پیام سپاهان

آخرين مطالب

بانوان ایثارگر ورزشکار علاوه بر ورزش در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پیش‌ قراول باشند بنیاد شهید و امور ایثارگران

بانوان ایثارگر ورزشکار علاوه بر ورزش در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پیش‌ قراول باشند
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران با اشاره به کاهش کم‌ تحرکی در میان جامعه معزز ایثارگری‌، گفت: بانوان ایثارگر ورزشکار می‌‌توانند علاوه بر ورزش در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پیش‌‌قراول باشند.

به گزارش ایثار، سعید کهن‌سال در مراسم اختتامیه مسابقات تنیس و دارت بانوان ایثارگر کشور که در رامسر برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره 10 هزار و 400 شهید والامقام مازندران، گفت: شهدا جانشان را در راه حفظ دین، آرمان‌‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و صیانت از شئونات اسلامی فدا کردند تا امروز ما عزت‌ مندانه و با آرامش زندگی کنیم.
وی با اشاره به اینکه شما بانوان جانباز و ایثارگر وارثان به حق فرهنگ ایثار و شهادت هستید، اظهار کرد: منش و سلوک رفتاری را می‌توان در اندیشه‌.ها و تفکر شهدا از طریق مطالعه وصایا، دست نوشته‌ها و خاطرات شهدای عزیز جستجو کرد و این آموزه‌‌های اخلاقی را در عمل نهادینه کنیم.
کهن‌سال یادآور شد: در بحث برگزاری مسابقات، ورزش بانوان یک سری محدودیت‌‌هایی دارد و یک بخش آن به دلیل فرهنگی اجتماعی بودن آن است که در جامعه ما حاکم است، ممکن است بستر و زمینه مولفه‌های ساختاری ایجاد نشده باشد، همین مولفه‌ها در امر سالن‌های ورزشی یک مانع در رابطه با تسهیلات ورزشی محسوب می‌‌شود.
وی افزود: موضوع دیگر مشغله ذهنی بانوان است که کمتر در عرصه ورزش ورود پیدا می‌کنند، دلیل آن این است که از تشکل‌‌های ایثارگری فاصله گرفتیم، هر چقدر نگاه مشارکت جویی را تقویت کنیم تسهیل‌ کنندگی بیشتر می‌‌شود، همچنین موضوعات روحی و روانی بانوان جانباز و ایثارگر می‌تواند در تعاملات اجتماعی آنان موثر باشد و نشاط و شادابی ایجاد کند و محدودیت‌ها را برطرف کند.
کهن‌سال خطاب به ورزشکاران ایثارگر گفت: شما می‌توانید در این عرصه پیش‌ قراول باشید و فرهنگ ایثار و شهادت را الگوی خود قرار دهید، البته با سیاست‌‌گذاری هدفمند که از سوی دکتر قاضی‌زاده هاشمی در امر ورزش صورت گرفته است، کم تحرکی در میان جامعه معزز ایثارگری‌ کاهش یافت و این امر حتی برای سایر جامعه ایثارگری الگو بوده است، امیدواریم شاهد حضور و درخشش بانوان ایثارگر در میادین ورزشی ملی و بین‌المللی باشیم.
در این دوره از مسابقات 340 تن از بانوان جانباز و ایثارگر از سراسر کشور حضور داشتند. در رشته دارت استان‌های البرز، زنجان و آذربایجان شرقی اول تا سوم شدند، در رشته تنیس بانوان شاهد و ایثارگر استانهای اصفهان، تهران الف و البرز به ترتیب مقامهای اول تا سوم این دوره از مسابقات را کسب کردند. در مراسم اختتامیه، دکتر میرکاظمی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فرهنگی و اردویی ورزشی بنیاد، علیزاده سرپرست معاونت فرهنگی آموزشی بنیاد استان، مهدوی رئیس هیئت جانبازان و معلولان مازندران، رئیس بنیاد رامسر و جمعی از مسئولان حضور داشتند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/798555/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

آمریکا در تیران و صنافیر مستقر می‌شود؟؛ تشدید رقابت میان واشنگتن و پکن – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نفرات راه یافته به مرحله نیمه نهایی پنج وزن دوم کشتی آزاد جام تختی مشخص شد

امام جمعه موقت اصفهان: مدیریت ناترازی انرژی نیازمند همکاری همگانی است

سازمان‌های بین المللی در زمینه جنایات رژیم صهیونیستی سکوت کرده‌اند

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

اپراتور آمریکایی با تحویل‌گرفتن گوشی‌های شکسته، دستگاه نو به مردم تحویل می‌دهد

گریۀ شهید رئیسی با شنیدن رنج کشاورزان اصفهانی

آمریکا در تیران و صنافیر مستقر می‌شود؟؛ تشدید رقابت میان واشنگتن و پکن

یک هندی طلایی وزن عموزاد شد؛ چهارمین ملی‌پوش از اصفهان درآمد/ بذری قهرمان غیرمنتظره!

اصفهان گرم‌تر می‌شود

غزل زیبای سعدی

مشخصات کلیدی سری وان پلاس Ace 6 لو رفت: تراشه اسنپدراگون و باتری 7800mAh

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

آخرین قیمت سوییت‌های فروشی در اصفهان + جدول

برگزاری گردهمایی دوست‌داران امام رضا (ع) فردا در دانشگاه الزهرا (س)

رقابت حساس سنگین وزن ها در اصفهان/ زارع و معصومی یک گام تا فینال

امیرحسین زارع، محبی را شکست داد؛ پادشاه در اصفهان تاج گذاری می کند

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

فناوری نمایشگر آیفون تاشو اپل استانداردهای جدیدی را تعیین خواهد کرد

مدیر سابق اپلیکیشن فیسبوک به استخدام OpenAI درآمد

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

بیداری ظرفیت‌های خفته جامعه در راستای گفتمان دولت وظیفه فرمانداران است

هیئت‌های مذهبی نقش مهمی در همبستگی اجتماعی مردم دارند

جام بین‌المللی کشتی اصفهان را شهری پیشرو در عرصه ورزش به جهان معرفی کرد/

انعکاس ملی و بین‌المللی رویدادهای شاهین‌شهر افزایش یابد

دانشگاه صنعتی اصفهان از برترین اکوسیستم‌های کارآفرینی کشور است

صنایع غذایی استان به تفاهمنامه نظارتی استاندارد و غذا و دارو نزدیک شدند

فرهیختگان و مدیران استان دسترنج معلمان این سرزمین هستند

اصفهان با کشتی‌گیرانِ جهان، پیام دوستی و دیپلماسی ورزشی داد

جام جهان پهلوان تختی در اصفهان آغاز شد

نهادهای فرهنگی ومذهبی بایدبه عنوان پایگاه‌های امت‌سازی وجهاد وارد عمل شوند

یاران قالیباف و پایداری‌ها در نبرد تازه بهارستان؛ پشت پرده عدم برگزاری انتخابات هیات رئیسه فراکسیون انقلاب اسلامی!

20 میلیارد برای کشتی، سرمایه‌ای برای غرور ملی است/ اصفهان میزبان شش رویداد جهانی دیگر در سال 1404

20 میلیارد برای کشتی، سرمایه‌ای برای غرور ملی است

ادای احترام دانش آموز فولادشهری به ساحت مقدس امام رضا (ع) در روز ولادت + فیلم

سپاهان یا پرسپولیس؛ نیم سهمیه لیگ نخبگان در تهران است یا اصفهان!

روزگار از من گرفت

به اتمام رساندن داستان Death Stranding 2 ممکن است 75 ساعت طول بکشد

سامسونگ برای مقابله با تعرفه‌ها ظرفیت تولید گلکسی S25 را افزایش می‌دهد

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

ضربه کاری اپل به گوگل؛ عرضه گزینه‌های جست‌وجوی هوش مصنوعی در سافاری

کانون‌های فعال گرد و غبار اصفهان نیازمند مدیریت جدی‌ است

میزبانی با الگو نظم ورزشی

روزی شلوغ البته نه برای همه!

آپدیت One UI 7 برای Galaxy S22 Ultra سامسونگ به ایران رسید

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

چشم نوازی کاکتوس‌ها از مزارع آران و بیدگل + فیلم