پیام سپاهان

آخرين مطالب

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران:

دانشگاه‌ها در پاسداشت و تبیین ارزش‌های شهدا پیشگام باشند گفتگو

دانشگاه‌ها در پاسداشت و تبیین ارزش‌های شهدا پیشگام باشند
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امورایثارگران در مراسم سومین جشنواره جایزه ملی سردار شهید سلیمانی گفت: دانشگاه‌ها باید در تبیین واقعیت‌ها و گسترش فرهنگ ایثار و مقاومت پیش‌قدم باشند.

به گزارش «ایثار»، دکتر یعقوب سلیمانی، در مراسم سومین جشنواره ملی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که در سالن عدالت دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اشاره به جایگاه والای فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه اسلامی، گفت: برگزاری این جشنواره در محیط علمی و دانشگاهی، آن هم در دانشکده‌ای که مزین به نام شهید آیت‌الله دکتر بهشتی است و هم‌زمانی آن با ایام دهه کرامت، هفته معلم و گرامیداشت شهدای خدمت، اهمیت ویژه‌ای به این مراسم بخشیده است. این همایش نه‌تنها ادای دین به مقام شامخ شهدا، بلکه پاسداشت ارزش‌های ناب انقلاب اسلامی و فرهنگ مقاومت است.
وی افزود: شهیدان، بویژه سردار دل‌ها، شهید حاج قاسم سلیمانی، نماد ایثار، وفاداری، ولایت‌مداری و مجاهدت هستند. ایستادگی آنان در راه خدا و آرمان‌های بلند انقلاب، نه‌تنها امنیت و عزت را برای ملت ایران به ارمغان آورده، بلکه الگویی جهانی از انسان‌سازان حقیقی ارائه داده است.
دکتر سلیمانی به نقش شهید مطهری در تبیین منطق شهادت پرداخت و اظهار داشت: از دیدگاه شهید مطهری، شهید کسی است که همچون شمع، با سوختن خود، مسیر را برای دیگران روشن می‌کند. او در کتاب‌های خود تاکید دارد که شهید با فداکاری و ازخودگذشتگی، روح حیات را در کالبد جامعه می‌دمد و زمینه رشد و شکوفایی ارزش‌های اسلامی را فراهم می‌سازد. شهید، نه تنها در جغرافیای زمان و مکان محصور نیست، بلکه حضور او جاری در روح جامعه است.
وی ادامه داد: تمام اقشار جامعه، از جمله علما، اندیشمندان، دانشمندان، معلمان، پزشکان و سایر خدمت‌گزاران، برای انجام رسالت خود نیازمند محیطی امن، سالم و آزاد هستند؛ محیطی که به برکت خون شهدا فراهم شده است. بنابراین همه ما مدیون شهدا هستیم؛ چرا که آن‌ها با فداکاری خود، بستر رشد علمی، اخلاقی و فرهنگی کشور را فراهم کرده‌اند.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید همچنین با اشاره به جایگاه معلم در جامعه اسلامی گفت: شهید مطهری نمونه کامل معلمی متعهد، اخلاق‌مدار و تربیت‌محور بود. او نه‌تنها به گفته‌هایش عمل می‌کرد، بلکه با روحیه‌ای سرشار از عشق به تعلیم و تربیت، از دنیاپرستی دوری می‌جست و همواره دغدغه تعالی نسل آینده را داشت. همان‌طور که امام خمینی (ره) فرمودند: «معلمی شغل انبیاست»، زیرا پیامبر اسلام نیز معلمی بود که انسان‌ها را به سوی نور هدایت کرد.
وی با تاکید بر اهمیت نقش دانشگاه‌ها در پرورش نسل آگاه و مسئول، تصریح کرد: دانشگاه‌ها باید در تبیین واقعیت‌ها و گسترش فرهنگ ایثار و مقاومت پیش‌قدم باشند. بسیاری از دانشجویان شاهد و ایثارگر با وجود داشتن سهمیه، بدون استفاده از آن و صرفاً با تلاش خود، به مدارج عالی علمی دست یافته‌اند که این خود نشانگر روحیه خوداتکایی و سربلندی در مسیر ارزش‌های انقلاب است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان گفت: امروز اگر نظام جمهوری اسلامی با اقتدار و عزت در برابر توطئه‌ها و دشمنی‌ها ایستاده، این پایداری مرهون مجاهدت و ازخودگذشتگی شهدا و ایثارگران است. ما وظیفه داریم با حفظ و ترویج فرهنگ شهادت، راه آن عزیزان را زنده نگه داریم و آن را به نسل‌های آینده منتقل کنیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/962347/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام نیازمند در اصفهان به داد رضا شکاری رسید!

شهید رئیسی تا آخرین لحظه حیاتش اخلاق‌مدار بود

ماجرای بزرگترین تظاهراتِ دو دهه گذشته در هلند

پاپ جدید: نمی توانیم برادران و خواهران‌مان در غزه را فراموش کنیم (زیرنویس فارسی)

زمان عرضه پنجمین اوراق صکوک مرابحه ارزی مرکز مبادله ایران

توقیف موتورسیکلت با سوار 9 ساله‌

ثبت ملی یک خوراک از عهد ساسانی + دستور پخت

اصفهان نیازمند بازنگری در مدل مدیریت حمل‌ونقل عمومی است

توقیف موتورسیکلت با راننده 9 ساله در اصفهان

اقتباس، آوازه، خشم؛ نگاهی به جنجال جشن امضای «سووشون»

شکست سیاست مهار ایران

پاس گل بایدن به ترامپ؛ بررسی گزیده‌ای از کتاب «نخستین گناه»

جیب‌بر اعراب

ساز ناکوک شورای عالی فضای مجازی برابر وعده رفع فیلتر پزشکیان

چرا جهان به توافق‌های ترامپ بی‌اعتماد است؟

نیازمند: سپاهان همیشه در قلب من خواهد بود

وزش باد و کاهش دما در نواحی شمال و شمال غرب کشور

اسناد مالکیت مسکن روستایی کشور به 3.8 میلیون جلد رسید

آغاز عرضه 200 میلیون یورویی اوراق صکوک مرابحه ارزی فولاد مبارکه

عرضه 200 میلیون یورویی اوراق مرابحه ارزی فولاد مبارکه

لزوم تدوین برنامه‌های 30 ساله برای توسعه ناوگان اتوبوسرانی شهر اصفهان

خداحافظی احساسی خرید تازه پرسپولیس

آغاز عرضه 200 میلیون یورویی اوراق صکوک مرابحه ارزی فولاد مبارکه‌/ مرحله اول 110 میلیون یورو عرضه می‌شود

از لو رفتن دپوی سیم بکسل‌های میلیاردی قاچاق تا برخورد قاطع با مخدوش کردن پلاک موتورسیکلت

تابستان بهترین فرصت طلایی برای نوسازی ناوگان اتوبوسرانی است

ناپدیدشدن 4 هزار تن شکر دولتی در اصفهان

مقاوم‌سازی 48 درصد از مساکن روستایی مهاباد

بازسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی اصفهان با فروش اتوبوس‌های گازسوز از رده خارج شده

خانه تاریخی امام جمعه اصفهان با مشارکت فولاد مبارکه و خیرین مرمت شد

کاهش بیش از 90 درصدی سهمیه برق فولاد مبارکه؛ از ناترازی عبور کرده و به بحران رسیده‌ایم

آغاز عرضه 200 میلیون یورویی اوراق صکوک مرابحه ارزی در مرکز مبادله ایران

بیانیه باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در ارتباط با نقل و انتقالات این باشگاه

پینگ‌پنگ غنی‌سازی

جولان قاچاق در مناطق آزاد

روند کاهشی اعتماد مردم به پزشکان

هشدار بابت تابستانی سخت و خشک

واکنش رسمی سپاهان به جدایی نیازمند

توقیف موتور سیکلت با راننده 9 ساله در اصفهان

سپاه مامور حفظ انقلاب و خدمت به مردم است

پایان رقابت های ووشو قهرمانی کشور با قهرمانی زنجان

ایران میزبان نمایندگان 5 کشور اروپایی در رالی بین‌المللی جاده ابریشم

قرارداد خرید 20 اتوبوس برقی استاندارد و پلاک‌شده برای شهر اصفهان امضا شد

220 هزار واحد مسکن روستایی در کشور احداث می شود

علیه قاچاق سوخت

سارقان؛ کم‌سن‌تر، خشن‌تر و بیشتر

بهارستان علیه زنان؟

یمن؛ وقتی F-35 تا آستانه سقوط رفت

اهدای 42 سری جهیزیه به نوعروسان خمینی‌شهری

پیشنهاد تشکیل تیمی از خبرنگاران برای همراه شدن با گروه‌های عملیاتی هلال احمر

بررسی مشکلات حوزه کشاورزی فعالان اقتصادی اصفهان در دیدار با استاندار

ویکی پدیاجستجو