پیام سپاهان

آخرين مطالب

خاصه‌باف مطرح کرد؛

حل معضلات حقوقی پروژه‌های شهری با راه اندازی دو کارگروه ویژه شهرداری تهران

حل معضلات حقوقی پروژه‌های شهری با راه اندازی دو کارگروه ویژه
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری تهران از حل معضلات قانونی و حقوقی پروژه های سرمایه گذاری شهرداری‌تهران با راه اندازی دو کارگروه ویژه پروژه‌های جاری و فرصت‌های سرمایه‌گذای خبر داد.

نوید خاصه‌باف مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهر، گفت: برای رفع مشکلات پروژه‌های سرمایه گذاری که در سنوات گذشته عملیاتی شده بود، دو کارگروه ویژه در سازمان تشکیل دادیم. یکی از این کارگروه ها مربوط به پروژه های جاری و کارگروه بعدی نیز در حوزه فرصت های سرمایه گذاری است.
وی افزود: همچنین در طول این مدت با تمام مناطق 22گانه شهر تهران جلساتی را برگزار کردیم. البته این جلسات برای برخی از مناطق بیشتر از یک بار نیز برگزار شد.
مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران ادامه داد: هدف از بازدید از مناطق و برگزاری جلسات در این محدوده این بود که از نزدیک با مسائل و مشکلات موجود بر سر راه اجرای پروژه های سرمایه گذاری آشنا شویم.
وی با اشاره به اینکه حاصل این جلسات منجر به هم اندیشی شد، بیان کرد: در واقع این جلسات دستاوردهایی داشت که یکی ازآنها راه اندازی پنجره واحد و لایحه مشوق ها برای سرمایه گذاری است.
خاصه‌باف یادآور شد: در قالب بازدیدها و جلساتی که در مناطق 22گانه شهر تهران داشتیم پروژه های جاری و مشکلاتی که وجود داشت را بررسی کردیم و با حمایت معاونت های شهرداری تهران، سازمان ها و کمیسیون هایی مانند ماده 100 مشکلات پروژه ها را حل و فصل کردیم.
وی تاکید کرد:در مرکز تجارت جهانی یک، واقع در شهر آفتاب مشکلاتی با سرمایه گذار داشتیم، که مرتفع شد و در حال پیگیری سندهای تفکیکی هستیم. پروژه دیگر، پروژه سعدی بود که دو سال عملیات ساخت آن شروع شده اما اختلافاتی با سرمایه گذار داشتیم که برای رفع موانع و مشکلات آن برنامه ریزی کردیم و منطقه نیز پای کار آمد و پروژه به بهره برداری رسید.
مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری تهران در ادامه با بیان اینکه یکی از افتخارات شهرداری تهران این پروژه است، گفت: پروژه سعدی در منطقه 2 قرار دارد که خوشبختانه برای حل مشکلات؛ شهردار منطقه پای دو پروژه بزرگ سرمایه گذاری واقع در این منطقه ایستاد.
وی افزود:در مورد بیمارستان آتیه 2 نیز مشکلات و اختلافات باعث شده بود تا این پروژه بلاتکلیف باقی بماند که این مسائل نیز رفع شد و طی فرایندی به بانک تجارت به ارزش 2 هزار و 200 میلیارد تومان واگذار شد.
خاصه باف ادامه داد: همچنین در مورد پروژه مسافر در منطقه 16 با سرمایه گذار در دادگاه مصالحه کردیم.
وی بیان کرد: پروژه مدائن در منطقه 18 نیز که سال ها بلاتکلیف مانده و تبدیل به یک گود پر خطر شده بود نیز با همکاری شهردار منطقه قرار است به شهرداری تهران باز گردد.
مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری تهران یادآور شد: پارکینگ بوستان جوانمردان در منطقه 22 و همچنین مرکز تجاری المپیک نیز با جلساتی که در منطقه برگزار کردیم، به نتیجه رسید.
خاصه‌باف در پایان تاکید کرد: برخی از شهرداران به دلیل ترس از نهادهای نظارتی در حل و فصل مشکلات سرمایه گذاری در منطقه خود کاری انجام نمی دادند که البته حق هم دارند و برای رفع این مشکل نیز جلساتی را با نهادهای نظارتی برگزار کردیم تا نحوه سرمایه گذاری در شهرداری تهران را تشریح کنیم که خوشبختانه بسیاری از این مشکلات حل شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/801877/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یاران قالیباف و پایداری‌ها در نبرد تازه بهارستان؛ پشت پرده عدم برگزاری انتخابات هیات رئیسه فراکسیون انقلاب اسلامی!

20 میلیارد برای کشتی، سرمایه‌ای برای غرور ملی است/ اصفهان میزبان شش رویداد جهانی دیگر در سال 1404

20 میلیارد برای کشتی، سرمایه‌ای برای غرور ملی است

ادای احترام دانش آموز فولادشهری به ساحت مقدس امام رضا (ع) در روز ولادت + فیلم

سپاهان یا پرسپولیس؛ نیم سهمیه لیگ نخبگان در تهران است یا اصفهان!

روزگار از من گرفت

به اتمام رساندن داستان Death Stranding 2 ممکن است 75 ساعت طول بکشد

سامسونگ برای مقابله با تعرفه‌ها ظرفیت تولید گلکسی S25 را افزایش می‌دهد

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

ضربه کاری اپل به گوگل؛ عرضه گزینه‌های جست‌وجوی هوش مصنوعی در سافاری

کانون‌های فعال گرد و غبار اصفهان نیازمند مدیریت جدی‌ است

میزبانی با الگو نظم ورزشی

روزی شلوغ البته نه برای همه!

آپدیت One UI 7 برای Galaxy S22 Ultra سامسونگ به ایران رسید

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

چشم نوازی کاکتوس‌ها از مزارع آران و بیدگل + فیلم

زن 50 ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان غرق شد

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

هیولای گیمینگ با نمایشگر سه‌بعدی و بدنه فیبر کربن؛ این لپ‌تاپ جدید لنوو است

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

چانگان های سایپا به تاکسی های بابک زنجانی تبدیل شدند؟

عینک هوشمند با توانایی تشخیص چهره؛ متا پروژه بزرگی در سر دارد

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

ساخت 39 مدرسه جدید در بهارستان کلید خورد

رسمی؛ نساجی مازندران به لیگ دسته یک سقوط کرد

پسندیده : بازی در خور و شأن خوزستان را انجام دادیم

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

قیمت کنسول بازی ممکن است تا 70 درصد به دلیل تعرفه‌های ترامپ افزایش یابد

این ربات کوچک 25 گرمی می‌تواند دنیا را نجات دهد

گوگل مپ از این‌ پس اسکرین‌شات‌های شما را اسکن می‌کند

اپلیکیشن هوش مصنوعی جمنای برای آیپد سرانجام منتشر شد

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

گز، مزه ماندگار هویت ایرانی؛ اصفهان صحنه شیرین یک رویداد ملی شد

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا دقیقه 40/ پرسپولیس و تراکتور گل خوردند

مجموعه کامل آثار نادر ابراهیمی در نمایشگاه کتاب تهران

آپدیت One UI 7 برای گلکسی A35 منتشر شد

رفراندوم علیه پاپ فرانسیس

تکلیف خانواده قربانیان مفقود چیست؟

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش