پیام سپاهان

آخرين مطالب

اهدای کتیبه مزین بنام حضرت علی بن باقر(ع)به روسای هیئات فین کاشان اجتماعی

اهدای کتیبه مزین بنام حضرت علی بن باقر(ع)به روسای هیئات فین کاشان
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - به گزارش خبرنگار مهر، در آستانه برگزاری مراسم قالی‌شویان مشهد اردهال کاشان، از سوی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان، کتیبه مزین به نام مبارک حضرت سلطان علی بن امام محمد باقر (ع) به رؤسای هیئات مذهبی و مواکب منطقه فین که هر ساله به صورت کاروان پیاده به سوی مشهد اردهال، کربلای ایران حرکت می‌کنند، اهدا شد.
اهدای این کتیبه همزمان با ویژه برنامهٔ آئینی «هم قدم با کاروان» در دفتر ستاد قالی‌شویان فین برگزار شد و رؤسای هیئات مذهبی و مواکب منطقه فین آن را برای نصب در مساجد و تکایای منطقه فین و همچنین اکران و اهتزاز در آئین سنتی و مذهبی قالی‌شویان فین کاشان که در فهرست میراث معنوی کشور و در فهرست میراث فرهنگی و معنوی یونسکو نیز به ثبت رسیده است و همه ساله در دومین جمعه مهرماه در مشهد اردهال اجرا می‌شود، دریافت کردند.
سایز کتیبه‌ی اهدایی که سیدمهدی سیدی‌نیا طراحی آن را انجام داده 14٠ در 24٠ سانتیمتر است و در آن مصراعی از شاعر و مداح کاشانی محمود شریفی متخلص به کمیل کاشانی با عنوان «سلطانعلی بر اهل کاشان آبرو داد» حک شده است.
ویژه برنامهٔ آئینی «هم قدم با کاروان» با تلاوت قرآن توسط استاد تکیه‌بند و با حضور خادمان آستان مقدّس حضرت سلطان علی بن امام محمد باقر (ع) و اجرای آئین پرچم‌گردانی و مدّیحه سرایی مصطفی گیوی همراه بود و تعدادی از مسئولین شهری نیز حضور داشتند.
حجت الاسلام مهدی بصیرتی رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان در این برنامه ضمن گرامیداشت ایّام شهادت حضرت سلطانعلی، حماسه، غیرت و ولایتمداری مردم منطقه فین کاشان در حمایت و دادخواهی نخستین سفیر ولایت را ستود و آن را مایه آبرو و مباهات تاریخی مردم این خطّه برشمرد.
همچنین محمدعلی فرجی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان در این مراسم ضمن برشمردن برنامه‌های سازمان برای بزرگداشت ایّام شهادت حضرت سلطانعلی، به طراحی و چاپ کتیبه ویژه حضرت و نماهنگ «مِثل طُوی» که با محوریت امامزاده سلطان‌علی بن امام محمدباقر (ع) به سفارش سازمان فرهنگی تولید و آماده انتشار شده است، اشاره کرد.
شایان ذکر است مراسم پیاده روی مردم منطقه فین به سمت مشهد اردهال، صبح پنج‌شنبه 12 مهر ماه از مقابل مسجد جامع فین آغاز خواهد شد.

پیام سپاهان

پیام سپاهان

پیام سپاهان

پیام سپاهان

کد خبر 6244024

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/893367/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

الجزیره: چرا روسیه در جنگ اخیر به ایران کمک نکرد؟

زیان 2 میلیارد دلاری ماینرها به اقتصاد برق

آوار جنگ بر سر مادران

ایرانی‏‌ها نه فراموش می‌‏کنند و نه می‌‏بخشند

مشاغل گرفتار زیر دکمه قطع اینترنت

روایتی دلخراش از «بازی مرکب» در جهان واقعی

سپاهان با نویدکیا در چهارمین روز محرم استارت زد

یک زلزله‌شناس: حملات اسرائیل حدود 1500 زلزله ناشی از انفجار ایجاد کرد

اسلام یا ایران؛ مسأله این است؟

تحلیلگر آمریکایی مطرح کرد: خطر اشتباه استراتژیک از سوی ترامپ

آرزو داشت روان‌پزشک شود

آرایش نظامی بودجه ترامپ

تولد نوزادان 4 قلو در اصفهان

ممنوعیت به کارگیری اتباع خارجی در واحدهای صنعتی آران و بیدگل

احتمال وقوع توفان گردوخاک از روز چهارشنبه در استان

شهردار اصفهان سفیر افتخاری اورژانس شد

آغاز عصر ابهام هسته‌ای

خیانت گروسی

اسقاطی

برای دفاع از ایران، فرقی بین باکو و دوحه نیست

روایت‌های عجیب از جنگ 12 روزه

راه اندازی زمین اسکیت شمال شهر اصفهان

بررسی طرح‌های قابل سرمایه گذاری در شرق اصفهان

امضای 29 تفاهمنامه برای احداث 171 کلاس درس

برگزاری مراسم بزرگداشت سردار سلامی در گلپایگان

بهره‌برداری از دو 2 استخر جدید فرآوری شورابه در خوروبیابانک

ویژگی‌های ساعت جدید وان‌پلاس لو رفت؛ رقیب گلکسی واچ

نیروی نیابتی آمریکا

فضاسازی جدید تندروها؛ پاسخ «هم‌میهن» به «کیهان»

فعال اصلاح‌طلب نوشت: گناه فریدون؟

خودروی پژو با راننده 13 ساله در نائین توقیف شد

دستگیری 40 خرده‌ فروش موادمخدر در نجف‌‌آباد

دست روی ماشه، آماده پاسخ به شرارت

مراسم بزرگداشت سرداران شهید و دانشمندان هسته‌ای در میمه

زاینده‌رود فردا بازگشایی می‌شود

وداع با دو شهید اقتدار وطن در شرق اصفهان

اهدای فرش ذهنی بافت به شهیدان روستا

راه اندازی «نذر پاکیزگی» در اصفهان

ممنوعیت سکونت اتباع در 14 شهرستان استان اصفهان

معلم شهید یونسی، افتخار بزرگی برای نظام آموزش و پرورش است

اتصال هشت هزار فروشگاه استان به طرح ملی کالابرگ

دیدار فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امورایثارگران با خانواده شهید کیومرث کوثری مقدم

اشتغال برای 70 زندانی در یک واحد تولیدی

اهتزار پرچم ایران در کنار بیرق حضرت سیدالشهدا (ع) در فریدن

چگونه کلان راهبرد جدید اسرائیل، خاورمیانه را به آتش کشید

لطفی، نخستین خرید نویدکیا برای سپاهان

مهاجم فصل گذشته ذوب‌آهن طلایی‌پوش شد

پرچمداری نوجوانان در ماه محرم

ممنوعیت سکونت اتباع در 14 شهرستان استان

ارسالی‌های شما به با مخاطبان در سوم تیرماه