پیام سپاهان

آخرين مطالب

همایش پیروان ولایت در بنیاد شهید و امور ایثارگران کرمانشاه برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

همایش پیروان ولایت در بنیاد شهید و امور ایثارگران کرمانشاه برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - هم‌زمان با هفته گرامی‌داشت بسیج، همایش پیروان ولایت با حضور فرماندهان پایگاه های بسیج حوزه 8 کارمندی امام حسن مجتبی(ع) در محل نمازخانه بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش «ایثار» خسرو شهیدی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کرمانشاه با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای والامقام دوران دفاع مقدس به ویژه شهدای گران‌قدر بسیجی اظهار کرد: بسیج در فرهنگ ما به معنی آماده بودن است و این شجره طیبه از زمانی که به فرمان امام راحل(ره) تأسیس شد با احساس وظیفه به دفاع از اهداف و آرمان‌های نظام اسلامی پرداخت که قله فداکاری و ایثار بسیجیان دلاور را می‌توان دوران دفاع مقدس عنوان کرد.
وی ادامه داد: بسیجیان عزیز در دوران دفاع مقدس با حماسه آفرینی‌های خود به یادگار گذاشتند، عزت، عظمت، امنیت و اقتدار را به ایران اسلامی هدیه کرده و دست آوردهای گران سنگی را برای کشور به ارمغان آوردند و اما امروز نیز این دلاور مردان با همان خلوص و ایمان مثال زدنی پای کار بوده و در صحنه‌های دیگری با ایثار و از خودگذشتگی حضور پیدا کرده به ایفای نقش می‌پردازند که این نقش در زمان سیل و زلزله در کشور و به ویژه دوران بیماری منحوس کرونا نقش پررنگ‌تری را به خود گرفته است.
شهیدی با اشاره به اینکه ما وظیفه داریم در همه بخش‌ها با تفکر ناب بسیجی در خمت جامعه به ویژه جامعه ایثارگری باشیم، اظهار کرد: با توجه به رسالت سنگینی که بنیاد شهید به عنوان متولی امور شهدا و ایثارگران بر عهده داشته و آن هم ترویج و توسعه فرهنگ والای ایثار و شهادت است همه دستگاه‌های اجرایی و دولتی باید از سهم یک درصد اعتباراتی که در اختیار دارند در این راستا تلاش کرده و در برنامه های بنیاد به طور خاص(طرح سپاس) یاریگر و مددکار بنیاد شهید باشند.
مدیرکل بنیاد استان در ادامه ایثار اجتماعی را نیاز امروز کشور دانست و تصریح کرد: امروز باید با تقویت ظرفیت‌ها و توانمندی‌های سازمان‌های اداری و به تأسی از شهدای گرانقدری که در دوران دفاع مقدس از جان شیرین و تمام هستی خود گذشتند تلاش کنیم در قالب بسیجیان مخلص و تلاشگر به میدان آمده و با ایثار اجتماعی در ادامه ایثار شهدای والامقام در خدمت جامعه اسلامی به ویژه ایثارگران عزیز باشند.
همچنین در این همایش حجت الاسلام احمدی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر نیز در سخنانی لزوم امر به معرف و نهی از منکر در جامعه را یادآور شد و افزود: همه ما در مقابل این فرضینه دنی و شرعی مسئول بوده و می بایست با ارتقای تحمل و تاب آوری خود در این زمینه گام برداریم .
وی سپس با تأسی به فرمایشات رهبری معظم انقلاب در خصوص جهاد تبیین اظهار داشت: جهاد تبیین که مورد تأکید رهبری نظام است دارای اصول و قواعدی است که می بایست به خوبی مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام احمدی افزود: بیان ناکارآمدی‌ها و مشکلات مردم در دوران پیش از انقلاب، دست آوردهای نظام اسلامی در دوران عمر پر برکت انقلاب اسلامی ، تبیین واقعیت های دنیا، بیان عملکرد سازمان ها در دوران انقلاب و مواردی از این دست را از جمله اصول و قوائد جهاد تبیین عنوان کرد.
در ادامه این همایش ضمن تجلیل از دو بسیجی نمونه بنیاد شهید استان کرمانشاه حسن اکبری و ژیلا خانی آباد، قرائت زیارت عاشورای حسینی گرمابخش این مراسم معنوی بود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/796848/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج

ساعت دیدارهای هفته پایانی تغییر کرد؛ تراکتور و استقلال خوزستان آخرین دیدار لیگ 24

هفته سی ام دیگر همزمان نیست/ سازمان لیگ کوتاه آمد!

اعلام ساعت جدید مسابقات هفته سی‌ام لیگ برتر

تغییر زمان مسابقات هفته پایانی لیگ برتر

گردشگری در اصفهان، راهکار مسائل است

مسیر اصلی بزرگراه فرودگاه اصفهان مسدود است

سامسونگ با معرفی اولین نمایشگر گیمینگ 500 هرتزی جهان، رکوردها را جابه‌جا کرد

اعضای کانون مداحان شهر اصفهان مشخص شد

پیش بینی آب و هوای اصفهان در 24 ساعت آینده؛ امروز دوشنبه 22 اردیبهشت

تردد در مسیر حصه به اصفهان کند است

راز مسمومیت 13 زن در سالن آرایشی فاش شد/ ماجرای هولناک چه بود؟

موج گردوخاک از غرب نفس اصفهان را تنگ می‌کند

فَرُخَد؛ کاشان کوچک در دل خراسان

15 وزنه‌بردار جوان و نوجوان به اردو فراخوانده شدند

جوابیه باشگاه سپاهان به گزارش خبرگزاری تسنیم

سفر به دل عطر و آب

کانون‌های گردوخاک داخلی و خارجی در اصفهان فعال می‌شود/ ثبت دمای 41 درجه در استان

اعلام لیست تیم ملی نوجوانان و جوانان وزنه‌برداری برای اردوی مهاباد

تغییر زمان دیدارهای هفته پایانی لیگ برای صرفه جویی در انرژی

ساعت مسابقات هفته پایانی لیگ برتر تغییر کرد

کمیته تحول اقتصادی شهرداری اصفهان مصمم به تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید»

تغییر برنامه هفته 30 لیگ برتر؛ زمان جدید بازی‌ها مشخص شد

گوریلا گلس سرامیک 2 معرفی شد؛ شیشه بسیار مقاوم گلکسی S25 اج

توافقی که به سود آمریکا بود اما برای اسرائیل نه

سرمقاله وطن امروز/ در دنیای چمبرلین‌ها تو چرچیل باش

سرمقاله اطلاعات/ مذاکرات در آن سوی خلیج تاریخی فارس

سرمقاله صبح نو/ تفاوت آمریکای پشت میز مذاکره

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه لرستان و دانشگاه کاشان

هتل‌ها و اماکن اقامتی باید در مسیر مستقیم خط گردشگری قرار گیرد

نجات مالک باغ از چاه آب کشاورزی در درچه

زاینده رود در اصفهان جاری شد

بمب نقل و انتقالات در اصفهان؛ یحیی گل محمدی گزینه هدایت سپاهان؟

کشف 18 هزار تن مواد اولیه روغن خوراکی احتکار شده در استان اصفهان

آنچه در افتتاحیه «نشریاری» گذشت

6 عنوان کتاب یک محقق مازندرانی رونمایی شد

استقبال مخاطبان ترک‌ زبان از کتب ایرانی

اپل دسترسی به وای فای عمومی را ساده می‌کند

سامسونگ برند Core را با گلکسی بادز احیا می‌کند

سرمقاله شرق/ سرمایه‌گذاری فقط مالی نیست

سرمقاله فرهیختگان/ علوم‌انسانی در حوزۀ سرآمد و پیشرو

سرمقاله جوان/ رژیم صهیونی و تازیانه سخت سنت الهی

تمهیدات لازم برای برگزاری منظم امتحانات نهایی اندیشیده شده است

نشست صمیمانه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با مدیران صندوق قرض‌الحسنه شاهد

سفر یک روزه مدیر کل بنیاد مازندران به شهرستان بهشهر

دیدار مدیرکل آموزش با دانش‌آموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید مدارس و دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان

ابهام در وضعیت حسینی؛ فرصت دوباره برای خالدآبادی در بازی بزرگ اصفهان؟

افزایش چشمگیر حوادث مرتبط با آسانسور در اصفهان

آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه 22 اردیبهشت 1404 + شاخص کیفی به تفکیک مناطق

محدودیت دامنه نوسان، مانع تحلیل‌پذیری بازار سرمایه