پیام سپاهان

آخرين مطالب

معاون سیاسی واجتماعی استاندار اصفهان:

تأکید بر حل مسائل کارگری با رویکرد“تفاهمی سه‌جانبه”و پرهیزازاقدامات موقتی اجتماعی

تأکید بر حل مسائل کارگری با رویکرد“تفاهمی سه‌جانبه”و پرهیزازاقدامات موقتی
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - معاون استاندار اصفهان گفت: مسائل کارگری با رویکرد "تفاهمی سه‌جانبه" و پرهیز از برخوردهای موقتی در استان و دوری از اقدامات موقتی و دفعی حل می‌شود.

به گزارش اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، ایوب درویشی در جمع تشکل‌های کارگری استان که با حضور، نمایندگان کارگران، کارفرمایان و دستگاه‌های دولتی برگزار شد، بر ضرورت حل مسائل حوزه کار با رویکرد سه‌جانبه‌گرایی تفاهمی و مبتنی بر کار کارشناسی تأکید کرد.
وی با اشاره به پیچیدگی چالشهای پیشرو (از جمله مشکلات تأمین انرژی، قطعی برق و ناترازیهای اقتصادی) خاطرنشان کرد:کارگران، کارفرمایان و دولت دشمن یکدیگر نیستند؛ این سه رکن، مکمل همدیگرند و تنها با نگاه منصفانه و کارشناسی به مسائل و پذیرش این واقعیت که “بدون کارخانه سرپا، کارگری وجود ندارد” می‌توان گره‌ها را گشود.
وی تصریح کرد: حل مشکلات این حوزه نیازمند برخورد ریشه‌ای، دوری از اقدامات موقتی و دفعی و توجه همزمان به دغدغه‌های کارگران و کارفرمایان است.
درویشی گفت:بخش کارگری، زحمتکشانی هستند که بار اصلی چرخش چرخهای اقتصاد کشور بر دوش آنهاست و پنهان کردن مشکلات این قشر یا برخورد صوری با خواسته‌هایشان راه‌حل نیست.
وی در بخشی از صحبت‌های خود تشکیل جلسات مشترک مستمر وتداوم هماهنگی و هم‌اندیشی سه‌جانبه با حضور تشکلهای کارگری، نمایندگان کارفرمایان و دستگاه‌های اجرایی را از جمله راه‌حل‌ها برشمرد.
وی رصد نظام‌مند مسائل و پایش و احصای اولویت‌بندیشده مشکلات کارگری استانی، ملی و ارائه پیشنهادات کارشناسی به وزارتخانه‌های مربوطه، پیگیری در سطح ملی از طریق مکاتبه فوری با نهادهای مرکزی (از جمله مجلس شورای اسلامی و شورای عالی کار) برای انعکاس واقعیتهای استان و جلب حمایت سیاستی را راهکار حل مسائل عنوان کرد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان با اشاره به تمرکز بر حل 2 پرونده فوری بازگشایی گره‌های بیمه‌ای کارگران ساختمانی (معطل مانده در سالهای اخیر) ورسیدگی به مشکل افراد تحت پوشش بیمه
بر اجرایی‌سازی فوری مصوبات، تشکیل کمیته‌های تخصصی سه‌جانبه متشکل ازنمایندگان تشکل‌های کارگری، اتحادیه‌های کارفرمایی و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط استانداری، وزارت کار، سازمان انرژی تاکید کرد.
درویشی تاکید کرد:رصد روزانه مشکلات بیمه‌ای کارگران ساختمانی، ارائه راه‌حل برای ناترازی انرژی در واحدهای تولیدی تا پایان مرداد 1404 انجام شود.
وی اولویت‌بندی مصائب کارگری و اتصال به سامانه‌های ملی از جمله راه‌اندازی سامانه رصد مشکلات کارگری استان تا وثبت لحظه‌ای شکایات توسط تشکل‌ها با محوریت اتصال به سامانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ایجاد داشبورد مدیریت بحران در دفتر استاندار را از دیگر راه‌حل‌های مشکلات بخش صنف کارگری عنوان کرد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان با تاکید به محدودیت‌های اختیارات استانی بیان کرد:70 درصد مسائل مطرح‌شده مانند تعرفه‌های انرژی و قوانین بیمه‌ای در حیطه اختیارات ملی است و تأخیر در تصمیم‌گیری مرکز به نارضایتی کارگران و کارفرمایان دامن می‌زند اما صدای کارگران باید در اولویت باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/968358/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

به‌جای «پروفایل» چه بگوییم؟

در بیشتر بازارها قیمت گلکسی زد فولد 7 و فلیپ 7 ثابت می‌ماند

روزنامه عبری مخالف نتانیاهو: اسرائیل بدون آمریکا نمی‌تواند به ایران حمله کند

عبور مترو از جوار «مسجد «جامع» اصفهان زیر ذره‌بین یونسکو قرار گرفت

رویداد Ubisoft Forward امسال برگزار نخواهد شد

افشای بزرگ‌ترین تخلف رجیستری؛ 21 هزار گوشی قاچاق در بازار ایران

«گزارش جامع» آژانس مقدمه‌ای برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه است

خرس زخمی؛ گزینه حمله اتمی روی میز پوتین؟

تصادف در محور قم_اصفهان یک کشته بر جا گذاشت

مشکل عرضه کتاب فارسی در کشورهای دیگر

اشغال تبریز و لزوم شناسایی نسل کشی آذری‌ها توسط عثمانی

گزینه‌های دشوار پوتین پس از عملیات بی‌سابقه اوکراین

بازی مترویدوانیا خدای جنگ در راه است؟

میزبانی اصفهان از مهمانان داخلی و خارجی کنگره بین‌المللی راه نجات

لزوم تدوین پیوست فرهنگی دانش‌آموزی در رویداد راه نجات

افزایش جمعیت را اولویت نخست شهرستان‌ها قرار دهید

نائب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی وارد اصفهان شد

ضرورت افزایش جذابیت زبان فارسی

پشت پرده چرخش بن سلمان در برابر تهران

پرفروش‌ترین گوشی‌های بازار آمریکا مشخص شدند؛ رقابت نزدیک اپل و سامسونگ

اسرائیلیات هندو؛ واکاوی همگرایی سیاست‏‌های دهلی نو و تل آویو

حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

وداع با پیکر جانباز شهید زیبنده با حضور مدیر کل بنیاد مازندران

توسعه مشارکت و همکاری های بنیاد شهید و رسانه ملی برای تولید آثار فاخر هنری

تحلیلگر آمریکایی: چرا تهدید ایران دیگر کارساز نیست؟

گیتی‌پسند در آستانه فتح جام سفیر

مرورگر کروم با قابلیتی کاربردی در بخش فایل‌های PDF آپدیت شد

پیام رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

مایکروسافت بار دیگر کارمندانش را اخراج کرد؛ این‌بار 305 نفر

روایت «فارن پالیسی» از سریع‌ترین راه برای نابودی فرصت توافق با ایران

مناسبت روز/ چهارشنبه 14 خرداد ماه

دریای مواج، بادهای شدید و احتمال رگبار در ارتفاعات هرمزگان

یوتیوب دیگر از این مدل‌های آیفون و آیپد پشتیبانی نمی‌کند

چگونه اوکراینی‌ها حمله پهپادی هولناک به روسیه را رقم زدند؟

امام راحل(ره) احیاگر هویت اسلامی ملت بود

فراخوان انتخاب آثار برتر ادبیات نمایشی

پیام مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان به مناسبت سالگرد رحلت امام خمینی و قیام خونین 15 خرداد

تاریخ عرضه بازی Let Them Trade اعلام شد

بازی محبوب فورتنایت با هوش مصنوعی متحول می‌شود

طلایی که در کُره سنگ شد

شرایط بغرنج منطقه رویکرد مصر را تغییر داده است

اعتماد گزارش داد: کینه ناتمام 88

روایت «ونس» از استراتژی دولت ترامپ در استفاده از نیروی نظامی

دیپلمات پیشین: به مرز بین جنگ و صلح نزدیک شده‌ایم

گاردین: آیا تایوان جرقه جنگ بعدی را می‌زند؟

برگزاری جشن ازدواج دختران شهدای مدافع حرم با حضور چهره‌های فرهنگی در قم

تجلیل ملی از 75 خانواده شهید کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران

«چاله چوله‌های زندگی من» منتشر شد

از «مَرکَب شیطان» تا «دوچرخه»!