متکدی پولدار و بیمارنمای کاشانی بهدام افتاد
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - فارس / مسئول واحد غربالگری شهرداری کاشان گفت: دومین متکدی دارای وضعیت مالی مناسب در کاشان توسط واحد غربالگری شهرداری شناسایی و با حکم قضائی دستگیر شد.
مهدی هاشمپور، مسئول واحد غربالگری شهرداری کاشان اظهار داشت: فردی که با وجود برخورداری از وضعیت اقتصادی مطلوب، در سطح شهر اقدام به تکدیگری و تظاهر به بیماری میکرد، با همکاری اورژانس اجتماعی اداره بهزیستی شناسایی شد.
بازار ![]()
وی با بیان اینکه این فرد با فریب افکار عمومی خود را ناتوان معرفی میکرد، افزود: بررسیهای اولیه نشان داد این شخص دارای سلامت جسمی است و تنها برای کسب درآمد، وانمود به بیماری و نیازمندی میکرد.
هاشمپور تصریح کرد: در ادامه تحقیقات مشخص شد متکدی مذکور مالک خانه و دارای منابع مالی مختلفی بوده و بهقصد سوءاستفاده از عواطف شهروندان به این شیوه اقدام کرده است.
مسئول واحد غربالگری شهرداری کاشان گفت: این فرد پس از هماهنگی با مقامات قضایی و انتظامی، بازداشت و با دستور مقام قضائی به زندان کاشان منتقل شد.
طبق ماده 712 قانون مجازات اسلامی، تکدیگری جرم تلقی شده و مرتکبین به آن تحت پیگرد قانونی قرار میگیرند.
-
يکشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۵:۲۲
-
۷ بازديد
-

-
پیام سپاهان
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/963923/