پیام سپاهان

آخرين مطالب

روش پخت لپه پلوی مجلسی به روش کرمانی اجتماعی

  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - به گزارش پارسینه پلاس، برای تهیه لپه پلوی کرمانی، ابتدا لپه را از شب قبل خیسانده و سپس با آب می‌پزیم. برنج را خیس کرده و لپه پخته شده را آبکشی می‌کنیم. پیاز و گوشت را تفت می‌دهیم و سپس با برنج و لپه لایه‌بندی کرده، روی ته‌دیگ قرار می‌دهیم. پس از دم کشیدن، غذا آماده سرو است.

مواد لازممقدار برای 2 نفر
لپه½ پیمانه
برنج2 پیمانه
گوشت گوسفندی300 گرم
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد
زیره سیاه1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

پیام سپاهان

پیام سپاهان

برای تهیه لپه پلوی کرمانی ابتدا لپه را از شب قبل داخل یک کاسه آب می خیسانیم تا نفخ آن برطرف شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در ادامه لپه خیسانده شده را به همراه 2 پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
مرحله 2: خیساندن برنج و آبکشی لپه
در این مرحله برنج را نسبت به نوع آن به مدت 30 دقیقه تا 3 ساعت با 1قاشق چایخوری نمک و آب ولرم می خیسانیم. پس از اینکه پخت لپه به پایان رسید آنرا با آب سرد آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافی اش خارج شود.
مرحله 3: تفت دادن پیاز و گوشت
در این مرحله پیاز را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه کوچک تفت می دهیم، سپس گوشت را به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم و به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند.
مرحله 4: پخت کامل گوشت
پس از اینکه گوشت سرخ و رنگ آن تغییر کرد، 2 پیمانه به همراه زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت به طور کامل بپزد. برای اینکه گوشت خوشمزه تر شود بهتر است آب درون قابلمه به طور کامل جذب گوشت شود.
مرحله 5: پخت اولیه برنج
در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش امد برنج خیسانده شده را اضافه می کنیم و 7 تا 10 دقیقه زمان می دهیم تا پخت اولیه برنج انجام شود.
مرحله 6: اضافه کردن لپه و زیره به برنج
پس از گذشت 3 دقیقه، لپه را به همراه مقداری زردچوبه و زیره به برنج اضافه می کنیم و زمانی که دانه های برنج نرم شدند و مغزشان گیر داشت برنج و لپه را آبکشی می کنیم. حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.
مرحله 7: آماده کردن ته دیگ و لایه‌بندی برنج
در این مرحله مقداری نان یا سیب زمینی ورقه ای شده برای ته دیگ در کف قابلمه قرار می دهیم، سپس نصف مخلوط برنج آبکش و لپه را روی ته دیگ می ریزیم. در ادامه گوشت های پخته شده را در وسط برنج قرار می دهیم و باقیمانده برنج را اضافه می کنیم.
مرحله 8: دم کردن برنج و سرو غذا
حالا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم برنج به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. در پایان پس از اینکه غذا آماده شد آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با گوشت های تکه ای تزیین کرده و به همراه سالاد شیرازی سرو می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/893421/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوای استان اصفهان 2 تا 4 درجه گرم‌تر می‌شود

شورای گفت‌وگوی ملی باید به استان‌ها برود

اصفهان، روایت عشق و هنرخاستگاه توسعه گردشگری معنوی و مذهبی در اصفهان

نخستین گردهمایی توجیهی رؤسای ادارات آموزش بنیاد شهید «منطقه 1» کشور برگزار شد

متولدان 1386 بدون مجوز و با گذرنامه مجاز به سفر اربعین

اصفهان از مناطق بحرانی بیابانی زایی در کشور

برنامه‌ریزی هدفمند آموزش‌وپرورش ناحیه 3 اصفهان برای ارتقای عدالت آموزشی

«مدرسه، مسجد، منزل» راهبرد مبارکه برای پیوند مؤثر خانه و مدرسه است

اعزام 84 مددجوی زیارت‌اولی از اصفهان به کربلای معلی

آغاز عملیات آماده‌سازی سایت 67 هکتاری مسکن ملی در گلپایگان

پرداخت 174 میلیارد تومان به کار آفرینان در منطقه کاشان

بررسی79مصوبه معوقه شهرستان‌ها درنشست معاون استانداربا برخی فرمانداران

احیای کریدورفناوری اصفهان پس از20سال/تحقق رویای ملی با تعیین دبیرویژه منطقه

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده پاسدار شهید مجید آل ابراهیم در چالوس

احداث پارک‌های تخصصی ساختمانی در کشور؛ نیاز به ساماندهی مراکزتحقیقاتی است

نگاهی گذرا به سابقه شرارت‌های آمریکا علیه مردم ایران

پر کردن 11 هزار حلقه چاه آب غیر مجاز در استان اصفهان

جریمه بیش از 20 هزار میلیار د ریالی اصناف متخلف در استان

کوسه های جزیره کیش؛ زیبا و بی خطر

کشف 17 هزار لیتر نفت کوره خارج از شبکه توزیع در نجف‌آباد

وصول 1870 میلیارد ریال مالیات از محل کتمان درآمد‌ها در اصفهان

بهره‌برداری از 8 پروژه عمرانی و تجهیز 150 کلاس هوشمند در نجف‌آباد

با گفتمان‌سازی سند تحول، آموزش‌وپرورش ناحیه 2 اصفهان در مسیر تربیت تمام‌ساحتی گام برمی‌دارد

حجاب و عفاف یکی از مهمترین وصایای شهدا بوده است/ خطر دوگانگی ارزشی یکی از تهدیدهای هویتی است

سازمان منطقه آزاد کیش به دنبال توسعه تولید برق از انرژی خورشیدی/ رشد بی‌سابقه سرمایه‌گذاری در جزیره

انعقاد قرار داد سازندگی 58 هزار واحد مسکن ملی در استان

بهره برداری از پارکینگ کامیون داران خوانسار

طرح «میدان پویا» محور فعالیت‌های تابستانی دانش‌آموزان برای ارتقای سلامت و نشاط اجتماعی است

اصفهان میزبان اردوی تیم ملی ووشو

برگزاری مراسم بزرگداشت روز حماسه و ایثار شهرستان گلپایگان

ممنوعیت ثبت اظهارنامه مالیاتی از طریق دستگاه ها

شهدا با انتخاب مرگ، به حیات جاودان رسیدند / شهادت مفهومی از هستی‌بخشی است

بهره برداری از سالن چندمنظوره رزمی در خورزوق

معرفی کادر مدیریتی و فنی فوتبال ذوب آهن

تکمیل 2 پروژه آموزشی ناحیه 1 با مشارکت مردمی برای بهره‌برداری در مهرماه

برنامه‌ریزی آموزش‌وپرورش ناحیه چهار برای ارتقای کیفیت زیست مدرسه‌ای

آموزش و پرورش کاشان به دنبال توسعه مدارس انرژی‌پایه است

لزوم تشکیل شورای سیاست‌گذاری علم وفناوری برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان

منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان نیازمند نقشه راه عملیاتی است

نان آزاد مشمول قیمت گذاری دولتی نیست، اما نظارت می‌کنیم

امنیت، محور اصلی توسعه پایدار در استان

تشکیل قرارگاه شهید سلامی برای رصد و کنترل بازار در لنجان

آغاز ثبت نام پیاده روی اربعین دراصفهان

تمرکز جدی آموزش‌وپرورش ناحیه 5 اصفهان بر حل بحران فضای آموزشی

🎙️صحبت‌های استاندار در برنامه سلام اصفهان

رهروان واقعی سیره شهدا باشیم

جنبه مردمی انقلاب مردم را پای‌کار ایران نگه‌داشت

تقویت اتحاد و وفاق ملی در کشور نتیجه جنگ 12 روزه

کیش در مسیر معماری نوین فرهنگی؛ از زیرساخت و هویت تا عدالت و مشارکت

ارتقای سهم فرهنگیان از مزایای صندوق ذخیره فرهنگیان در دستور کار است