پیام سپاهان

آخرين مطالب

دومین نشست آموزشی برنامه عملیاتی در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

دومین نشست آموزشی برنامه عملیاتی در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در دومین نشست آموزشی برنامه عملیاتی گفت: برنامه عملیاتی رویکردی جدید در راستای اهداف بنیاد است.

به گزارش «ایثار»، سلیمان رستمیان در دومین نشست آموزشی برنامه عملیاتی که با حضور مهندس عمید و رستگاری از همکاران ستاد مرکزی، معاونان، روسای ستادی، کاربران برنامه عملیاتی و روسا و همکاران بنیادهای مناطق و شهرستان‌ها در سالن آمفی‌تئاتر اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز برگزار شد، با گرامی داشت یاد و خاطر شهدا و تبریک هفته بسیج، گفت: جلساتی بسیاری در خصوص برنامه عملیاتی برگزار و صحبت‌های زیادی در خصوص این برنامه به‌عمل‌آمده و تلاش هم بر این بوده تا در چارچوبی که طراحی‌شده است پیش برویم، سال گذشته هم با تلاش همکاران استان البرز از استان‌های پیش رو در این زمینه بوده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز تصریح کرد: رویکرد بنیاد درگذر زمان دچار تغییرات متعددی شده است مانند حرکت به سمت ارائه خدمات الکترونیکی به جامعه هدف که بخش عمده‌ای از آن اجرایی شده است، برنامه عملیاتی هم یک رویکرد جدید در راستای اهداف بنیاد است.
وی افزود: در سیاست‌های کلی دولت نیز این امر مشاهده می‌شود، به‌صورت کلی حرکت به سمتی است که راهبردی هدفمند داشته باشیم و در یک پروسه‌ی زمانی به نقطه تعریف‌شده رسیده باشیم و نتایج و خروجی‌های خوبی دربرداشته باشد و درنهایت سیاست‌گذار در سطح کلان بتواند نسبت به آن فکر و برنامه‌ریزی و پس از بررسی تفاوت‌های معنادار به تصمیم‌گیری صحیح برسد.
رستمیان گفت: ما در بنیاد یکسری فعالیت‌های روزمره داریم که پاسخ ما به نیاز جامعه ایثارگری است و باید در چارچوب قانون خدمات را به این عزیزان ارائه کنیم، با ایجاد این برنامه تغییری درروند کار ما ایجاد نشده است، اگر برنامه عملیاتی در چارچوب اهداف تعریف‌شده حرکت کند سبب خواهد شد تا رفتارها، اقدامات و گفتمان بین ما و جامعه ایثارگری به یک هدف مشخص برسد با خروجی مؤثر و معینی برسد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز برنامه عملیاتی را یک حرکت خوب و ارزشمند در بنیاد دانست و تصریح کرد: برگزاری این جلسات در این راستا است که میزان مشارکت همکاران را در این برنامه به حداکثر افزایش دهیم. بنیاد مأموریت هایی دارد که این مأموریت‌ها سلیقه ما نیست و ذیل سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و نیاز ایثارگران است، لذا باید تلاش کنیم این مأموریت ها را در قالب برنامه عملیاتی به‌جایی برسانیم.
وی افزود: مجموعه بنیاد البرز به رویکرد اجرایی این برنامه معتقد هستند و خود را با برنامه عملیاتی تطبیق داده‌اند، باید نیازهای جامعه ایثارگری را دسته بندی، طبقه‌بندی و مأموریت ها در حوزه مسائل مفهومی و فرهنگی و اثرگذاری آنان را به یک هماهنگی رسانده و بعدازآن با نظارت لازم کار را اجرایی کنیم. همه باید بدانند کمترین کاری که انجام می‌دهند اثر خود را در برنامه عملیاتی خواهد داشت.
رستمیان در خاتمه با تشکر از معاون و مجموعه اجرایی برنامه عملیاتی در راستای پیگیری و اهتمام لازم جهت برگزاری جلسات متعدد، گفت: مأموریت ما در نهایت رسیدگی به جامعه ایثارگری و رضایتمندی این عزیزان است، امیدواریم این نشست و هم‌اندیشی تأثیری درروند اجرایی فعالیت‌های بنیاد داشته باشد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/795690/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج

ساعت دیدارهای هفته پایانی تغییر کرد؛ تراکتور و استقلال خوزستان آخرین دیدار لیگ 24

هفته سی ام دیگر همزمان نیست/ سازمان لیگ کوتاه آمد!

اعلام ساعت جدید مسابقات هفته سی‌ام لیگ برتر

تغییر زمان مسابقات هفته پایانی لیگ برتر

گردشگری در اصفهان، راهکار مسائل است

مسیر اصلی بزرگراه فرودگاه اصفهان مسدود است

سامسونگ با معرفی اولین نمایشگر گیمینگ 500 هرتزی جهان، رکوردها را جابه‌جا کرد

اعضای کانون مداحان شهر اصفهان مشخص شد

پیش بینی آب و هوای اصفهان در 24 ساعت آینده؛ امروز دوشنبه 22 اردیبهشت

تردد در مسیر حصه به اصفهان کند است

راز مسمومیت 13 زن در سالن آرایشی فاش شد/ ماجرای هولناک چه بود؟

موج گردوخاک از غرب نفس اصفهان را تنگ می‌کند

فَرُخَد؛ کاشان کوچک در دل خراسان

15 وزنه‌بردار جوان و نوجوان به اردو فراخوانده شدند

جوابیه باشگاه سپاهان به گزارش خبرگزاری تسنیم

سفر به دل عطر و آب

کانون‌های گردوخاک داخلی و خارجی در اصفهان فعال می‌شود/ ثبت دمای 41 درجه در استان

اعلام لیست تیم ملی نوجوانان و جوانان وزنه‌برداری برای اردوی مهاباد

تغییر زمان دیدارهای هفته پایانی لیگ برای صرفه جویی در انرژی

ساعت مسابقات هفته پایانی لیگ برتر تغییر کرد

کمیته تحول اقتصادی شهرداری اصفهان مصمم به تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید»

تغییر برنامه هفته 30 لیگ برتر؛ زمان جدید بازی‌ها مشخص شد

گوریلا گلس سرامیک 2 معرفی شد؛ شیشه بسیار مقاوم گلکسی S25 اج

توافقی که به سود آمریکا بود اما برای اسرائیل نه

سرمقاله وطن امروز/ در دنیای چمبرلین‌ها تو چرچیل باش

سرمقاله اطلاعات/ مذاکرات در آن سوی خلیج تاریخی فارس

سرمقاله صبح نو/ تفاوت آمریکای پشت میز مذاکره

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه لرستان و دانشگاه کاشان

هتل‌ها و اماکن اقامتی باید در مسیر مستقیم خط گردشگری قرار گیرد

نجات مالک باغ از چاه آب کشاورزی در درچه

زاینده رود در اصفهان جاری شد

بمب نقل و انتقالات در اصفهان؛ یحیی گل محمدی گزینه هدایت سپاهان؟

کشف 18 هزار تن مواد اولیه روغن خوراکی احتکار شده در استان اصفهان

آنچه در افتتاحیه «نشریاری» گذشت

6 عنوان کتاب یک محقق مازندرانی رونمایی شد

استقبال مخاطبان ترک‌ زبان از کتب ایرانی

اپل دسترسی به وای فای عمومی را ساده می‌کند

سامسونگ برند Core را با گلکسی بادز احیا می‌کند

سرمقاله شرق/ سرمایه‌گذاری فقط مالی نیست

سرمقاله فرهیختگان/ علوم‌انسانی در حوزۀ سرآمد و پیشرو

سرمقاله جوان/ رژیم صهیونی و تازیانه سخت سنت الهی

تمهیدات لازم برای برگزاری منظم امتحانات نهایی اندیشیده شده است

نشست صمیمانه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با مدیران صندوق قرض‌الحسنه شاهد

سفر یک روزه مدیر کل بنیاد مازندران به شهرستان بهشهر

دیدار مدیرکل آموزش با دانش‌آموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید مدارس و دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان

ابهام در وضعیت حسینی؛ فرصت دوباره برای خالدآبادی در بازی بزرگ اصفهان؟

افزایش چشمگیر حوادث مرتبط با آسانسور در اصفهان

آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه 22 اردیبهشت 1404 + شاخص کیفی به تفکیک مناطق

محدودیت دامنه نوسان، مانع تحلیل‌پذیری بازار سرمایه