پیام سپاهان

آخرين مطالب

سامانه‌ای برای رصد کیفیت آسفالت معابر تهران شهرداری تهران

سامانه‌ای برای رصد کیفیت آسفالت معابر تهران
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - علی‌اصغر قائمی، عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران طی یادداشتی در روزنامه همشهری به ضرورت ایجاد سامانه‌ای برای رصد کیفیت آسفالت معابر تهران پرداخته است.

وضعیت آسفالت‌ریزی در پایتخت تغییر کرده است در همین رابطه معاونت فنی و عمران آمارهایی را اعلام کرده که آخرین آن بالغ بر یک میلیون تن است. بشخصه شاهد این بودم که در نقاط مختلف شهر، لکه‌گیری‌ها انجام و روکش آسفالت عوض شده و بهبود وضعیت صورت گرفته است. معاونت فنی و عمران شهرداری تهران از دیرباز موظف بوده سامانه رصد کیفیت آسفالت سطح معابر را تحت عنوان PMS راه‌اندازی کند و به‌صورت مستمر و آنلاین مطلع شود که کیفیت کدام قطعه از کدام معبر دچار اشکال است. خودروهایی هستند که با لیزر، سطح معبر را اسکن می‌کنند عمق آسفالت، کیفیت آسفالت، ترک‌هایی که روی آسفالت ایجاد شده و هرگونه اشکال و نقصی که پدید آمده را شناسایی و دیتا را تخلیه می‌کند و مدیریت مرکزی در معاونت فنی و عمران مطلع می‌شود و برنامه‌ریزی می‌کند. چون این سامانه هنوز نهایی نشده است، لذا براساس گزارش‌های مردمی 137 و گزارش‌هایی که از سطح مناطق به‌دست می‌آید، کارها انجام و پیگیری می‌شود. امیدوارم سامانه رصد کیفیت آسفالت سطح معابر به‌زودی عملیاتی شود و مطمئنم به یکی از سامانه‌های پرکاربرد تهران تبدیل خواهد شد. طرح پایلوت آن هم طی سال‌های پیش انجام شده و کار روی روال افتاده است. باید چند دستگاه خودرو تجهیز شوند و این خودروها دائما در سطح معابر تردد کنند و کیفیت آسفالت را برداشت و دیتاها را پایش کنند.
اگر این اتفاق بیفتد می‌توان یقین داشت که تا وقتی ترمیم آسفالت در سطح شهر تهران کاملا علمی، تخصصی و فنی و براساس نیاز انجام می‌شود. اکنون براساس درخواست‌ها این کار صورت می‌گیرد؛ بنابراین نمی‌توان قضاوت درستی کرد که در تهران یک‌میلیون تن آسفالت نیاز بوده یا 2میلیون تن یا 5هزار تن. به هر حال آمار بیش از یک‌میلیون تن است که ان‌شاءالله این مسیر رو به بهبود و پیشرفت باشد.
راه‌اندازی سامانه در دستور کار مدیریت شهری دوره ششم است و فکر می‌کنم تیر یا مرداد بود که در معاونت فنی و عمران جلسه‌ای داشتم. گزارشی از پیشرفت این پروژه (راه‌اندازی سامانه PMS) دادند، ولی هنوز قابلیت فراگیری در مقیاس کل تهران را ندارد. به این معنا که یا متمرکز است یا به هر منطقه یک دستگاه خودروی اسکن سطح آسفالت می‌دهند که دائم و مستمر این کار را انجام دهد و در نهایت هم دیتا تجمیع شود، ولی قطعا این مسیر در حال انجام است و پیگیری‌ها هم انجام می‌شود. اگر همت شود قطعا در این دوره مدیریت شهری می‌تواند بهره‌برداری از این سامانه را در کارنامه مدیریت ششم ثبت کند که 22دستگاه خودروی تجهیز شده می‌خواهد یا 11خودرو یا... بستگی به این دارد که مقدورات چقدر باشد، ولی مهم این است که سامانه‌ای وجود داشته باشد که به‌صورت خودکار کیفیت سطوح معابر را رصد کند. خودروها خاص نیستند و ون هستند که می‌توان چند کامپیوتر و فرستنده و گیرنده لیزری روی آنها گذاشت.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/797787/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

رونمایی سایپا از سیتروئن C3-XR

پدیده ابطحی درگذشت

بررسی راهکارهای آزادسازی مسیر رینگ چهارم در محدوده اراضی راه‌آهن اصفهان

ساعت دیدارهای هفته پایانی تغییر کرد

بازار بورس همچنان در وضعیت نزولی باقی ماند

تنفس 44 ساعت هوای قابل قبول در هفته گذشته اصفهان

حضور تخت‌روانچی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

اظهارات وزیر فرهنگ درباره برخورد با کتابسازان

روزبه بمانی به نمایشگاه کتاب آمد

آلکاتل با یک گوشی «اولترا» به بازار موبایل برمی‌گردد

افشا یا افترا؟ ادعای رشوه گرفتن نمایندگان از وزرای در حال استیضاح

طغیان دوباره کرونا؛ ارمغان نوروزی مسافران برگشته از آمریکا، کانادا و استرالیا

گردنه غنی‌سازی

دیپلماسی در راه ناهموار

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز

اختتامیه جلسات آموزه‌های تربیتی سوره لقمان با محوریت بزرگداشت «شهید حمیدرضا اسداللهی»

اعلام ساعت بازی‌های هفته پایانی لیگ برتر؛ تراکتور آخرین بازی لیگ بیست‌و‌چهارم است

گسترش فعالیت خوارزمی در پالایشگاه اصفهان

تمهیدات لازم برای برگزاری منظم امتحانات نهایی در استان اصفهان

دشواری مذاکرات و نیاز به ابتکارات تازه

پیشگیری از هیروشیمای دوم

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج

ساعت دیدارهای هفته پایانی تغییر کرد؛ تراکتور و استقلال خوزستان آخرین دیدار لیگ 24

هفته سی ام دیگر همزمان نیست/ سازمان لیگ کوتاه آمد!

اعلام ساعت جدید مسابقات هفته سی‌ام لیگ برتر

تغییر زمان مسابقات هفته پایانی لیگ برتر

گردشگری در اصفهان، راهکار مسائل است

مسیر اصلی بزرگراه فرودگاه اصفهان مسدود است

سامسونگ با معرفی اولین نمایشگر گیمینگ 500 هرتزی جهان، رکوردها را جابه‌جا کرد

اعضای کانون مداحان شهر اصفهان مشخص شد

پیش بینی آب و هوای اصفهان در 24 ساعت آینده؛ امروز دوشنبه 22 اردیبهشت

تردد در مسیر حصه به اصفهان کند است

راز مسمومیت 13 زن در سالن آرایشی فاش شد/ ماجرای هولناک چه بود؟

موج گردوخاک از غرب نفس اصفهان را تنگ می‌کند

فَرُخَد؛ کاشان کوچک در دل خراسان

15 وزنه‌بردار جوان و نوجوان به اردو فراخوانده شدند

جوابیه باشگاه سپاهان به گزارش خبرگزاری تسنیم

سفر به دل عطر و آب

کانون‌های گردوخاک داخلی و خارجی در اصفهان فعال می‌شود/ ثبت دمای 41 درجه در استان

اعلام لیست تیم ملی نوجوانان و جوانان وزنه‌برداری برای اردوی مهاباد

تغییر زمان دیدارهای هفته پایانی لیگ برای صرفه جویی در انرژی

ساعت مسابقات هفته پایانی لیگ برتر تغییر کرد

کمیته تحول اقتصادی شهرداری اصفهان مصمم به تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید»

تغییر برنامه هفته 30 لیگ برتر؛ زمان جدید بازی‌ها مشخص شد

گوریلا گلس سرامیک 2 معرفی شد؛ شیشه بسیار مقاوم گلکسی S25 اج

توافقی که به سود آمریکا بود اما برای اسرائیل نه

سرمقاله وطن امروز/ در دنیای چمبرلین‌ها تو چرچیل باش

سرمقاله اطلاعات/ مذاکرات در آن سوی خلیج تاریخی فارس