هوش مصنوعی به کمک هلالاحمر اصفهان میآید
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - به گزارش خبرنگار مهر، بمانعلی یوسفی صبح چهارشنبه در نشست خبری اظهار کرد: هلال احمر اصفهان فرآیندهای خود را در سه مرحله قبل، حین و پس از حادثه تعریف کرده است و برنامهریزی برای بهرهگیری از هوش مصنوعی نیز در همین چارچوب در حال انجام است.
وی افزود: جمعیت هلال احمر استان اصفهان در سال 1403 به چهار هزار و 121 حادثه پاسخ داد، اظهار کرد: این آمار 10 درصد از 42 هزار و 191 حادثه ثبتشده در سراسر کشور را تشکیل میدهد.
یوسفی خاطرنشان کرد: این آمار نشاندهنده نقش پررنگ این استان در مدیریت بحرانهاست. از این تعداد 2 هزار و 260 حادثه معادل 55 درصد مربوط به حوادث جادهای بوده است.
به گفته معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر اصفهان افزود: امدادرسانی این جمعیت از طریق 46 پایگاه امدادی، شامل 40 پایگاه جادهای، 2 پایگاه کوهستان، یک پایگاه ساحلی، یک پایگاه واکنش سریع و یک پایگاه امداد هوایی پوشش داده شده است.
یوسفی با بیان اینکه حوادث جادهای استان در سال گذشته 2 هزار و 260 مورد و بیشترین نوع حادثه در استان بوده است، ابراز کرد: این آمار به دلیل موقعیت جغرافیایی اصفهان، جاذبههای گردشگری، مراکز درمانی و صنعتی و تردد از 9 استان همجوار است.
به گفته وی، هلال احمر اصفهان در این حوادث 2 هزار و 240 نفر را به مراکز درمانی منتقل کرد و خدمات رایگان شامل تجهیزات پزشکی مانند کلاه گردنی، سرم و آتل ارائه داد. همچنین، رهاسازی مصدومان با تجهیزات وارداتی گرانقیمت انجام شد که در بسیاری موارد، پیش از ورود اورژانس صورت گرفت.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر اصفهان با اشاره به اینکه حوادث کوهستان با 97 مورد، پس از حوادث جادهای در رتبه دوم قرار دارد، اضافه کرد: این حوادث به دلیل نیاز به جستجو و نجات در ارتفاعات بالای 2 هزار تا سه هزار متر، به طور معمول 24 تا 75 ساعت زمان میبرند.
یوسفی با بیان اینکه پایگاه پادنا در سمیرم و پایگاه نطنز، بهویژه در کوههای دنا و کرکس، بیشترین حوادث کوهستان و پاسخگویی را داشتهاند، افزود: در سال 1403، هلال احمر به 28 مورد مفقودی پاسخ داد که این عملیات پس از تأیید نیروی انتظامی و با اعزام تیمهای جستجو و نجات انجام شد و انرژی و زمان زیادی از امدادگران گرفت.
وی آمار کل افراد حادثهدیده در این حوادث 13 هزار و 314 نفر اعلام کرد و گفت: که شامل افرادی است که در صحنه حادثه حضور داشتند. از این تعداد، 2240 نفر مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند. خدمات درمانی رایگان هلال احمر، هزینههای میلیونی برای تجهیزات پزشکی را پوشش داد.
یوسفی افزود: مقایسه آماری نشان میدهد که حوادث ترافیکی در سال 1403 نسبت به سال 1402 کاهش یافته است. این کاهش نتیجه بهبود زیرساختها و اقدامات پیشگیرانه بوده که در گزارشهای رسانهای نیز اعلام شد.
به گفته وی پایگاه مورچهخورت با پوشش انتهای آزادراه کاشان، محور اصفهان-میمه و ورودی بهارستان، بیشترین حوادث را پاسخ داده است. شهرستان مبارکه نیز به دلیل محورهای مواصلاتی و صنعتی بودن، پرحادثهترین شهرستان استان بود.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال هلال احمر اصفهان با اشاره به اینکه 30 هزار و 750 امدادگر آموزشدیده و 357 تیم عملیاتی شامل 152 تیم خواهران فعالیت میکند، افزود: این نیروها در زمینههای جادهای، کوهستان، آوار، سیلاب و حمایتهای روانی آموزش دیدهاند. تیمهای خواهران در سال گذشته مقام اول کشوری را در مسابقات امدادی کسب کردند.
به گفته یوسفی هلال احمر استان با 329 خودرو، شامل 63 آمبولانس و 119 خودروی امدادی، عملیات امداد و نجات را پشتیبانی میکند. این تجهیزات در حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله برای برپایی اردوگاههای اضطراری نیز استفاده میشوند.
وی در خصوص آمبولانسها ابراز کرد: وظیفه اصلی هلال احمر جستجو، نجات و انتقال مصدومان از محل حادثه به محل تریاژ است، در سطح استان، 63 دستگاه آمبولانس فعال و بهروز در اختیار داریم که از نظر فنی مشکل قابلتوجهی ندارند.
یوسفی افزود: مرکز کنترل و هماهنگی هلال احمر با سامانه 112، بهصورت 24 ساعته حوادث را ثبت و به نزدیکترین پایگاه یا شعبه ارجاع میدهد. این سیستم شبکهای، سرعت و دقت امدادرسانی را افزایش داده است.
معاون امداد و نجات هلال احمر استان اصفهان در خصوص امدادرسانی به حادثه بندر شهید رجایی نیز گفت: تنها تیمهای واکنش سریع اصفهان برای آتشسوزی بندرعباس اعزام شدند.
یوسفی درخصوص آمار امدادرسانی به آنچه یک مورد حوادث تروریستی در استان در سال گذشته عنوان شده بود، گفت: امدادرسانی برای حادثهای در خمینیشهر بوده است.
کد خبر 6459571
-
چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱:۲۵
-
۱۶ بازديد
-

-
پیام سپاهان
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/963066/