پیام سپاهان

آخرين مطالب

حضرت زهرا(س)، با جهاد تبیین حق حضرت علی(ع) را گرفت سیاسی

حضرت زهرا(س)، با جهاد تبیین حق حضرت علی(ع) را گرفت
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه کاشان، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا(س) به حکمت 75 نهج البلاغه اشاره کرد و اظهار داشت: در این بند از حکمت آمده که غیراز خدای متعال همه موجودات عاقبت فانی دارند.
امام جمعه کاشان به ثواب پرستاری از فرزند معلول اشاره کرد و گفت: مادر و پدری که از فرزند معلولش درخانه پرستاری می‌کند زیر بارش رحمت الهی هستند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی ضمن تسلیت سالروز شهادت شهید مدرس، ابراز کرد: شهید مدرس فردی اسلام شناس، شجاع و نترس بود و شعارش نه شرقی و نه غربی بود.
وی به برگزاری کنگره ملی شهدای استان اصفهان اشاره کرد و یادآور شد: دیشب محضر سردار سلامی در کنگره 24 هزار شهید استان اصفهان بودیم و فرمایشات رهبری در این کنگره پخش شد، ایشان فرمودند استان اصفهان همه شاخص‌های تمدن اعم از علم، هنر، معماری، سلحشوری و شاخصه تدین را دارد.
نماینده ولی فقیه در کاشان با بیان اینکه یک دهم از 240 هزار شهید کشور متعلق به استان اصفهان می‌باشد، خاطرنشان کرد: با توجه به حدیث پیامبراکرم(ص) با سخاوت‌ترین افراد کسی است که یا علمی را بلد شده باشد یا جان خودش را در راه خدا جود کند، لذا استان اصفهان با 24 هزار شهیدی که تقدیم راه خدا کرده با سخاوت‌ترین استان کشور است.
وی به بیان ویژگی‌های شخصیت حضرت زهرا(س) پرداخت و با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند حضرت زهرا(س) خلاصه نبوت و ولایت هستند، یادآور شد: حضرت زهرا(س)، طهارت روح، دین، مغز، اندیشه، دامن و طهارت سرتا سر زندگی دارد و بدون طهارت باطن انسان نمی‌تواند به مقامات عالی برسد.
امام جمعه کاشان، با بیان اینکه امام باقر(ع) فرمود، اطاعت از حضرت زهرا(س) برتمام موجودات از جمله 124 هزار پیامبر و ملائکه مغرب واجب بوده است، خاطرنشان کرد: اطاعت از حضرت زهرا(س) برتمام خلایق واجب است.
وی با بیان اینکه حضرت زهرا(س)، با جهاد تبیین حق حضرت علی(ع) را گرفت، ابراز کرد: براساس روایات برای از بین رفتن تفرقه باید براساس محور عترت و امامت حرکت کرد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی، با بیان اینکه مفتخریم پرچم‌دار انقلاب اسلامی فرزند حضرت زهرا است و پرچم دار حزب الله لبنان نیز سید حسن نصرالله فرزند حضرت زهرا بود، اظهار کرد: عنایات حضرت زهرا(س) امروز ثمر داده است.
عضوخبرگان رهبری تصریح کرد: همین که اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها ناچارشدند شرایط حزب الله را بپذیرند، به خاطر روضه‌های فاطمیه و حملات گسترده موشکی حزب الله به قلب اسرائیل بود.
انتهای پیام. /

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/913760/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (یازدهم تیرماه 1404)

دیدار استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

آیین بزرگداشت شهدای اقتدار و امنیت در کیش برگزار شد

عدالت می‌تواند هم پای توسعه حرکت کند/ در شرایط کنونی موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم

به رسم قدرشناسی؛ محمد کبیری از همراهان پویش همدلی کیش تقدیر کرد

کابوس ترامپ؛ جوان شیعه‌ای که در آستانه فتح نیویورک است

خدمت به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران یک موهبت الهی است

گوشی ارزان 2025 سامسونگ؛ ظرفیت باتری گلکسی A17 لو رفت

ویندوز حدود 400 میلیون کاربرش را از دست داده است

چرا بعضی بازی ها باید کند روایت شوند؟

هیدئو کوجیما: تمام حضورهای افتخاری‌ام در Death Stranding 2 را خودم اضافه کردم

همزمان با سی‌امین سالگرد بازی Ace Combat، کارگردان این سری از ساخت دنباله‌ای جدید خبر می‌دهد

تشیع، مبنای مقاومت ایران

آقارشید، فرماندهِ فرماندهان‌

ایران سیاست «ابهام هسته‌ای» را آغاز می‌کند؟

نگران زندانیان؛ بررسی وضعیت زندان اوین

عملیات نجات بورس

اندیشکده کارنگی مطرح کرد: نفوذ خطرناک نتانیاهو بر ترامپ

عصر ایران: آیا باید سلاح هسته ای بسازیم؟

ستاره نیویورکی دموکرات‌ها

توقف یا تاکتیک؛ آتش‌بس شکننده میان ایران و اسرائیل

بازتعریف وحدت ملی و پذیرش نقد، کلید پایداری و موفقیت آینده ایران است

سنگربان ملی‌پوش در ذوب‌آهن ماندنی شد

شهدای حمله تروریستی؛ نماد اخلاص و سخاوتمندی هستند

تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرار دارد

دیدار مشاوران ایثارگران دستگاه‌های اجرایی با معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران/ امیدآفرینی و باور به آینده در امتداد فرهنگ ایثار و شهادت است

جمهوری اسلامی ایران پرچم حق را در جهان بر افراشته است/ اگر عاشورا نبود باطل بر حق غلبه پیدا می‌کرد

سپاهان برای جذب مهاجم بوسنیایی دست به کار شد

آزادی 235 زندانی جرایم غیر عمد در اصفهان

اجرای عملیات اصلاح 2500 هکتار از باغ‌های استان

شناسایی 14 کانون بحرانی فرسایش بادی در استان

پیش بینی کاهش میدان دید و کیفیت هوا در استان

سوگواره دانش‌آموزی احلی من العسل فردا در سراسر استان

داستان یک شهربازی که به قلب مدرسه آمد

لوگو موقتی جدید گوگل معرفی شد؛ «جست‌و‌جو به شیوه‌ای بی‌سابقه»

کنسول نینتندو سوییچ گران‌تر می‌شود

انتقاد تند خالق Fallout از مدیران صنعت بازی‌های ویدیویی

تاریخ انجام تعدیل نیروی گسترده Xbox مشخص شد

تاریخ رونمایی از بازی جدید Halo اعلام شد

سانسور بازی Ready or Not باعث خشم کاربران شد

سرمقاله صبح نو/ چین و هندسه جنگ 12 روزه

سرمقاله سازندگی/ تقویت دیپلماسی عمومی

راز بقای ترامپ در سیاست آمریکا

آزادی 235 زندانی جرائم غیرعمد در اصفهان

جولان گرما و گردوخاک در اصفهان

مسئولیت‌پذیری کاشانی‌ها در برابر بحران آب

مراسم بزرگداشت سپهبد شهید حسین سلامی در گلپایگان

عطر شهدای اقتدار وطن در شرق پیچید

صائب تبریزی؛ پیشاهنگ سبک هندی