پیام سپاهان

آخرين مطالب

اصفهان 409 خانه هلال دارد اقتصادی

اصفهان 409 خانه هلال دارد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - به گزارش خبرنگار مهر، محسن مؤمنی صبح چهارشنبه در نشست خبری اظهار کرد: این استان 409 خانه هلال دارد که در مساجد، مراکز اجتماعی و حتی بنگاه‌های اقتصادی مستقر بوده و فعالیت‌های بشردوستانه را ترویج می‌کنند.
به گفته وی، این خانه‌ها با هدف ترویج فعالیت‌های داوطلبانه و بشردوستانه، به‌ویژه در مناطق محروم، خدمت‌رسانی می‌کنند و برخی از این خانه‌ها، مانند خانه هلال شهرک سلامت، بسیار فعال هستند در حالی که برخی دیگر نیاز به تقویت دارند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر اصفهان با بیان اینکه این جمعیت با 30 هزار و 750 امدادگر را در دوره‌های عمومی و تخصصی آموزش داده است، ابراز کرد: این افراد پس از آزمون‌های علمی و عملی، درجات نجاتگر یک، 2 و سه یا ایثار دریافت می‌کنند. امدادگران در پایگاه‌ها و خانه‌های هلال، آماده پاسخگویی به حوادث و خدمت‌رسانی هستند.
مؤمنی با اشاره به اینکه داروخانه هلال احمر در ایام نوروز به‌صورت 24 ساعته و در سایر ایام تا ساعت 20 فعال است، اضافه کرد: این داروخانه در سطح کشور جزو یک یا 2 مرکز برتر از نظر تعداد مراجعان است و خدمات رایگان یا کم‌هزینه ارائه می‌دهد.
وی با اشاره به اینکه مراکز واکسیناسیون هلال احمر در همه شهرستان‌ها، از جمله کاشان و شهرضا، معاینات و واکسیناسیون زائران حج را انجام می‌دهند، خاطرنشان کرد: بیش از 90 درصد زائران در محل خودشان خدمات دریافت می‌کنند و نیازی به سفر به اصفهان ندارند؛ همچنین کمیسیون پزشکی تخصصی نیز مشکلات پزشکی زائران را بررسی می‌کند.
مؤمنی با اشاره به وجود تنها یک بالگرد امدادی در هلال احمر اصفهان، افزود: برنامه‌هایی برای افزایش تعداد بالگردها در دست بررسی است تا پاسخگویی به حوادث بهبود یابد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان با اشاره به اینکه حوادث استان در سال 1403 نسبت به 1402 کاهش یافته است، تأکید کرد: اعلام نقاط ضعف و آمار حوادث، به شناسایی و رفع مشکلات کمک می‌کند تا این روند کاهشی ادامه یابد.
کمک خیریه‌ها به هلال احمر اصفهان
مؤمنی با اشاره به اینکه خیران در 15 باب خیریه استان با هلال احمر همکاری می‌کنند، افزود: درآمد این خیریه‌ها صرف حل مشکلات مردم می‌شود؛ همچنین به تازگی یکی از خیران زمین و امکانات برای ساخت پایگاهی در علویجه اهدا کرده‌اند.
وی در ادامه به تیم‌های آنست هلال احمر استان اصفهان اشاره کرد و گفت: از 86 قلاده سگ امدادی کشور، سه قلاده در اصفهان فعال هستند که 2 قلاده در عملیات جستجو و نجات مشارکت دارند. این سگ‌ها در حوادث حیاتی عمل می‌کنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر اصفهان همچنین به مانورهای مشترک و پروتکل‌های مدیریت بحران اشاره کرد و افزود: هلال احمر با تفاهم‌نامه‌های مدیریت بحران، مانورهای مشترکی برای حوادثی مانند بحران‌های هسته‌ای یا پالایشگاهی برگزار می‌کند. این تمرین‌ها با هماهنگی دستگاه‌هایی مانند فرودگاه، آمادگی عملیاتی را تضمین می‌کند.
مؤمنی همچنین از رسانه‌ها خواست اخبار هلال احمر را دقیق منعکس کنند تا مردم با خدمات این سازمان آشنا شوند.
وی پیشنهاد تشکیل تیمی از خبرنگاران برای همراهی با گروه‌های عملیاتی در حوادث را مطرح کرد.
کد خبر 6459718

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/963039/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بارش پراکنده و رعدوبرق در شمال اصفهان؛ وزش باد شدید در راه است

فولاد مبارکه در اتاق شیشه ای

پیوستن ایران به جمع چند تولیدکننده کلاف API در دنیا به همت فولاد مبارکه/ تولید کلاف گرم API X 60 با وجود استاندارد‌های سخت‌گیرانه

قمصر، شهر گل و گلاب + فیلم

حفظ نخبگان یک ضرورت است/برگزاری اختتامیه جشنواره فن آفرینی با حضور نمایندگان یونیسف

دیدار مجدد با آیفون 16 پرو مکس؛ پرچم‌دار گران‌قیمتی که ارزش خرید ندارد!

مانیتور گیمینگ فیلیپس با پنل IPS و نرخ نوسازی تصویر 390 هرتز معرفی شد

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

نشست هم‌اندیشی نکوداشت سالروز ورود علی ابن امام محمدباقر به کاشان برگزار شد

آقاجانلو: ضرورت تعیین نقطه بهینه تولید در فولاد مبارکه/ زرندی: سرمایه‌گذاری در اکتشاف؛ اولویت امسال فولاد مبارکه است

برگزاری ششمین دوره انتخابات کانون مداحان کاشان

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

فرونشست زمین، آثار تاریخی اصفهان را تهدید می‌کند

معلم نسل آینده باید تحلیل‌گر، خلاق و آشنا به فناوری باشد

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

آشنایی با مدارس علمیه باب العلم و دارالعلم کاشان

از وضعیت تکواندو در اصفهان تعجب می‌کنم/ تکلیف اعزام‌مان مشخص نیست‌

تراکتور زیر تیغ نقد یا پشت دیوار توهم؟/ از اصفهان تا تبریز؛ جغرافیا بهانه است

تأکید رئیس شورای شهراصفهان بر بهره‌گیری از سرمایه‌های خرد در توسعه شهر

آتشکده هارپارک ابیانه مرمت شد

مدیران واقعی در بحران‌ها می‌درخشند، نه پشت سایه اعداد و ارقام مخفی می‌شوند

ضرورت انتقال ارزش‌های انقلاب به نسل جوان

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

اصفهان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی در سال 2025 شد

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

اختتامیه نوزدهمین جشنواره فن‌آفرینی شیخ بهایی در اصفهان برگزار می‌شود

نوغان‌داری ارزآور و صادراتی است

عکس نوشته: پله پله تا ملاقات خدا در تنها مسجد 5 طبقه جهان

نیروگاه خورشیدی 8 مگاواتی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان کلنگ‌زنی شد

یک نگرانی برای ورزش اصفهان؛ پالایش نفت در لیگ برتر می‌ماند؟

مادسازان Starfield از این بازی خسته شده‌اند

گوشی ارزان جدید هواوی Hi Enjoy 80 با طراحی پرچمدار معرفی شد

سرمقاله ایران/ ایران و زنان

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

تکمیل، بهسازی و مرمت پشت بام موزه مردم شناسی جوشقان قالی

آزادی 47 زندانی مالی و جرایم غیرعمد استان در دهه کرامت

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

برگزاری بوت‌کمپ تخصصی خوانش نستعلیق برای طراحان تایپ

توزیع بیش از 2600 جعبه تخم نوغان در شهرستان بابل