پیام سپاهان

آخرين مطالب

سرمقاله سازندگی/ تیغ در دست زنگی مست سیاسی

سرمقاله سازندگی/ تیغ در دست زنگی مست
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - روزنامه سازندگی / «تیغ در دست زنگی مست» عنوان یادداشت روز در روزنامه سازندگی به قلم عمادالدین باقی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
در شبکه‌های اجتماعی گاهی فحاشی‌ها و هتاکی‌هایی دیده می‌شود که آن را به ‌عنوان علائم بالینی یک بیماری در جامعه می‌دانند که تشخیص درستی است اما به وجه دیگر آن که دلیل وفور این رفتارها و پیام ناشی‌ از آنهاست، توجه نمی‌شود.
در دورانی که شادروان آیت‌الله منتظری، قائم مقام رهبری بودند یکی از برنامه‌هایشان اختصاص دادن وقتی به مطالعه نامه‌های مردم بود. اصل نامه‌ها دسته‌بندی می‌شد و به همراه خلاصه‌ای از نامه‌ها در اختیار ایشان قرار می‌گرفت. مسئول نامه‌ها آقا مرتضی یکی از امین‌ترین افراد ایشان بودند. چون بعضی از نامه‌ها حاوی توهین‌های شدید بود، می‌خواستند از باب رعایت ادب و احترام نامه‌ها را جدا کنند و تحویل ندهند اما ایشان تاکید کرده بودند که بدون استثنا تمامی نامه‌ها برای مطالعه تحویل داده شود. نکته جالب این استدلال آموزنده و گرانسنگ ایشان بود که می‌گفتند: اتفاقاً همان فحش‌ها مهم هستند، گاهی از میان همین فحش‌ها، انسان به حقایقی پی می‌برد و میزان درد و رنج مردم را می‌فهمد.
در این روزها که تهدیدات آمریکا و اسرائیل خیلی جدی شده، بیانیه‌ای به عنوان عده‌ای از فعالان جامعه مدنی منتشر کردیم. واکنش‌های بعضی مخالفان بیانیه در رسانه‌های برون‌مرزی هم دیده شد و با بعضی از آنها هم گفت‌وگو و مناظره توسط نگارنده یا بعضی از امضا کنندگان درگرفت اما گفت‌وگوهای فراوانی با افراد دیگر صورت گرفت که در جایی دیده و شنیده نشد. نکته مشترک همه آنها این بود که همراه با دشنام‌های شدیدی می‌گفتند این جماعت متولی همین الان با وجود این تهدیدات دست از سر ما برنمی‌دارند و بدون توجه به همه آن مقاله‌ها و بحث‌های حقوقی امثال شماها در رسانه‌های داخلی کشور با نیات اصلاح‌گرانه، هر روز به بهانه‌ای مزاحم‌مان می‌شوند و حتی به خاطر مصلحت خودشان هم که شده، سعی نمی‌کنند که مردم را به خشم نیاورند، تصور کنید که اگر فردا از این خطر بجهند، چگونه تسمه از گرده ما می‌کشند؟!
وقتی آزادی‌های سیستماتیک را می‌بینم به خشم مردم حق می‌دهم. دشنام‌های آنها تنها راه تخلیه خشم آنهاست.
بازار
در برابر استدلال‌ آنها، توضیح دادن‌های ما دشوار می‌شود. ما می‌کوشیدیم با منطق اصلی و فرعی کردن تضادها و توجه دادن به خطرها برای موجودیت ایران و نگرانی از هم ریختگی جامعه و گسترش خشونت استدلال آنها را کمرنگ کنیم ولی واقعیت این است که پیام مهمی در اعتراضات آنها نهفته است و نشان می‌دهد، جامعه به نقطه جوش رسیده است.
در هر کشور دیگری کسانی که در این شرایط پر خطر پیامک حجاب می‌فرستند و مردم را آزار می‌دهند و به تمام استدلال‌های حقوقی و شرعی که در این سال‌ها دیگر گوش فلک را کر کرده، اعتنا نمی‌کنند، اینان را به عنوان ستون پنجم دشمن به اشد مجازات می‌رساندند اما درد اینجاست که فعلاً تیغ در دست زنگی مست است.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/962245/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تجلیل و تکریم مدیرکل بنیاد مازندران از دختران شهدای سوادکوه

انتخابی تیم ملی در اصفهان؛ جام تختی با حضور مدعیان و غایبان بزرگ

جلسه اضطراری آب در بهارستان؛ تأکید بر عدم قطع برق چاه‌های آب

سخنان ارزشمند امیرحسین ماحوزی

دو خط کتاب/ زندگی با عشق چه زیباست

گام بزرگ ال‌جی در فناوری اولد؛ تولید انبوه پنل‌های آبی فسفرسانس آغاز شد

اولین کامپیوتر ساخته شده از مغز انسان وارد بازار شد؛ فقط 35 هزار دلار!

اپل احتمالاً مدل جدید مک‌بوک پرو را تا پایان سال معرفی می‌کند

رده‌بندی Mafia: The Old Country به وجود خرید درون‌ برنامه‌ای اشاره دارد

شش گزینه جانشینی همتی

لاریجانی در تاریکی

مذاکرات هسته‌ای؛ این بار مخالف‌‏خوانی دموکرات‌‏ها؟

ارزیابی یک کارشناس از «تعویق موقت مذاکرات»

سومین نشست شورای طرح و برنامه شاهد و ایثارگر برگزار شد

حکمرانی غلط آب، تمدن اصفهان را تا مرز نابودی برده است

قاچاق نافرجام مار «پیتون» در نایین

توسعه شبکه توزیع آدوراطب با افتتاح مرکز جدید در اصفهان

بخشی از کتاب/ تغییر جهان با نیروی عشق

زندگی روی دورِ شانس

چرا کاربران اندروید باید به آپدیت‌های امنیتی ماهانه اهمیت بیشتری بدهند؟

پشت پرده ارسال پیامک‌های حجاب

سرباز وفادار ترامپ در سیاست خارجی

ائتلاف غافلگیرکننده ایران در راه است

عزای ماندگار بندر

حق غنی‌سازی

پاستور و سناریوی استیضاح

آغاز ساخت 40 واحد مسکونی خدمتی فراجا در کیش

شکوه حضور رضوی در کیش

کیش میزبان چهارمین کنگره بین‌المللی وانا با محوریت سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی

تأکید بر درآمدهای پایدار، اصلاح ساختارها و نقش محوری شرکت عمران ، آب و خدمات در آینده کیش

مسافران به کشورهای آلوده علائم مالاریا را جدی بگیرند/بیماریابی فعال در کانون‌های تجمع اتباع خارجی

سهام‌داران عدالت بخوانند؛ هشدار مهم درباره ترفند جدید کلاهبرداران

رگبار، طوفان و رعد و برق اصفهان را فرا گرفت

روایت غم و غصه مردم ایران در «هارداسان»؛ 25 قاب از لحظه سقوط تا تشییع

بر توسعه همکاری و امضا تفاهم نامه همکاری تاکید شد

واژگونی پژو پارس در محور بهارستان – کبوتر آباد 6 مصدوم داشت

اصفهان رتبه نخست کشور از نظر تعداد معادن فعال را دارد|کمبود سرمایه‌ گذاری و چالش بازاریابی

غزل زیبای فروغی بسطامی

«شاعرالدین شاه» در نمایشگاه کتاب؛ از نازک‌خیالی بیدل تا زبان سعدی

گوگل ویژگی موبایل‌های سامسونگ را تقلید می‌کند

گوشی میان‌رده جدید اوپو به تراشه قدرتمند مدیاتک مجهز می‌شود

قالیباف و نقد حکمرانی از درون

واژگونی پژو در محور بهارستان – کبوترآباد 6 مصدوم داشت

رئیس هیئت کوهنوردی استان اصفهان انتخاب شد

پای درس ایثار | ماجرای معلم فولادشهری که با دستان خالی، آینده می‌سازد

روایتی از زندگی نماینده مسلمان کنگره آمریکا در بازار کتاب

شعر خوانی زیبای باران نیکراه

شعری زیبا از هوشنگ ابتهاج

نمی شود یک شب بخوابی!

چگونه آثار داستایفسکی را بخوانیم؟