتح تنیس روی میز زیر 15 سال تاشکند / مبین امیری بر سکوی قهرمانی جهان ایستاد

سرمقاله هم میهن/ اصلاحات فقهی امام

کیهان شاکی شد: همراهی پادوهای دشمن با اسرائیل علیه کیهان

ویکی پدیاجستجو